Arkadaşlar merhaba bugün bu soruyla karşılaştım açıkçası çok dikkatimi çekti.
Seviyor ama boşanmak zorundaymış gibi kurtarmak istiyor gibi bir hali vardı. Sizce evliliği ne kurtarır?
Herkes cevaplasın merak ettim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılevliliği zedeleyen unsurları ele alalım
1) ayy sen gene benim doğum günümü unuttun yani öylemi
2) hayatım inanmıyorum hani bana çiçek alacaktın yine almadın öylemi
3) şaka yapmıyosun değilmi? sen şimdi elektrik faturasını ödemek için benim bileziğimi bozdurcaksın a yok hayır hayır bukadar yeter benden bittin artık
evet yukarda fazla kalabalık olmasın diye kısmi olarak belirttiğim şeyler gerçekten boş işler arkadaşlar yani bunlar evliliği sarsacak kriterler arasından artık çıkmalı
yok efendim çiçek almadınmı çiçeğin ammına koyim zaten o çiçek şuanki z kuşağını okul sonrası ya da dersaneye gitme bahanesiyle kuytu yerlerde Mart ayı kedileri gibi çatır çatır fuhuşa sürükleyen neymiş oğlan çiçek hediye etmiş kız kendini farklı hissetmiş ulan budalla o çiçek zaten tuzakdaki yem faktörü rolünü üstlenen
yok efendim doğum günümü hatırlamadın mı yahu doğum günümünde ammına koyim doğun günününde ammına koyim doğum günüm kutlansa ne kutlanmasa ne neyi değiştircek yenidenmi doğacağım ne olacak yani boş işler.
fatura ödenecek bilezik bozdurcaksın öylemi eyvah ayvayı yedik yahu nikah aktinde neyin altına imza atıyoruz iyi günde ve kötü günde diyerek imza atıyoruz o halde nerde kaldı senin kötü günde yanımda olma özverin ve sözün
yani evlilik zaten tamamen ortak sürdürülen bir mahremi muhafaza etmek amacıyla kurulmuş yaşam biçimini kabullenmek ve o sorumluluğuda üstlenmektir dolayısıyla ekonomiye dayalı bir sorun teşkil edecek durumun söz konusu dahi olmamalıdır.
doğum günü ölüm günü gibi gereksiz osuruktan teyyare şeyler kesinlikle dominant bir zihniyetle kavgaya teşhir etmemelidir.
bunların yerine ileriye dönük geleceğe dair planlar yapılmalı kafamızı varsa çocuk çocukların istikbali ile ilgili alt yapı çalışmalarına yorarak günümüzü değerlendirmeliyiz dolayısıyla siz ve sizden sonrakilerde size tutunacaklar arkalarında en büyük karlı dağ anne babalarıdır. tabi şimdiki kızlar erkekler anne babayı dikkate almıyor o ayrı dava ama sonuç olarak ebeveynlerin çocuklarına verdiği özgüveni başka kimse sağlayamaz mesela kız eşşek kadar olmuş hala sabah annesinden kahvaltı bekliyor peki kız napıyor gtünde bir tayt ön taraf yumurta gibi ortada elinde bir telefon sosyal medyada zzibidi kovalıyor yani hangi ormana götürülsemde orada öldürülsem diye mücadele veriyor anneside kızım kırılmasın diye kadıncağız kahvaltı hazırlıyor kızının ammının kilotuna kadar yıkıyor kızın kilotu delik deşik olmuş aynı durum erkeklerde oğlancık 26 yaşına gelmiş evde osuruk gibi yaşıyor boyun kalınlığı kafayla aynı seviye olmuş çünkü ökküz gibi evde sadece yemek yiyor ve evin tuvaletine bokk doldurma çalışmalarıyla meşgul ama sorsan ben ekonomi uzmanıyım diyor sürekli arkadaşlarından borç sigara parası istiyor ulan annasını avradını ssiktimin yer küreyi işgal eden fazlalığı şerefin haysiyetin varsa git öl lan bokk
arabası
arkadaşlar erkek ne zaman boşanmayı hakeder
kumar alışkanlığı varsa sanal oyunlar dahil hepsi
kadın kız eğlence düşkünlüğü varsa hırsızlık varsa
madde benzeri çeşitli uyuşturucu bağımlılığı varsa
en ufak birşeyi annesi babası ile çözmeye çalışma ve eşini kötüleyerek ortamı dahada germe alışkanlığı varsa o adama dava açmaya bile uğraşmayın çantanızı alın çıkın o evden ondan hiç bir bokk olmaz bukadar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu ikilemi ben anlamiyorum ya. Insanlar hayati ne kadar zorlastiriyor kendine. Aldatma vs yoksa bile bazen soguyabiliyorsun. Cinsellik yetmiyor tatmin etmiyor, karsi taraf cekici gelmiyor arzu duymuyorsun, surekli ortamda evde gerginlik varsa, tartisma varsa, agir laflar ediliyorsa, kisinin kalbini kiracak seyler soyleniyorsa, emegin kucumseniyorsa (iste kadin ev hanimdir evde oturuyorsu ne yapiyorsun ki denmesi ya da erkegin kazancini yaptigi isi kucumsemek ya da yine kadin hem evde hem disarda calisiyorsa, kendinden fazlasiyla fedakarlik yapiyorsa ama bu yanindaki kocasi tarafindan gorulmuyorsa, yine kucumseniyorsa en cok ben yoruldum kafalarindaysa yine bosanma sebebi bence)
Yorumlara cok bakmadim ama aldatma siddet vs yoksa kurtarilabilir demisler ama bence bunlar olmasa da evlilik kurtarilmayabilir. Aldatma, fiziksel siddet yok diye kucumsenmeyi, emeklerimizin hice sayilmasini sineye mi cekelim mesela?
Ya da sürekli agir laflar, hakaretler ediliyorsa bunu sineye cekip devam mi edilmeli? Esimiz hem sahsimiza hem ailemize kadar kufur, hakaret, incitici, agir laflar ediyorsa devam mi etmeli? Gecimsizlik varsa, psikolojik sidde, manipulasyon varsa sirf fiziksel bir sey yok diye devam mi etmeli?
Ya da kadin calismiyor ev hanimi ama kocasi para vermiyor ekonomik siddet uyguluyor, kadin kendine en son ne zaman bir sey almis belli degil. Adam ihtiyacin olur diye belli bir miktar parayi kadinin kisisel ihtiyaclari icin vermiyorsa, o kadin o evde karin tokluguna yasiyorsa boyle de mi devam etmeli? Kadin evde yemek yiyor karni doyuyor, sicacik evde oturuyor yetmez mi dusuncesi de bence bosanma sebebi. Bircok kadin var birakin elbise ayakkabi almayi agda, epilator, ped gibi seyleri bile evliliginde zar zor tedarik eden. Kadinin kisisel ihtiyaclarini karsilamamaya ragmen de mi devam etmeli? Ya da erkekte cinsel sorunlar ve tedavi olmuyor gururu yuzunden (cok var boyleleri. Kadinin cinsel problemi olsa yeri gogu inletir, gidip tedavisi neyse ol boyle olmaz der ama sorun kendisindeyse ayni tavri gostermez cinsel hayatinin, kadinin cinsellik kalitesinin ne onemi var) boyle mi devam etmeli? Cok var boyleleri) Daha cok sey sayilir.
Bence etmemeli. Evlilikte sadakat ne kadar onemliyse saygi, sevgi, duzgun iletisim, maddi paylasim, kisiyi ele gune muhtac etmemek gibi seylerde onemli. Bunlar ve buna benzer seyler varsa yine ayrilmak en dogrusu. Bosanmayi ulkece aldatmak, fiziksel siddet olarak algiliyoruz. Ama dahasi var. Bu saydiklarimda cekilecek dert degil. Eger boyleyse bosanmayi istemek normal bence.
31 Yorumla- 1 yıl
Kardesim haklisin ama bir kadinin bir erkegi hayatindan cikarmasi erkege kiyasla ne kadar kolay sence. Kadin bir baglilik hissediyor ve genelde sadik olan taraf hayatini onla kuracagi taraf goruyor ama bazi erkeklerse silio atabiliyor.
1 yılKaza - Bela: Birinden birisine ya da ikisine de rahat batıyordur. İnsan dediğimiz varlık bazen; ölümü, her şeyin geçici olduğunu kafasına vura vura öğretecek bir sopa istiyor. Kimine o da yaramıyor, orası da ayrı da Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa... dediğimiz yöntemden anlamayanlar için Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir denmiş. Atalarımız, mekanları cennet olsun, güzel Türkçemize bir insanla anlaşamadığımızda ne yapacağımızı kara kara düşünmeyelim diye bu atasözlerini kazandırmışlar. Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışırken işin özünü kaçırıyoruz, bir işe de yaramıyor, tertemiz delirdiğimizle kalıyoruz. Gerek yok... Yıpranmaya başladığımızı hissettiğimiz anda, yoldan dönüp büyük sözü dinlesek; hayat hepimiz için gayet kolay akar, aslında. Bu yazdıklarımdan, gidip birbirine dalsınlar anlamı çıkarabilecek olan vardır (!) Malum, çoğu insanın zihni çok makul çalışmıyor. Onlar için şöyle açıklayayım; yazdıklarımla yalnızca kıntıya sokanı, sıkıntıya düşürmek gerek demek istiyorum. Kimi, başka türlü iletişimden anlamıyor çünkü.
10 Yorumla
1 yılSevgi, aşk evliliği bir arada tutmak için yetersizdir. Evlilik bağlayıcı nedenler üzerine kurulur. Aranızdaki iletişim, paylaşım vb şeyler bittiyse ya da birinin evliliğe olan bakış açısı değişirse, mutlu değilse bu evlilik bitmiş demektir. Aranızda olan arkadaşlık, sevgi devam edebilir ama bir kişi mutlu değilse zaten oldurmaya çalışamazsın. Neler yapılabilir eğer ayrılmaya kararsızsa çift terapisi alabilirsiniz bu belki sorunları aşmanıza yardımcı olabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
64Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç bir şey kurtarmaz
00 Yorumla
1 yılSana altta bahsettiğim hikayeyi kocana anlat, bu evliliği kurtaracak bir hikaye
fatih terim bir gün manchester city antrenmanını ziyaret eder ve guardiola'ya başarısını sorar.
guardiola "ben zeki oyuncularla çalışırım" der ve aguero'yu yanına çağırır.
aguero'ya "senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar. aguero "benimdir hocam" der.
fatih terim bunu denemeye karar verir.
ilk antrenmanda belhanda'yı yanına çağırır. "belo senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" der.
belhanda " bi saniye hocam muslera'ya sorup geleyim" der ve muslera'ya gider. "muslera , senin anne babandan olup da kardeşin olmayan kişi kimdir?" diye sorar.
muslera "benim" der. belhanda koşar fatih terim'e cevap verir: "muslera'ymış hocam".
fatih terim cevap verir: "hayır yanlış. cevap aguero"00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİhanet yoksa ve uyum sağlanabilecek şartlar sağlanabiliyorsa her evlilik kurtulur, sevgi ve saygının bittiği evlilikler kurtulamaz ve biter bence birde Türkiyemizde olan bir algı ile kadının zorunda kalarak devam ettirdiği evlilikler gerçeği var, umarım kısa zamanda kimse istemediği bir evliliği devam ettirmek zorunda kalmaz ancak insan gerçekten bir şeyi çok isteyip onun için mücadele ettiğinde içinde iyi niyeti olunca mutlaka bunda başarılı olma ihtimalini yakalıyor yeterki inansın. Ama evliliklerde bu işler çift taraflı oluyor, tek taraflı emeğin hiçbir anlamı olmuyor çünkü evlilik çift taraflı yaşanan bir *müesse.
*bu işletme anlamında değil daha çok yürütme.
20 YorumlaEvliliği iki tarafında kurtarmak istemesi iyi bir iletişim kuramadiklari saygı sevgi aşk kurtarır öncesi bütün sorunları konuşmaları birdaha geçmişe dönüp bu sorunları tamamen silmekeri (unutmalari) bir evlilik terapist yardım almaları sonrasında yeni tanisiyormus gibi hayata tekrar başlamaları kurtarır
15 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yeni tanisiyorlarmis gibi yapabilirler ki
- 1 yıl
@Bilmemmkii12 arasındaki her şeyi unutup yeniden flört aşk baslamak
- 1 yıl
Yaşanan hiçbir şey unutulmaz ki
- 1 yıl
@Bilmemmkii12 sabit fikirliysen ve söylediklerimi yapmazsan kurtaramazsin bosanirsin ve yeni bir erkek bulursun ❤️👣
- 1 yıl
Bu sabit fikirli olmak değil ama boş ver anlayacağın şeyler değilmiş bunlar gördüm
1 yılilişkide Her şey Olay kadında biter zaten boşanmalarım çoğunu kadınlar başlatır erkek kolay kolay boşanmaz bir kadın olarak erkeği
Geri dönmesini istiyorsan onu serbes bırak eğer sağa sola salça olmadıysa o erkek senindir sende biraz huyuna gidip mükemmel cinsellik sunarsan mutlu son olur :)00 Yorumla
1 yılÇocuk varsa belki zamanında benimde annem babam boşandı ve annem sigaraya izin veren babamda alkole izin veren biriydi babamın yanında alkol annemin yanında sigara içerdim ve bu çocukluğumu kötü etkiledi sürekli kötü arkadaşlarla takılır bira alır sigara içerdik hatta bi dönem çakmak gazı vb. Uyuşturucu maddelerde kullandım şimdiyse daha iyi bı hayatım olması için uğraşıyorum Pp me bakarsanız çocuk olarak görebilirsiniz 17 yaşındaydım o zamanlar tipimi çok sevdiğim için halen bazı yerlerde bu fotoğrafımı kullanırım.
00 Yorumlaşimdi buraya bir link bırakacam tıklayın çok ünlü bir doktor olan Zafer Akıncının sayfasını bırakıyorum kendisinin çözemeyeceği halledemeyeceği hiçbir şey yoktur şiddete tavsiye ederim https://www.zaferakinci.com/ emin olun bol bol dua edeceksiniz bana
00 YorumlaH bişey kurtaramaz o zaten bitmiş bir evlilik tır. Sadece uzatmaları oynuyorsunuz dur. Birbirinizi anlayamıyorsanız ve arada ki saygıda bitmişse devam etmenin manası yok. Saygı biterse sevgi de biter. ..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılhiçbir şey kadın için evlilik pişmanlıktır tüm yük kadının üzerinedir bitme aşamasındaki bir evlilikte devam edersen de kapalı ceza evi gibidir bir şeylerin ters gittiğini hissettiğin an boşanmalısın
00 Yorumla Boşanma evresine ciddi manada gelmiş biri olarak söylüyorum. Eğer ki kadın alttan alırsa boşanma olmaz. Erkeğin çokta umrumda olmuyor. Evi ayakta tutan kadındır. Net.
25 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir şey yok sizinkisi veya gordukleriniz öyle bizde tam tersi oldu ben gidiyorum bitti deyip avukatı arayınca dur dur dur diye şans istedi. O şansı falan verdim sekiz yıl sonra yine koptu işler bende. Bilmeniz gerekiyor ki en çok kadınlar bosuyor erkeğin umrunda olmuyorsa sizden sitkini siyirmistir o derece yani. Cunki boşanmada nafaka vs hep erkeklere kalıyor. ciddi ciddi umursamiyorsa kadın olarak gururuna nasıl yediriyorsun evliliği ayakta tutacağım diye.
- 1 yıl
@Papatyaadası ailem söz konusu bekara boşamak kolay
Çocuğum var. Bosanincs her şey güllük gülistanlık olmucak. Daha da zor olucak. Çok şükür şu an iyiyiz. - 1 yıl
Çocuğunuz var ama kendi hayatiniz yok devam edin.
- 1 yıl
Biz ikisinide biliyoruz evlide olduk. Bize yapılan saygısızlıklari yutmadik tabi cookkkk şükür. Gururluyum. onurluyum bundan dolayı.
- 1 yıl
@Papatyaadası ne mutlu size
Deneyimlemis biri olarak sunu diyebilirim. Eger evliliğiniz o evreye geldiyse bitmistir. Hani cevrenin baskisindan olsun, yok efendm biraz kafanizi dinleyin, gecer vs. diyenlerin hiç birine inanmayin. Boşanin.. Cunku bazi seyler ne yaparsan yap gecmiyor sadece erteleniyor. Geçen sadece zaman oluyor ve bi zaman sonra gecer diyenlerin sorunlari tekrar gun yuzune cikiyor. Zaman zaman yikilacagina mahkemeye gelmisken bitirin
10 Yorumla
1 yılEvliligin bitmesine sebep olan sorunu dogru anlayip, imkan dahilindeyse cozmek. Ben de esimi severken bosanmaya karar verdim. Ama cozum benim elimde degildi.
00 Yorumlaİp kopmuşsa ya bağlarsın ya ayırırsın. Bağlanırsa tecrübe olmuş ve acı bırakmıştır. Koparırsan yoluna bakarsın, eksik kalırsın bu sefer.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHerbzaman söylerşm bu devirde evlilik pişmanlıktır ( erkekler için) kurtarmayın boşuna herkes yoluna baksın
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Varsa çocuk ya da çocuklar kurtarır başka bir şey kurtarmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Knk çocuk da kurtarmaz düşünsene tamam hadi çocuk sayesinde 1 yıl barıştılar felan sonra ilerde tartışmalar olur yine bu sefer iş ciddi biner boşanırlar. Çocuğa yazık olur bence.
- 1 yıl
Aynen
1 yılYani çok zor şeyler bunlar ayrıl demek falan bize kolay Allah kimseye yaşatmasın. Ama şu var soğuduğu zaman insan eskisi gibi olamıyor olamayınca
00 Yorumla
1 yılBoşanma evresine insanlar kolay kolay gelmiyor geldiyse o ana kadr demekki her şey bitmiş uzatmanın gereg yk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılHamile olmak kurtarır belki. Çocuk kurtarır derler.
04 Yorumla- 1 yıl
bana kalırsa kurtarmaz aksine daha da beter eder. çocuğun hayatı mahvolur
- 1 yıl
Hem çocuk mahvolur hem de aile.
Bir şans verin birbirinize
Daha sakin
Ve kavgadan uzak olun
Birbirinze karşı empati yapın
Beraber tatile gidin01 YorumlaAsla çocuk kurtarmaz. Kimisi kurtarmak için çocuk yapıyor eninde sonunda boşanıyorlar. Olan çocuğa oluyor
00 Yorumla
1 yılEksik yaşadıkları ne varsa onları yaşamaya çalışmaları sevgi saygı hoşgörü olması lazım belki bir şans olabilir o zaman
00 YorumlaBoşanmak!
Belki bir süre ayrı kalırlarsa, birbirine ihtiyaç duyduklarını anlarlar.
Tabiki ayrılıgın nedeni başka biri değilse00 YorumlaEvlilik bir kere maddi temelli yapıldı ise hiçbir şey kurtarmaz arada sahte bir aşk oyunu oynanıyordur
00 YorumlaKurtarılmaz anlık kurtarılır süreç uzatılır zorlaşır ama ya mutsuz bir evlilik olur ya da bir yerde biter bu raddeye gelen ilişki yürümez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBoşanma evresine gelmiş bir evliliği kurtarmaya çalışmamalı, bütün çözümler hep kısa süreli iyi gelecektir ama o noktayı yeniden varılacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmadıysa veya aldatmadı ise problem her zaman çözülür. İletişimsizlik ilişkiyi bitirir. Problemlerinizi eşlerinizile konuşup çözün. Burada degil.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı konuşmak ve karşındaki de istiyorsa çare aramak.
Başka bişey kurtarmaz.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvliliği hiç bir şey kurtarmaz. Kurtarmış gibi yapılır. evlilikte hayal kirikligi , soğuma , bağ hissi , güven kaybı , başkasına yönetimde gelmişse her yönüyle bitmiştir.
00 YorumlaBir süre uzak kalmak. İki taraf da özlüyorsa umut vardır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. genel olarak fazla bi bilgi vermemişsin. aralarında ne var ne sorun bilmiyorum.
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı istek, bir tataf için bittiyse uğraşmaya gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevip ayrılmak istiyorsa muhtemelen kafaları uyumuyorsun ya da üçüncü kişilerden kaynaklı sorun yaşıyordur. Yani anlayacağınız ya merhametsiz buluyordur ya da mantıksız ama sorun kişinin kendinden kaynaklıysa bi düşünüp dur deyip kendine çeki düzen vermeli. Ama sorun karşı taraftan kaynakliysa ve kişi buna emin ise önce saygıyla suçlamadan konuşmalı olacak gibi değilse altan almaktan başka çaresi yok gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSorunlarınız ne yapsanız çözülmüyorsa uzlaşamıyorsanız boşanmak en iyisi.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılSeven insan neden bu duruma gelir demekki tek taraflı sevgi. Tek taraflı sevgi ile bu iş yürümez
00 Yorumla
1 yılbu konuda hizmet veren psikoloğlar var. eşleri ayrı ayrı dinliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende eşimi seviyorum fakat onu fizik ve saç olarak beğenmiyorum en baştan beri asla. benim. istedigim. kadin değil aşık olduğum için evlendim asla evlenmezdim yoksa şimdi çok pişmanım bosanamiyoruzda
06 Yorumla- 1 yıl
Bence boşan o kadin senin gibi birini haketmiyor sırf fizik ve saç'i iyi değil diye boşanacaksan bence boşan. O kadin bu yorumu gorse ne kadar uzulur... fizigi iyi birini bul. Ayril kadindan
Cevap sahibi1 yılAhaha biliyorki evlenmeden söyledim hayalimdeki kadın değilsin diye buna rağmen evlendi. Aşkın buyusunden kurtulamadim
Cevap sahibi1 yılTamamda kim istemez ki güzel bı kadınla evlenmek
Cevap sahibi1 yılHe he sensin
Kafada o evlilik bitmişse hiç kimse, hiçbirsey kurtarmaz o evliliği
00 Yorumla
1 yılİki tarafta ne yapıyorsa, onu yapmayı bırakması...
00 Yorumlaİlişki terapisi, terapistin yönettiği iyi bir sorun çözme...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden boşanma aşamasına geldiğine göre değişir bu (sebebine göre)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvliliği kurtmak diye bir şey yok işler o raddeye geldiyse bir şeyler kopmuştur ve o anlık düzelse bile eninde sonunda olacağı ayrılıktır. İlişki çoktan bitmiş ama birbirinden kopamayan toksik bir ilişki haline gelir zamanla.
10 YorumlaSevgi ve güven bitmişse durmanin anlami yoktur. Ne kadar acıda olsa ayrılık en iyisi özellikle güvenin bitmesi herşeyi bitirir.
00 Yorumla
1 yılHiçbir şey kurtarmaz sakın çocuk yapalım evliliğimiz kurtulur saçmalığına da girmeyin. Evlenmek gibi boşanmakta çok doğal bir durumdur.
00 YorumlaEvliliği o aşamaya getiren şeyi ortadan kaldırmak yok etmek telafi etmek ve bir daha yapmamak
10 YorumlaSevıyomusun hala ve neden bosanmak ıstedıgınde onemlı bırdeçocukların var mı
00 Yorumla
1 yılKurtarılmaz kurtulmuş gibi görünür üç beş ay sonra aynı noktaya gelinir
00 YorumlaOrtada yalan ihanet gibi şeyler yoksa karşılıklı sevgi varsa diğer tüm problemler aşılır
00 Yorumla
1 yılHiç bir şey kurtarmaz, bir kere bitmiş bir şey geriye döndürsen de bitmeye mahkumdur.
00 YorumlaEvliliği boşanmaktan başka bir şey kurtarmaz
00 YorumlaFarkındalık kurtarır.
10 Yorumla
1 yılHerkes ne yapacağını kendi bilir.
10 YorumlaKişisel alan izni, anlayış, aktif cinsel hayat
11 YorumlaBence boşanmaya karar verdinse artık geri dönme
10 YorumlaÇocuk kurtarmaz orası kesindir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey kurtaramaz.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılO noktaya gelince dönüş olmuyor
00 Yorumla Evlilik terapisine gidin
00 Yorumla
1 yılHiç bir şey kurtarmaz
00 Yorumla
1 yılBilmem ki... hiç evlenmedim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılHiç bişey kurtaramadı
00 Yorumla - Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026