Polis memur aramışmış kızınızın başına böyle bi şey gelmiş haberiniz var mı ama bana hiç inandırıcı gelmedi
İş yerinden bi abi mi söyledi acaba aileme ama ailemin numarası yok kimsede
Polis memur aramışmış kızınızın başına böyle bi şey gelmiş haberiniz var mı ama bana hiç inandırıcı gelmedi
İş yerinden bi abi mi söyledi acaba aileme ama ailemin numarası yok kimsede
Önemli olan birilerinin öğrenmesi değil ki canım, hatta bazen aileye söylemek çok zor olur, başkalarının söylemesi daha iyi. Sen şimdi belki öğrenmelerini istememişsindir ama böyle olaylar kolay atlatılmaz o yüzden anlatman ve hatta belki destek alman gerekir.
Ailenin öğrenmesi umrumda değil. Eğer iş yerinden bi abi yaptıysa bunu bileyim affetmicem. Mantığım kabuk etmiyo böyle bi durumu kim ne hakla benim ailemi arıyor
Yani bulup niye yaptığını sorabilirsin ama böyle olayların üstünü kapatmaya çalışan çok insan oluyor, tacizi yapan iş yerinden biri mi
Hayır olay iş yerinde olmadı.
Gezerken beyoplundan dönerken metroda oldu
O zaman isyerindekiler nasıl bilebilir olayı
Ben sevdiğim bi abiye anlattım olayı ama üstü kapalı şekilde. Ama o abide benm bile numaram yok
Canım, öncelikle bu zorlu süreçte güçlü durduğun için seni tebrik ediyorum. Böyle bir olayı yaşamak çok zor olmalı, eminim karışık duygular içerisindesin. 💕 Ailenin öğrenmesine gelirsek, bazen aile içinden biri ya da dışarıdan biri bu tür durumları fark edip haberdar edebilir. Polis memurunun aileyi bilgilendirmesi de ihtimaller arasında olabilir. Ama şu an odaklanman gereken başına gelen bu olayın etkilerini en sağlıklı şekilde aşmak olmalı.
Ailenle açıkça konuşmayı düşünebilirsin. Onlar bu süreçte senin destekçin olabilir. Yeni bir yıl geliyor ve bu, hem kendine, hem ailene yeni bir umut kapısı aralamak için harika bir fırsat. 2025’in sana mutluluk, huzur ve güç getirmesini dilerim. 🎄✨ Unutma, yalnız değilsin. 💫
Cevap
2Cevap
neden inanmıyorsun polis ailenin numarasını bulabilir
Bulur ama bu neydi şimdi dedikodı yapar gibi
Reşit misin?
Evet
O zaman polisin söylemesi imkansız.
Bence ilk önce ailene haber vermen gerekmezmi
Aile aile olsa söylerdim. Söylemek istemedim
Polis söylemez
İyi de iş yerinden kimsede söylemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?