Bu kadar ezilmemiz normal mi?

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olucak ama lütfen çok yargılamayın herkes ailesini seçemiyor:(Öncelikle benim üç abim var ve üçüde birbirinden beter şöyle anlatayım evet normal abiler çoğu şeye karışır iyiliğimizi ister ama benimkiler öyle değil galiba…Lise-1 de babamın ve abilerimin zoruyla kapandım. Şuana kadar hiç erkek arkadaşım olmasına izin vermediler sürekli telefonumu kurcaladılar, güvenlerini sarsacak hiçbişey yapmadığım halde. Lise-2 de okul değiştirdiğim için arkadaş ortamımda biraz zorlanıyordum buda derslerimi etkilemişti ortalamam bir iki dersten kalmıştım okuldan çıkarmakla tehdit ettiler. Mesela ben küçük bi mahallede büyüdüm ordan bi ilkokul arkadaşım istek atmıştı abilerim onu görmüştü ve beni öldüresiye dövmüşlerdi, telefonumu elimden almışlardı okuldanda çıkartacaklardıki annem engel oldu. Mesela bugün bi pantolon giydim bol paça ama kalça kısmı biraz dar herhalde ama zaten kapalıyım üstümü uzun giydiğim için sorun olmuyordu bugün evin içinde bu pantolonu giydiğim için büyük abim bana ve anneme hunharca küfür etti. Halbuki kendi eşine asla böyle değil eşi istediğini giyiyor giymesin demiyorum ama ona karışmayıp üstüm uzun ve evin içinde giydiğim halde anneme ve bana çok kötü küfürler etti ve babamıda kışkırttığı için babam anneme küfür ediyor beni yine okuldan çıkarmayla tehdit ediyor ne alakaysa sizce ben bu ailede napıcam ya annemede çok üzülüyorum, bazen okuyup kurtulurum diyorum ama onların bana ve anneme olan davranışları okul hayatımı çok etkiliyor derslerime odaklanmıyorum her seferinde okuldan çıkarmayla tehdit ettikleri için NAPICAM? (Vakit ayırdıysanız çok teşekkür ederim)

Bu kadar ezilmemiz normal mi?