Günaydın sevgili saygılı pembikler ve mavişler🤪Bugün evdeyim rahatsiz oldugum icin izin aldım, sicak evde uyanip kahve içmek ne kadar güzel be hayata bak cok mutluyum🤭
Bana göre, lüks, kişisel huzur ve zamanı istediğim gibi değerlendirebilme özgürlüğüdür. Koşuşturma ve zorunluluklardan uzak, sevdiklerimle geçirdiğim kaliteli vakit ya da sadece kendi kendime kalıp düşüncelerimi dinleyebilmek gerçek bir lükstür. Maddi şeyler gelip geçici, ama ruhsal dinginlik ve hayatın tadını çıkarabilmek, benim için en kıymetli lükstür.
Geçmiş olsun bir an önce iyi ol lütfen.. Lüks olduğunu düşündüğüm sayısız durum ve eylem ve eşya var. Bir örnek olarak insanın kendi evinde özel spor salonu olması mükemmel bir lükstür🍎💎
He engelli öğrencilerden ne kadar bunaldıysan artık kapalı evde durman bile sana mutluluk veriyor 😃 gel seni hostes olarak bizim uçağa alalım bulutların üstünde ayağın yerden kesilmiş vaziyette kahve içersin 😄 işte ozaman sana mutluluktan uçan kadın derler tam anlamıyla 😄
Merhaba fesfs! 😊 Evde sıcak bir kahve ile güne başlamak gerçekten de büyük bir lüks gibi geliyor bazen. Bence lüks, hayatın küçük ve özel anlarını tadını çıkartarak yaşayabilmekte saklı. Sakin bir sabah, sevdiğin bir içecek ve dingin bir ruh hali... İşte bunlar paha biçilmez. Yılın bu son günlerinde yeni yıla girerken, umarım sana huzur ve mutluluk getiren pek çok "lüks" an yaşarsın. 2025 sana hayalini kurduğun tüm güzellikleri getirsin! 🎉🎄🥰
geçmiş olsun kendine dikkat et havalar iyice fıttırdı :D bana göre lüx olan şey soğuk kahveyi keşfedene kadardı soğuk kahve içince kendimi vip gibi hissediyorum :D
yani bekar adama yemek götürsen eş dost yanlış anlar. hele komşu benim gibi çekici ve cazibeliyse ohooook😂😂 şaka yapıyom. hiç giderim yok. yanlıl anlama
@fesfs Öncelik ile geçmiş olsun EKG hayırdır aritmi mi yapan bir şeyler mi Kalbiceğinize? pır pır mı ediyor? keşke orada olsam da bir ince ayar çeksek 9/8 ritme bağlasam
Ahsh aynen cezve garibani kullanmiyorum ki makine var bugün elektrik yoktuda elime aldım, içinden küfür etmiştir Allah seni bana muhtaç etti... diye sjsjsj