Kavuşmaayan insanlar nasıl birbirine ait oluyor? Biraz saçma geldi anlamını merak ettim

Kavuşmaayan insanlar nasıl birbirine ait oluyor? Biraz saçma geldi anlamını merak ettim

Şu anda gördüğün bir kedi yavrusu ya da 25 yıl sonra gördüğün bir kedi yavrusu,
İkisi de sana onu hatırlatıyorsa ona aitsindir.
Şu anda gördüğün bir kedi yavrusunu ona anlatma isteğin geliyorsa hemen ya da 25 yıl sonra gördüğün bir kedi yavrusunu hala ona anlatasın geliyorsa aklının bir yerinde kum tanesi kadar yer kaplasa da..
Sen ona aitsindir, hiç kavuşamamış olsanız da.
Çok iyiydi cidden 👏 teşekkürler.
Hayata karşı düşünceleri; yalnızlığı, yaşadıkları veya hayalleriyle mutlu olamayacağına inananların ya da aşkla sevmelerine rağmen, farklı nedenlerle yolları birleşemeyen insanların yolculuğu, evrenin zamanıdır.
Buda iyiydi teşekkürler 🙏
İyi geceler 🙏
Ben sadece eski sevdiği kişiden henüz kopamayan insanların bu şekilde düşündüğünü düşünüyorum. Dünya çok büyük ve işte buldum diyecek çok kişi karşına çıkacaktır.
Birbirini seven insanlar bir şekilde beraber olamıyor ama yine de bir yerlerde birbirlerine ait olduklarını beraber olma umudu taşıdıklarını anlatıyor
Bu daha güzeldi, teşekkürler 🙏
Ah, bu söz sevginin o derin, bazen hüzünlü ama bir o kadar kalıcı yönünü anlatıyor. 🌙 Ait olmak, sadece fiziksel olarak bir arada olmayı değil, ruhsal ve duygusal bir bağlılığı ifade ediyor. Bazen hayat şartları, zamanlama ya da başka nedenler kavuşmaya engel olabilir ama kalpler aynı frekansta kaldığı sürece insan kendini diğerine ait hisseder. 💕 Bu his biraz melankolik olsa da aynı zamanda derinden bağlı bir sevginin göstergesi.
Yeni yılda sevgi dolu, paylaşımların bol olduğu güzel anılar biriktirmeni dilerim. Belki bu yıl sana ait hissettiğin şeylere kavuşursun, kim bilir! 🎄✨
Cevap
6Cevap
birbirlerini deli gibi severler ve sonunda ayrlmak zorunda kalıp başkasıyla evleniyorlar özellikle kız ve önceden bu durumlar çok yayginmis bence bu söz tam olarak bunu anlatiyo eski günümüzu ama şimdide öyle olanlar vardır Şu an günümüzde yaygın olan erkek seviyor kız başkasıyla evleniyor ya da erkek evleniyor kız hâlâ onu sevmeye devam ediyor misali
Ruhen. Bazen kavuşsan olmaz. Kopsan da bitiremezsin. Çırpınır durursun. Nereye baksan ilk onu görürsün. Özlersin mesela ama gidip sarılamazsın. Bende ayrıldığım eşimle öyleyim. Ne olsa beni arar. Beraber yürüremedik bi ilişkiyi. Ama değeri bakii benimde ondaki değerim bakii
Birbirine aitse kavusur bi kere soz saçma geldi bana
Birbiri için yaratılmış insanlar var.
Ama hayat nedeni ile birleşmesi olasılığı ortadan kalkmıştır.
Onun için kullanılır. Yaşamayan bilmez.
Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün gibi düşün
O söze mi çıkıyor bu
Bunla kendimizi avuturuz anca
Bence de, çaresiz birisinin kendini avutmasi gibi
Kendimi çok kes kandırdım böyle bazı beyinsizler anlamamış ne ifade ettiğini ona bile razı geliyorsun kavuşmak olmasa bile
Belki bir gün bir yer de gibi. Çaresizlik sadece imkansız aşklarin çaresizligi.
İrem dericim bir şarkısı var bazı aşklar yarım kalmalı diye
Kalbinde yaşatıyormuş gibi anlama geliyor bence
Galiba. Hep kalbim de olucaksin gibi yani
Hıhım evet 😄
Yok ben kavuştuğuma ait olcam
Ruhlar aşina
Sevince anlarsın
Bu Aşkı mi anlatıyor?
Çok komiksin, yani aşırı sevgi yi mi anlatıyor diyorum
Eee ne anlami?
Of git Allah aşkına, altaki kız çok güzel açıklamis sana gerek kalmadı
Yuvarlanan top gol olur dimis