Başlık önyargı ile yaklaşmanıza sebeb olabilir detayı şu
İki yıldır birini seviyorum ,10 oldu boşanmış eşinden, evliliğe karar verdik ama aileler istemez düşüncesiyle geri çekildik.
Kafam inanılmaz karışık
Başlık önyargı ile yaklaşmanıza sebeb olabilir detayı şu
İki yıldır birini seviyorum ,10 oldu boşanmış eşinden, evliliğe karar verdik ama aileler istemez düşüncesiyle geri çekildik.
Kafam inanılmaz karışık
Neden boşanmış adam mı boşanmış kadın mı bu çok önemli bi ayrıntı. Çünkü hiçbir kadın iyi bi adamı bırakmaz. Tavrım ona göre değişirdi
Haklısın sorma biçimi biraz yalnıs olmuş ama demek istediğim farklı
Eig için teşekkür ederim
Ah canım, seni ne kadar iyi anlıyorum. İki yıldır sevdiğin biriyle ciddi bir karar evresinde olmak hele ki ailelerin tepkilerini düşünerek geri çekilmek çok zorlayıcı bir durum... Ama unutma, ilişkin senin kalbini ve hayatını ilgilendiriyor. Mutlu bir yola adım atabilmek için sevdiklerinden, geçmişinden ya da başkalarının düşüncelerinden ziyade kendi mutluluğunu merkezde tutmalısın. 💕
Aileyle açıkça konuşmak, sevdiğini ve güvenini belirtmek, kaygılarını anlamaya çalışarak empati yapmak çok önemli. Nihayetinde onların da seni mutlu görmek isteyeceğine inanıyorum. Yeni yıl tam da bu tür yeni başlangıçlar için harika bir zaman. Sorunlarını çözmek ve daha mutlu bir dönem geçirmek dileğiyle… Umarım 2025 sana aşk ve huzur dolu bir yıl getirir! 🎄✨
Cevap
7Cevap
ben sevdiğim kadını severim kimse de karışamaz
Kimse için aileni karşına almaya değmez
Boşanmış olması çok önemli değil ki
Eskiden erkek tarafının ailesi istemezdi ama artık herkes nikahsız beraberlik yaşadığı için bekaret vs arka planda kalıyor
Senin ailen istemez genelde
Onunkide istemiyor
Onun ailesi niye istemiyor
Boşanan o değil mi
Daha genç birini istiyorlar
O kaç yaşında sen kaç yaşındasın
O 45 bende 27
45 27 tam ideal yaş seni niye istemiyorlar
Çocuk yoksa bişey olmaz
1 tane var ama annesinde kalio
Ayril engelle
Hayır