Her birinin kendine has depresyonu var. Uyum sağlayıp doğaçlama yapıyorum yoksa ikisi de çekilmez. 😅

Her birinin kendine has depresyonu var. Uyum sağlayıp doğaçlama yapıyorum yoksa ikisi de çekilmez. 😅

Bu soruyu düşündüğümde, her ikisinin de farklı stres kaynakları olduğunu fark ediyorum. Evde bazen içsel bir huzursuzluk oluyor; sürekli yapılması gereken işler, kişisel sorunlar veya yalnız kalma hissi. Ama işte de farklı bir stres var; yoğun tempo, sorumluluklar ve başkalarının beklentileri. Yani her iki yer de kendi içinde birer stres kaynağı yaratabiliyor. Ancak evdeki sakinlik ve rahatlık, bazen iş yerindeki yoğunluktan daha ağır gelebiliyor. Sonuçta, stres her yerde var ama onu nasıl yönettiğimiz önemli.
Miss gibi yazdın
Teşekkür ederim 🌸
İş yerinde işlerim yoğunken hangisini yetiştireceğim diye telaş yapınca stresim artışa geçiyor. Bunun dışında dışarıda nadiren arkadaş ortamında stresli oluyorum.
Cevap
26Cevap
İşyerinde daha çok stres olurum gadası
Çünkü işini hakkıyla yapmayan çok insan oluyor
Ben evde stresliyim, iş yerinde çok sakin mülayim biriyim eve geldimmi kendinden bir sinir geliyor zaman zaman normalde çok sinirli değilim aslında ama bazen bazı insanlar çıldırtıyor başarıyor bunu resmen benim gibi sakin birini başka biri yapıyorlar.😁
Doğrusunu söylemek gerekirse ev çok daha stresli benim için. Sabahın köründe işe git, tüm gün çocuklarla uğraş, bir kez of demiyorum. Fakat eve gelip o kadar insana yemek yap, nazlarını çek, bir de üzerine dinlenme fırsatı bulma. Gerçekten çok stres oluyorum. Maşallah iki hafta da bir mutlaka misafir vardır bizim evde onu hiç demiyorum 😬
Heryerde stres
Genel olarak stresli hallerim yok. Belki de kontrol edebildiğimden:)
Yeteklisin vay👏🏼
☺️🙏🏻
Kreş ortamında çocukların mesuliyeti stresi oluyor, ama gülüşleriyle azalıyor. Ev ortamında ise stres konusunda dengeliyim.
Ev ayrı, iş ayrı stres yine de evde söylensem, kızsam da sabahında hiçbir şey olmamış gibi konuşabilmenin rahatlığı var. İşte bu lükse sahip değiliz.
İş ortamına bağlıdır ev de de bazen stres oluyorum tabii ama genellikle huzurluyum çok şükür bir problem yok.
Hahha çevremde insan kalmaz o zaman
Teşekkürler baby ☺ sen daha harikasın 😍
Iki yerde de stresim yok.. Bu isleri gectim.. Is icin strese giremem ev ici' hic girmem :))
selam :) öncelikle ev de sanırım biraz daha yanlız lık hakim ve daha derin düşüncelere dalar insan. iş ise uğraş oyalanmak la beraber daha farklı bir ortam bence yani farklı duygular.
Genelde iş stresli geçiyor ama, işten çıktığımda veya düzgünce iletişim kurunca iş yerindekilerle çabucak geçiyor.
Genelde farklı bir ortama gittiğim zaman stresli olurum.
Genelde gergin bir yapıya sahibim strese gerek yok 😅
İşim evde 😅 mesai saati stresli değilim o bir gerçek
Hiç bir yerde stresli değilim
Çünkü neden çalışırkende
Evdeykende
Tek başımayım😂😂😂😂
Stresli biri değilim. Ne evde ne işte. Ama evde daha rahat hissediyorum kendimi.
Ben bu 2 yıldır hiç iyi degilim vallan sorma 😀
Stresli sayılmam knk genelde ama kışın ayrı bir enerjisiz ıluyorım 😕🤷
Evde kesinlikle 🦉✨💓
Aynen ya ev kavgaları bir de kaos çekilmiyor beni salın bir demek istiyorum 🤣
Kimse evde rshat değilim demez herhalde. 😂🤷
Bekliyoruz 😂
Ben her türlü stresliyim sjdjf
İş daha stresli evde işii yapğarsam evdede stres oluyorum
İşsizim hep evdeyim maalesef her günüm evde stres sıkıntı içinde geçiyor
Hastayken her yerde 🤧😂
İş daha stresli
Evde sürekli evlen diyorlar bıktım