Annem bana manifest yapmış arkadaşlar.
Bu zamana kadar kimi anlatsam ayrıl seni kandırıyor seni satacak sana şunu yapacak seni aladatacak diye diye Samanyolu sırlar dünyası senaryosu çekiyordu kafasında yıllardır.
bana okadar cok dediki kadın satıyorlar kızları çalıp götürüyorlar deye deye. tam da o tip damadı oldu beni cok sakındığı tipte. adamla evlendim gecen yıl geçmişinde kadın satan psikopat ilk eşinden 12 yaşında kızı vardı. sürekli bana şiddet uyguluyordu aldatıp türlü kadınlarla, ayrılmak istiyordum kabul etmiyordu tehdit işkence okadar çok kıskanıyordu beni markete bile gitmeme dakika koyardı sürekli kisitlardi birkere duş aldım oda işten geldi niye benim eve gelmeme yakın saate duş aldın diye beni dövmüştü.
Bu zamana kadar kimi anlatsam ayrıl seni kandırıyor seni satacak sana şunu yapacak seni aladatacak diye diye Samanyolu sırlar dünyası senaryosu çekiyordu kafasında yıllardır.
bana okadar cok dediki kadın satıyorlar kızları çalıp götürüyorlar deye deye. tam da o tip damadı oldu beni cok sakındığı tipte. adamla evlendim gecen yıl geçmişinde kadın satan psikopat ilk eşinden 12 yaşında kızı vardı. sürekli bana şiddet uyguluyordu aldatıp türlü kadınlarla, ayrılmak istiyordum kabul etmiyordu tehdit işkence okadar çok kıskanıyordu beni markete bile gitmeme dakika koyardı sürekli kisitlardi birkere duş aldım oda işten geldi niye benim eve gelmeme yakın saate duş aldın diye beni dövmüştü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadığın durumu anlıyor ve senin için üzülüyorum. Gerçekten zor bir süreçten geçmişsin. Şiddet ve tehdit hiç kimsenin hak etmediği davranışlar; bu tür durumlarda, güvende olmak için desteğe ihtiyacın olabilir. Bu süreçte, güvenilir bir aile üyesi ya da arkadaşından destek alman ve bir uzmana başvurman çok önemli.
Çekim yasası ve manifest konularında ise, düşüncelerimizin ve duygularımızın enerjiyi etkilediğine inanan birçok insan var. Ancak, bu kavramların yanı sıra hayatta bazı şeylerin kontrolümüz dışında gelişebileceğini de unutmamak lazım. Önümüzdeki yeni yıl, hayatında yeni başlangıçlar yapman ve huzurlu bir döneme girmen için bir fırsat olabilir. Umarım bu süreçte daha mutlu ve sağlıklı bir yola adım atarsın. 🎄❤️ Yılın sana güzellikler getirsin!