Yardım edinn arkadaşlar?

Selam arkadaşlar.. eşimin kardeşiyle yaklaşık 1,5 senedir konuşmuyoruz (erkek). Kendisi bana "benim evine gelme uğrama" dedi eşimin yanında birbirimize bagristik. . eşim benim haklı olduğumu bildiği halde onu savundu kaç kere kavga ettik. ben konusmam senden özür dilemedigi müddetçe diyodu ta ki 4-5 gün öncesine kadar.. kızımızın dogum gününe geldi kardeşi. orada laf atmış bizimki de hemen konuşmaya başlamış.. geçen tesadüfen eşimin ona soru sormasın şahit oldum."ne zamandır konuşuyorsun dedim "dogum gününden"beri dedi.. Bir kaç kez serzenişte bulundum."az daha ezdir beni, söyle daha çok yapsın aynısını, hep senden kaynaklanıyor bunlar" dedim ne alakası var ne diyorsun sen yine dedi bnde sonra terk ettim odayı.. eşim sinirlenince etrafına zarar veren birisi.. kavga çıkarmak istemiyorum çünkü yine Bni haksız bulacak biliyorum.. ama içim içimi kemiriyo.. ben haklı olduğum halde beni bu denli ezmesi çok zoruma gidiyo.. birde dalga gecer gibi yaninda calismaya götürüp yevmiye verecekmis. ne yapmalıyım? Susmalı mıyım yoksa kızımın önünde ağır şeyler yaşayacağımı bildiğim halde o kavga çıksın mi?

Yardım edinn arkadaşlar?