Kayınvalidem büyük olanı eşime taşısın diye vermiş küçük olanı da bana verdi gizlice yastığının içine koyayım diye. Anlayan var mı ne yazıyor diye ya da çevresindeki bilen hoca tarzı kişiye sorabilecek? (Çok yazı yazanı site yan yatırıyor sanırım telefonu yan çevirerek okuyun)
Arapça okuyabilen ya da ne yazdığını anlayan var mı?
Bunlar bir dua ya da ayet değil bunlar vefk harfler var bunda da niye açtınız ki açılması çok doğru değil bunu bu ilmi bilene götürmeniz lazım size bi vefk muskası yazılmış ama neden yapılmış bilmiyorum bunlar dediğim gibi vefk bazı harflerle anlamları var iyi mi kötü mü bilmem bide böyle şeyleri yaptırmayın uzun süre kayınvalidenin elinde evinden bişey yemeyin ta ki bunun ne olduğunu öğrenene kadar ve kapatın açık kalmasın o ya da suya koyun denize akarsuya atın her ihtimalle de evini sirke ile temizle
Bilgim olarak şu var ne olduğunu bilmiyorum lakin dediğim gibi büyü ve koruma vefk yani bazı harfleri kullanarak yapılır ordaki kullanımlar da bunu gösteriyor ama onun açık kalması falan iyi değil başınıza iş alırsınız onu en kısa zamanda ortadan kaldırın koruma için böyle bişey yapılmasına gerek yok orada bi hile var gibi gözüküyor sıkıntı yaşamayın evde huzursuzluk olur
Beste, bu tür şeyleri genellikle manevi amaçlarla yapıyorlar, kayınvaliden de mutlaka niyetinin iyi olduğunu düşünerek yapmıştır. Arapça metni anlayan biriyle veya güvendiğin bir hocayla konuşmayı deneyebilirsin. Görsellere bakarak söylemek mümkün değil tabi ama böyle durumlarda sakince iletişim kurup niyetleri anlamak önemlidir. Aile ilişkilerinde sakin kalman ve herkesin niyetine empatiyle bakman seni güçlendirecek, unutma! 🫂
Yeni yıla girerken zihin kargaşasından uzak, huzurlu bir yıl geçirmeni dilerim.🎄✨ Sevgi ve anlayış daima yoldaşın olsun! 😊