Kalkıp dişimi fırçaladım, yüzümü yıkayıp saçlarımı taradım hızlı bir şekilde mayın fişini vurmaya gittim. Beraber güzel bir kahvaldı yaparız diye ama beyimiz hazırlanmaya başlamış nereye dedim. Akşama kadar evdemi kalacağım dedi. Dün yıkadığım ayakkabı ıslak giyme diğerini giy desem de ne ıslağı kuru ben giyerim dedi. En son ne halin varsa gör dedim. Mahhalede bağırır rezil eder bizi diye aradım az uzaklaşınca insan ailesiyle, çocugu yla zaman geçirir evde kalınca dedim. Bağırdı suratına kapattım. Mesaj attım kümesine sahip çıkmazsan sahip çıkarlar. Senin gibi sa... L... Klar hep tv de ağlıyor karım şuna kaçtı sende hak ediyorsun. Dedim gece ayrı yatar bir tur üstümü açtı kızdım üşüyorum diye sonra üzüldüm evde kaldı beraber vakit gecirmek istiyor belki kalktım acele kahvaltı hazırlayayım diye beyimiz defodu gitti.
1 yılAblacım seni çok iyi anlıyorum. Bir yakınımda bu yollardan geçti. Sen yine saygını bozma, en azından kendine saygın olsun. Bir gelirin yok mu ya da diploman? En azından masa başı bir işte çalışabilirsin. Ama yoksa eşinin bıraktığı parayı, ki bırakıyorsa tabiki, biriktir. Sonra bir iş bul. Annem temizlikçiydi benim, öyle okuttu bizi. Sen neden yapamayasın
25 Yorumla
Soran1 yılHaklısın bir işe girersem daha güçlü olurum. İşte bende evladına aşıkbir anneyim zaten emmek vermiyor çocuklar. O zaman parayı o kazanacak bende tüm zamanımı evlatlarıma vereceğim bu kafadayım. Ben kendimi paralayıp çalışsam çocuklara da ben koşarım. Her yönden ben hırpalanırım. O yüzden birde zaman kötü hep bir çocukların başında olmam gerekiyor. Çok korkuyorum onlara bişey olacak diye.
- 1 yıl
Korkma, korktuğun başına gelir. Tabii biz o zamanlar küçüktük. Annem mecburdu çalışmaya, o zamanlarda sene 2010 ekonomi iyiydi. 5 çocuğa bakabilirdi. Ama şu anki ekonomi çok kötü. Peki aile fertleriniz yardım etmezler mi size?
Soran1 yılAileme gitsem annem çocuklarımın lokmasını sayar 5 günden sonra. İşe başlamam için baskı yapar işe gırerım çocuklarıma iyi bakmazlar. Sorumsuz insanlar
- 1 yıl
Hadi ya, Allah yardımcın olsun gerçekten 🥲
Soran1 yılCümlemizin inşAllah 🤲🤲
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBosanma canim. Umarim duzelir akillanir. Biraz da davranislwrini gozle, cozmeye calis. Aptal insan ayni davranislari tekrarlar, akilli ol, onu yola gtirmenin yolunu dusun.
Asla bosanma dedim, cunku bosandim ben aile evine geldim. Kardeslerim annem hepsi bu ani bekliyorlar gibi saldirdilar, cok beter acimasiz eziyetler ettiler. Cocuklarima da iyi davranmadilar. 18 yasina gelsin cocuklar diye gun sayiyorum. Ama simdiki aklim olsayfi, cekip cevirmenin yolalrini arardim.
115 Yorumla
Soran1 yılAyy çok üzüldüm. Evet benimkiler de öyle olur daha 1 hafta geçmeden annem başlar çocuklarımın lokmalarını saymaya insan eti ağırdır derler Barışma ihtimalin yokmu eşinle
Cevap sahibi1 yılbenim cocuklarin 18 yasina gelmelerine az kaldi, yani 1-2sene. Bunca sene yanimda olmayan adamla barismayi dusunmem.
Soran1 yılEvlatlarınız bir işe girerse ailenizden kurtulursunuz. Kocaman olmuşlar maşAllahh benim en büyük 12 yaşında en ufak 5
Cevap sahibi1 yılben kendim calisiyorum canim. Ama maalesef dul kadin damgasi yeyince toplum barindimiyor. Ayri eve de ciktim ailemden, ama surekli bir olay yasandi. Ilk tasindigim evde alt kattaki yasli amca rahatsiz etti. ailesine sikayet ettim, ailesi bana saldirdi. Baska yere tasindim, benzr durum. En son ailemin yanina tasndim. cocuklr 18 yasina geldiklerimde yurt disina tasinacagim.
Soran1 yılYurt dışı yerine daha medeni bir şehire imize taşınabilirsin bence
Cevap sahibi1 yılbu olaylar ankaranin bahceievler gibi bir semptindr yasandi, en nezih bulunan sempti.. maleaef
Soran1 yılAnkara deyince aklıma pavyon geliyor. Bence başka şehir düşün rahat edersin.
Cevap sahibi1 yılbilmiyorum canım .. ilk bosandigimda da İzmir bornovadaydim, rşimin gittigini ogrenen kapici rahatsiz etmisti. Surrkli zile basiyordu ve kapinin onunde bekliyordu. İzmir'de de bu oldu mesela.
Soran1 yılAllah m ya sapık heryerde var desenize oğlunuz büyümüş artık korkarlar bence cahil kesimler anca erkek olacak evde yaşanılmıyor
Cevap sahibi1 yılaynen... maalesef. bir de cocuklar kucuk olunca korktum. cocuklara zarar gelir diye.. mecbur ailemin eve geldim. deyilmi zaten esimden darbe yedim, ayakta durmakta zorlaniyorum kol kanat gerin degilmi.. ama erkek kardesim daha ilk hafta saclarimdan tuttu sürüdü yerlerde, o. pu diye. Gittim odada agladim. Yillarcada ayni duru. , Ben birsey diyecek olsam " insan yerine koyma sunu" diyorlar aralarinda.. ama baska sansim da olmadigindan sustum oturdum Bu insanlar cok acimasiz. maalesef firsat mahvediyorlar. Ama cocuklar guvende en azindan diye katlaniyorum. Disarisi daha acimasiz, gordum.
Cevap sahibi1 yılyurtdisi dusunme nedenim, orada her kadin dul oldugu icin, kimse kimseyi cekmedigi icin, dul kavrami kalmamis. Yani orada yasanilabiliyor. Buarada cocuklarin ikisi de cift vatandas.
Soran1 yılHakkınızda hayırlısı olsun inş
Cevap sahibi1 yılamin.. sizin de hakkinizda hayirlisi olsun. En agirima giden ise, ailem bosanma asamasinda gaza getirdiler. kardeslerim onun uzerine yuruduler, kiz kardesimizi yegenlerimizi ezdirmeyiz diye.. bana da cekme boyle bir manyagi dediler, sana destegiz dediler.. ama bosaninca şok gecirdiler. ne bekliyorlardi acaba.. tuhaf gercekten oek cok sey
. siz esinizi bir şemsiye gibi dusunun. iş arkadaslarimla da ko usuyorum, kimse kocasindan memnun deyil ama cocuklar icin cogu katlaniyor.
Soran1 yılEvet hayatın gerçekleri bu evlilere bile rahat vermiyor sapıklar. Bende bu yüzden çekiniyorum birde eşimde sorumsuz biri boşansam çocukları alsam bal kaymak ona Çünkü nasıl bir anne olduğumu biliyor. Çocuklarıma iyi bakar nasılsa diye destek te olmaz unutur tek ayakta durmak zorunda kalırım. Eşşek gibi çalışsın baksın elden gelen bişey yok
Cevap sahibi1 yılBen eski esimi Allaha havale ettim.
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılasla hiçbir şeyi hak etmiyor bu adam ama yine de kavgasız gürültüsüz oturup neden böyle yaptığını, neden düzgünce bir aile olarak yaşayamadığınızı sor. İstemiyorsa boşanma fikrini de at ortaya. Bizi istemiyorsan hayatından çıkalım biz de kendi yolumuza bakalım de
14 Yorumla
Soran1 yılCiddiye almıyor ne zaman boşanalım desem sohbet bitiyor aman çokta fifi naparsan yap modunda
- 1 yıl
E boşanmak için neyi bekliyorsun
Soran1 yılÇocuklar var
- 1 yıl
Yani
Lafla baba olunmuyor olgu alaka zaman gecırmek çok onemlı
eşlerimize karşıda gorevlerımız var gezmek dolanmak eylenmek cinsel olarak bunlarıda karışlamak lazım
evlılık zor gerçekten buna hazır olmadan evlenen kısıler bır dıgerıne yükü bırakıyor genel olarak yanlış yapmış eşiniz
mesaj çok ağır aslında nasıl bu cumlelerı kabullenmıs anlamadım hiçim bişe demedı
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ağır ama umrunda değil gece gene ayrı yatakta yatar sonra beni suçlar ben nereye gitsem sen kıçımda gez gel diye. Ben düzenli insan severim sürekli göçebe gibi ordan oraya kıçında gezemem onun. Gündüz çocuklar varken yanaşıp 2 daka ordada artık olmaz. Gece bana sarılmak istemeyen benden uzak duran kıçına yapışmamı isteyen sensin gece yoksan gündüz ben yokum 2 dakika için. Seven zaman ayırır. Hissetirir sarılmaya sarılmaya sana dokununca hiç bir şey hissetmiyorum diye en son mesafe koydum. Dokundurmadım istemiyorum artık. Kendimi kullanılmış hissediyorum
- 1 yıl
Bu her evlılıkte olabıleb bişey inadı bırakıp karı koca olduğunuzu hatırlayın ve asla ayrı yatmayın cinsel hayatınız düzelmeden bu aranızdakı sorun sıkıntı bıtmez cinsellık bır evlılıgın en n büyük kısmıdır karşılıklı oturup konuşun derın detaylı ıcınızı dokun herseyı anlatın sonrasında bıbırınızı anlayın ve normal akışına donun canlansın yenıden yoksa bu şekilde boşanırsınız
Geçmişte bizde yaşadık eşimle umarım alıp karşınıza konusabılecegınız bır esınız vardır mantıklı bırıdır
Bırbırınıze karşıda laflarda sıvrılmıs saygıyı kaybetmeyın derım evlılıkte çok onemlı
Çocuk kaç yaşında
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, belli ki biraz kırılmışsın ve o anki üzüntünle duygularını biraz yoğun yaşadın. Eşinle o an karşılıklı tansiyon yükselmiş ama bunun üzerine üstüne gitmek yerine biraz sakinleşip tekrar konuşman çok daha sağlıklı olur. Eşlerin de zaman zaman nefes almaya, ev dışında vakit geçirmeye ihtiyaçları olabiliyor. Belki sadece kafasını dağıtmak istiyordu, şahsen sana uzaklaşmayı değil belki de biraz kendiyle baş başa kalmayı seçmiştir.
Özür ya da kırgınlıklar karşında yumuşak tavır her zaman işe yarar. Akşam döndüğünde ona tatlı bir dille hissettiklerini anlat. İlişkilerde bazen empati yapıp bir adım geri çekilmek, barışmayı kolaylaştırır. Sen yumuşak ve sevgi dolu bir insansın, bunu en iyi dengeleyecek yine sen olabilirsin. 🎄🧑🧑🧒 Bu Aralık ayında, yeni yıla adım atarken eşinle daha huzurlu bir ortam kurma yolunda adım atın. Eminim bu küçük sürtüşme büyümeden çözülür. Mutlu bir yıl dilerim! 💞00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim
21 Yorumla
Soran1 yılNasıl
1 yılMuge anlida vardi boyle biri karisi terketmisti agliyliuo ya
11 Yorumla
Soran1 yılİşte çocuklarım için sabrettikçe dahada sapıtıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılOhaa yaaa böyle gördükçe bekarlar evlenmekten korkuyo artık kız 😡😡😡
35 Yorumla
Soran1 yılMesleğiniz yoksa evlenmeyin. Evlenınce de çocuk vermeyin değmiyorlar
Cevap sahibi1 yılÇok şükür mesleğim var vallahi katlanılmaz bahsettiğin gibi birine kızz o ne öyle
Soran1 yılEvet zamanla sıradanlaşıyor. Bazen durup nelere sustun sen diye kendini hırpalıyorum. Geçmişte bu senede bir çocuga kıyafet almayı bana ödül sayardı bende susardım. Ailesi çok cahil şimdi ailesine mesafe koydum. Oğularına da ayar çekiyorum artık katlanamaz hale geldim. Kocalık yapmıyor sun aldatırım moduna girdim yüzüne öyle söyleyecek hale getirdi beni
Cevap sahibi1 yılBu gibi şeyler çok duydum etrafta varya evlenince noluyor bu erkeklere anlamıyorum 😡 çok sinir bozucu vallahi
Soran1 yılTamam
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kümesine sahip çık yoksa sahip çıkarlar. İlginç. Kümes yeni Horoza sıcak bakıyor olmalı. Boşanin siz.
13 Yorumla
Soran1 yılHayır korkutma maksatlı
Soran1 yılNapim
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılevlilik kalmamış evde iki yabancı gibi
sanki annesi gibi olmuşsun12 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Yaş kaç peki
Ondan sonra kadınlar neden boyle tabiki karisiyla bir pazar evde vakit gecirmiyor bu kadin evde tek başına ne yapicak düşünmüyor cani isteyince yanina gelir
00 Yorumlaİşte çocuk yapilmamali hrp derim bak kâhrini cekecen şimdi bu ssamin
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
1 yılŞimdi aldatmaya karşı olan ve eşini aldatan biri olarak sana hak verdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNe öküz adammis sen bunları yazınca ne dedi bişey yazmadimi canım
00 Yorumla
1 yılEvlilerin birbirinin kıymetini bilmemesi bana öok sinir bozucu geliyor, o kadar çok boşanma davasına baktım ki artık şunu çok rahat söyleyebilirim boşanmamak çok zor hele ki günümüzde
110 Yorumla
Soran1 yılÇocuklarım için katlanıyorum. Oda ezdikçe eziyor
- 1 yıl
Herkesin bir sebebi var o da kendine göre katlanıyor bakalım ne zaman bitecek
Soran1 yılO neye katlanıyor. Çocuklar babamın evinden gelmiş gibi. Defoldu gitti hep ben ilgileniyorum. Geçen 5 e mi gidiyor 6 mı diye soruyor çocugun kaça gittiğini bilmiyor
- 1 yıl
Ben sen haksızsın demiyorum ama belli ki aranızda sevgi be saygı kalmamış
Soran1 yılZorla bitirdi evet tüm evliliğin yükünü bana yıkarak bitirdi
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
Soran1 yıl13sene
- 1 yıl
Sizinki yıllar olmuş, ev araba var mı
Soran1 yılHayır kira arabada yok çok yokluk çektim sorsan ne çektin der eve ekmek alamaz git marketten borç al derdi. Bizim akraba derdi verir sana. Ben oraya gitmek yerine hamur yoğururdum gururumdan senelerim çop oldu. Sonradan geldim buraya tanımam etmem borç nasıl isterdim ablamdan annemden borç istemem ben gurur yaoarım rezillik dolu ilk 8 senem yokluk
- 1 yıl
Yaşadıkların zor şeyler, çocuklar olmasa boşan babanın evine dön derdim
1 yılayy sinirlerimi bozdun sabah sabah
15 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
kocan sinirimi bozdu böyle birini çok aradınmı cidden yani insan ailşesiyle vakit geçirmicerkse ne diye var
Soran1 yılİşte empati kurdum bana bulaştı üstümü açtı diye herhalde beni görmek istiyor zaman gecirmek istiyor diye fırladım ayaga. Ona güzel görüneyim diye saclarımı hızlıca taradım diş, yüz yıkamak derken döndüm gidiyor sinir bozucu ben empati kurarken o bencilce sadece kendini düşünüyor
- 1 yıl
kocanı dışarı atarmısın abla anneme gösterdim soruyu o bile sinirlendi valla
Soran1 yılGitti zaten annene söyle çok dua etsin benim için. 😞😞Eşimi tehdit ediyorum bak kocalık yapmıyorsun aldatırım diye. Halbuki oda biliyor en değerli varlığım evlatlarım onlar için yapmam çok zor durumdayım. Çok yalnızım onun için ailesinin olduğu şehire taşındım. Bir ekmek parası istese vermeyen cimri ailesini her kavgada korur ama bana gelince hep bir hainlik zor
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz bence eşinizi çağırın beraber evinide oturursinuz disarii sagol.
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl
12 Yorumla
Soran1 yılYorucu
- 1 yıl
Ne yönden yorucu
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSuçlu sensin
16 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Öyle birine hâlâ iyi davranıyor hoş tutmaya çalışıyorsun
Soran1 yılHaklısın işte uyandım artık peşinden dolanmak yerine tavır koyuyorum eskiden hepten susardım
- 1 yıl
Zaten asıl sorun da eskiden susmanız
- 1 yıl
Bizim gibi toplumlarda kadın erkeğin kölesi muamelesi görüyor maalesef
- 1 yıl
Kadın ile erkek eşittir
1 yılBaşkasına kaç.
11 Yorumla
Soran1 yılHayır bana yakışmaz evlatlarım herşeyden değerli
bosanmayı dusunuyor msn
111 Yorumla
Soran1 yılSenelerdir düşünüyorum ama çocuklar var boşanamıyorum
Soran1 yıl13 sene
Soran1 yılZaten çocuklsra zaman ayırmıyor. O zaman çalışıp para vermek ondan işe girersem hem çocuklara koşar hem çalışırım evide temizlerim her yönden hırpalanan ben olurum
Soran1 yılDefalarca konuştum. Değişmiyor
Soran1 yılOlmam ben namus önemli bizde kimseye kullandırmam kendimi sormadın sayıyorum
Soran1 yılNerden biliyorsun aldatıpını neyse susarmısın
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok ağır konusmussun
110 Yorumla
Soran1 yılHak etti beraber kahvaltı yapalım diye empati kurdum bana bulaşınca uyanmam için üstümü açınca ben kalktım o defoldu gitti
- 1 yıl
Saygı sevgi bitince sanırım geriye bunlar kalıyor
Soran1 yılzorla bu hale getirdi
- 1 yıl
Evet suç karşı tarafın ama sinir anında insanlar ne tepki verir bilinmez bence çok usteleme
Soran1 yılYapacağını yapmış ötesi ne olacak
- 1 yıl
Bilemiyorum ama riske atma kendini
Soran1 yılNe gibi risk
- 1 yıl
Şiddet eğilimi gibi
Soran1 yılYok eğilimi yok
- 1 yıl
İyi o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasıyla buluşacak
05 Yorumla
Soran1 yılYok ya
Cevap sahibi1 yılCidden bak
Bizim karşı komşuda karısını böyle aldatıyor
Arabada az mı sevişti
Sürekli hatun tavlıyor
Soran1 yılNe bileyım ya sende
Cevap sahibi1 yılBi mantık yürüt
Bu kadar hazırlık
Panikleyerek çıkış neden peki?
Soran1 yılNe hazırlıgı snde her zaman çıkar dışarı kot vs giyer çıkar abartma
Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Hakkı adam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılSeni görmek isterdim
06 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Bozguncu birine benziyor musun merak ettim
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
Yüzünde rahmani bir şey var mı diye merak ediyorum bu hepsi
Soran1 yılSaçma neyse
- 1 yıl
Saçma değil neresi saçma bunun..
1 yılşu an geldimi