Müdürüm beni kovar mı?

Müdürüm evlenip boşanmış, 1 çocuğu var. Çok şakacı biri. Bugün odasindaydim. Konuşuyoruz falan. Benimle 1 erkek arkadaşım daha vardi. Yemek yiyordu. Ona yer misin diye sordu. İstemedi. Sonra bana yer misin dedi. Hayır dedim. Ucundan ısırdım. Isırdığım tarafı vermiyorum dedi gülerek. Elinde bir parça kek vardı. İstemiyorum dedim. Sonra danışmadan aradilar. Gelmemi istediler. Odadan çıktım çıkarken ısrarla Şu pastadan yesene falan dedi. Isır falan yapti Sonra kahkaha attı. Gelicem tekrar falan dedim. İşim bitince gittim yanına. Konuştuk sakalastik. Baya takıldı bana. Ya yesene şunlardan falan dedi yine. Yemedim. Sonra çıktım yanından. Daha önce bana sarılıp elimi tutmuştu ama diğer kızlara da böyleymiş. Toplantı yapmıştık beni is icin aşağı göndermişti. Ve ben giderken en cok konusmak istedigim kisi sendin. Neyse sana özel vakit ayırırım demisti. Beni genelde görünce üstüme yürüyor şakasına. Ben de gülüyorum. Diger kizlarin ustune yürüdüğünü görmedim. Genelde bana yapiyor bunu ama ben samimi oldugum icin de olabilir. Bjr keresinde odasina geldim. Yardımcısı vardi. Biraz konusmak amaciyla girdim iceri o da cikiyordu kapıdaydi beni görünce içeri girdi. Beni göstererek Bunu niye çağırdınız dedi gülerek müdür yardımcısına. Bende biraz oturup gidicem merak etmeyin dedim şakayla. Geçen gün konuştuk biraz tersleyerek laf soktum. Kilolu bir adam cigköfte yiyordu benim yanımda. Sana da dürüm yapayim mi ellerimle dedi. Ben de istemedim. Fazla yediniz kilolu birisiniz dikkat edin dedim gülerek. Şam seytanina bak dedi o da gülüp. Ben ters bir laf daha söyleyince En sonda seni göndercem (kovucam) dedi. Şaka yapıyorum dedim. O da ben ciddiyim dedi. Bana 2 gündür mesafeli ama konusuyor konuştuğum zaman. Sanırım kişiliğimi anladı. Samimi olunca laubalilestigimi. Uzak durmaya çalışıyor gibi geldi. Bugün bir kızı işten çıkarmış. Sizce beni de işten çıkarır mi? Çok huzursuz oldum. Bana kabasın diyordu sakalastığımiz zaman. Kaba biriyim diyorum bende. Olsun seni bu halinle seviyoruz dedi. Sizce beni kovar mi yoksa uyarı mi yapıyor gönderirim derken?

Müdürüm beni kovar mı?