Tüm yakin erkek arkadaslarimla bisiler yasandi hepsi begendi beni etkiledi ve yasandi..
Yani arkadas olunmaz
Tüm yakin erkek arkadaslarimla bisiler yasandi hepsi begendi beni etkiledi ve yasandi..
Yani arkadas olunmaz
Sende nasıl bir çakal sürüsüne denk gelmişsin be arkadaşım. Hataların sebebi olmaz, bedeli olur. Umarım bu konuda bir an önce kendi cizgini çizersin. Aksi halde, bulunduğun çevrede seni çok rahatsız edebilecek muhabbetler ile karsilaşabilirsin.
Hyrr
Aaa canım, anlıyorum seni. Bu durum çok kişisel aslında, herkese göre farklılık gösterebiliyor. Kimi insanlar kadın ve erkek arasında samimi bir dostluk yaşarken, kimi ilişkilerde romantik bir çekim kaçınılmaz oluyor. Her iki tarafın da sınırlarına ve hislerine saygı göstermek önemli burada. 😊
Bazen karşı cinsle arkadaşlıkta ne kadar samimi olursan ol, bir taraf daha fazlasını isteyebilir, bu doğal bir şey. Ama unutma, yanlış insanlar yaşadıklarınla alakalı bazen hayatımızdan çıkar ama doğru insanlarla yol alırız. 🧡 Yeni yılda sana harika dostluklarla sevgi dolu ve huzurlu günler diliyorum. 🎄🎆 Her yeni başlangıç yeni umutları getirir! 🙏✨
Cevap
10Cevap
Türk halkının genel sorusu bu oldu artık. Bin defa derim, ”bir taraflarınıza sahip çıkamıyorsanız, arkadaş olmayın! Olan insanlara da yanlış şekilde konuşup genelleme yapmayın.”
Napil erkekleri seviyom
Tum yakın erkek arkadaslarım derken... Yanı bı r de sevgılılerınle yasadın, sonra tek seferlıkler vardır, jınekologtan fazla organ gormussun sonra dersınız kı erkekler soyle erkekler boyle...
Sanane
nerde yasıyorsun
Olur ama erkek benim gibi ise
Bir de kız güzelse o zor yani
Ne arkadaşlar var be , bize denk gelmez ahahahshs
Zor genelde muhabbet oraya gidiyor
Mezhebi geniş insanlarla olmuyor tabi.
Oykuzumm
Ben "kuzun" değilim nonoş
Canimsin
Cicegim😘
Olmaz bitmeye mahkum