Benim ne zaman sevgilim olacak canımdan bezdim ya?

Yemin ederim canımdan bezdim ablam evli erkek kardeşimin sevgilisi var. Bir ben sapım yemin ederim yıldım 21 yaşındayım daha bir erkekle buluşmadım yüz yüze karşılıklı oturup konuşmuşluğum yok kimseyle el ele tutuşmadım. Hemcinslerim erkeklerle neler neler yapıyorlar bazen kendimi ezik gibi hissediyorum gerçekten. Anca müzik dinlerken olmayan kişiyle hayal kuruyorum. O kadar isterdim ki sevgilim olsun sarılır elini tutardım iltifat ederdim öperdim sürekli. Aile yönünden sorunum yok annemden tut ablama vs dünden meraklılar beni evlendirmeye biriyle evlenmek istesem yok demezler ama ben görücü usulü olsun istemiyorum birini seveyim aşık olayım en azından aşk ilişkileri yönünden tecrübem olsun istiyorum. Hiçkimseyle buluşmadan gittim görücünün biriyle evlendim diyelim ne nasıl yapılır bilgim olsa da yaşamadan etmeden olmaz ki onları gerçek hayatta gerçekleştirmek lazım hemen gidip lönk diye bişey bilmeden evlenilmez. Napacam ben ya bazen çukura batmışım çıkamıyorum gibi hissediyorum gerçekten
Benim ne zaman sevgilim olacak canımdan bezdim ya?