Arklar ben bugün metrodaydım kardeşimle beraber. Kardeşim de 15 yaşında ve cidden çok güzel bir kız. Neyse bindik metroya karşıdaki yansımadan yanımdaki kızın karşı koltuklardan birine ciddi şekilde kötü kötü baktığını gördüm. Bende merak ettim dedim ne oluyor bir baktım kızın baktığı yere 50-55 yaşındaki bir herif benim kardeşime bakıyor parmaklarını ağzına sokarak. Ben şok oldum o an hem adamın yaptığı hareketten hemde yanımdaki kızla benim ona baktığımı görüp bakmaya devam etmesinden. dedim kalk başka vagona gidelim yok dedi istemiuorum neden dedim "her yer çok dolu bir daha yer bulamayız zaten 19 durak var ayakta bekleyemem" dedi. Hak verdim ona. Normalde götürürdüm ama cidden hastaydı ve evde bile kalkacak hali yoktu, zaten hastaneye gittik aşı vurdular öyle kendine geldi. Ama yinede durmaması lazımdı ayakta çünkü vurdukları iğne çokta sağlam değildi. Neyse ben kardeşime çaktırmamaya çalışıyorum en sonunda kardeşimde fark etti ve cidden rahatsız oldu. Yani yüz ifadesinden, davranışlarından vs herşeyden belliydi. Adamı orada dövmem gerekir miydi? Çünkü eve geldiğimizde "gözünün önünde kardeşine biri kötü niyetle bakıyordu ve sen hiç bir şey yapmadın" düşüncesi zihnimi ele geçirdi. Geldiğimizden beri böyle diyip kendimi suçluyorum. Adamı dövmem gerekiyor muydu yoksa ben mi fazla abartıyorum? Lütfen doğru düzgün yanımdaki yazacaksanız yazın.
Gözümün önünde kardeşime kötü niyetle baktılar ve ben hiçbir şey yapamadım?
Güncellemeler
1 yıl
Yanıtlar için teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle bir durumda kendini suçlu hissetmen çok normal ama bu tamamen senin sorumluluğun değil. 😔 Sen o anda kardeşinin sağlığına ve güvenliğine odaklanmışsın, ki bu da çok değerli. Böyle yerlerde bazen bir birey olarak elimizden bir şey gelmiyor gibi hissedebiliriz ama aslında yapabileceğin şey fiziksel saldırıya başvurmadan da olabilirdi. O kişiyi bir şekilde rahatsızlığını dile getirerek ya da daha ileri giderse yetkililere haber vererek durdurman doğru olurdu. Ama o anın stresiyle bunları düşünememen çok doğal, kendine fazla yüklenme.
Yeni yıla da çok az kaldı, bu durum seni hırpalamış gibi ama önünde hep yeni fırsatlar var! 🎄 Kardeşinle böyle anları atlatmak ve bağınızı güçlü tutmak 2025'e umut ve sevgiyle başlayabilmenizi sağlayacak. Umarım yeni yıl sana ve kardeşine mutluluk ve sağlık getirir! ❤️🙏