“FEMİNİZM” e göre KADIN nedir?

FEMİMİST düşünce , kadını modern dünyada ilerletmek için, özgürlük ve cinsiyet eşitliğini savunarak, kadınların önünü açmak için varolmuş bir hareket ise eğer; FEMİNİST düşüncenin, ( kadın -erkek ) dışında, diğer varolduğunu düşündüğü cinsiyetleri de topluma kazandırmak için neden kategorize etmediğini çok merak ediyorum. kadın ve erkek farklı biyolojik yapıya sahiptir. En basiti erkekler doğuramaz. Bu yüzden ilerletmek için, Eşitlik ve özgürlük için kategorize etmek gerekmez mi?
Not: bende eşitliği ve özgür olmayı, sadece kadın ve erkek için, doğadaki her canlı için isterim. eleştirmek değil amacım, sadece burada biraz daha karmaşık ve kaliteli konular konuşalım istiyorum sayın KS sakinleri.
Sorulan soruların kalitesi çok düşmüş durumda :)
Güncellemeler
1 yıl
Maalesef ki, soruyu okuyan kadın arkadaşların çoğunun sonuna kadar okumadığına eminim. Çünkü onların ilgisini çeken şey, kadının ilerlemesi değil. Zira kendi aranızda bile bir arkadaşınızın sahip olduğu şeyi, siz alamayacak durumdaysanız , kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Buradaki kadın arkadaşları, itirafları ve soruları gördükçe, sahip olduğun kadının bir mücevher olduğuna ikna oldum:)
“FEMİNİZM” e göre KADIN nedir?