Güncellemeler
1 yıl
Hadi öğretmeni geç yakın arkadaşlarım ağır dalga geçecek off 😭😭😭
Yani hesabı benim açtığımı görmüşler midir? Çünkü bayağı burnunu karıştıran teyze resmi olan troll bir hesap açmıştım off liseden öğretmenlerim falanda çıktı önerilere korktum dondurdum 😭 inşallah gitmemiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bildirim gitmese bile bildiğim kadarıyla onerilenlerde çıktığı zaman rehberinizden falanca diye yazıyor diye biliyorum.
Deme deme deme allahım offf
Yaa offf utançtan öleceğimmmm
Tam emin değilim ama ben bir kaç kere görmüştüm
Neden utaniyorsun ki ozgurun hayat senin kimse yaptıklarını sorgulayamaz sonuçta
Cringe şeylerdi ya of burnunu karıştıran teyze, turşu editi falan yapmıştım
Normalde etrafımda aşırı hanım hanımcık bilinirim içimdeki tüm aptallığı, pisliği öğrendiler turşu editi ne ya offf
Profilini gizli yap takipçilerin dışında kimse görmesin?
İçindekileri dışarı vurmak istemişsin normal Bir şey kötü Bi şey yapmadın sen
O saçma sapan profille aşırı ünlü bir influencer olacağımı sanmıştım... Arkadaşlarımı önerilerde görür görmez sildim 🤣
Ah bu şöhret ve influencer olma merakınız yok mu 😂
Bu arada bayağı parayı vuracaktım biri zorla bana doğum haritası baktırdı kıza diyorum ben anlamıyorum çok ya sen bak bak iban at istersen falan yaptı ben de chatgbtye yaptırıp gönderdim 🤣
Hani her ailede aileyi dolandıran birisi olur ya yoksa sizin ailede o sen misin 😂
Ne kadar gonderdi bu arada 😂
Buraya kadarmış... Rehbere bağlamasaydım turşu editiyle ülkenin mr beastı olacaktım.
Faşist turşu editi güzel Bi mr beaati kayıp ettirdin bizi 😂
Korktum göndermedim ibanı jflglhld sonra aklıma yattı dedim iki kart Mart alsam harita okuyucu izlenimi verip millete parayla baksam mı dedim ama erindim yaa amannn
Hem influencer olmak isteyip hemde üşengeçlik o da iyimis 😂
Ünlü olmak çok kolay tiktokta ya turşu editimi bile 230 kişi izlemiş. Burnunu karıştıran teyze ppli fakeoğlu fake hesabımı 25 kişi takip ediyordu
Vallahi ben sadece video izlemek için kullandığım Bi uygulama ama garip bir yer
Turşu editini de merak etmedim değil 😂
Ben normalde güzeldi içerik planım vardı sonra dedim aman boş ver bizi takip etmezler turşu editi yapıp attım
Ah be tursucuk bir turşu önünü mu kesti şimdi 😂
Sildim gitti haep 😭😭 ama sonra o planımı gerçekleştireceğim yüzümü falan göstermeden bir içerik fikri var güzel kadro yaparsam aşırı iş yapar
Hafi bakalım beklerim belli mi olur belki bir gün videoların benim keşfetime düşer bende izlerim
İnşallah
Kendine dikkat et burnunu karıştıran teyzeye turşu editi yapan tiktoker 😂