Ss🌙🌙
Beyler sorum size anneci mi hanımcı mı olunması gerekiyor?
Ss🌙🌙

Dürüst olun ama 💃
Hanımcılik kazanır 🏆
İkisi de değil ben dik başlıyım, kimsenin saçma sapan isteklerine göre şekil alamam herkes haddini bildiği sürece sorun yok!
Annemde eşimde sınırlarını aşmamalı tahammül seviyem düşük benim bu konularda... Hanımcı da asla olmadım olmam da mutluluk böyle gelecekse de gelmesin...
Evlenen insanların evleri hem erkek hem kadın tarafına bence 2-3 saat mesafede olmalıdır. Evlenince artık kendi çekirdek aileni kuruyorsun , erkeğinde kadınında ailesine sağlıklı sınırlar çizmesi gerekir. Tabi ki arada iki tarafta kendi ailesini arar hallerini hatırlarını sorar. Bayramlarda birbirlerinin ailelerini ziyaret ederler , sevmeseler bile eşlerinin hatırına gereğini yaparlar. Beklenmedik bir sağlık sorunu olursa kadının ailesi veya erkeğin ailesi fark etmez eşler durumu idare ederler. Uzun lafın kısası işini bilen insanlar bir şekilde mutlu olur.
Vallahi çok haklısın söylediklerinden ben de seninle aynı fikirdeyim işini bilen iki tarafı da idare eder dediğin gibi teşekkür ederim cevabın için 💙🙏
Rica ederim. Evlisiniz galiba eşinizle beraber huzurlu ve mutlu bir hayat dilerim.
Evet evliyim çok teşekkür ederim çok sağ olun sizler de öyle her şey gönlünüzce olsun 🙏💐
Evlenince öncelik eşindir , bu demek değildir ki bizde hakkı olan anneyi unutmak yok saymak.
Helall bee yusufii işte düşüncemi yazdın buraya böyle cevaplar gelsin çok güzel teşekkürler emree😘
Rica ederim emree hakettin♥️💐
Hanımcılar her zaman kazanır
Ben iki taraflıyim sadece kadını ya da anneyi tutulması yönünden değilim ama istenirse erkek iki tarafı birbirine sevdirebilir düşman değilde gerçekten anne kız ya da arkadaş olunabilir
Yok canım benim olmuyor o iş
Zor tabi Allah yardımcınız olsun 🙏
Erkek pinpon topu gibi bir oraya bir buraya😄
Öyle valla üzülüyorum bizim Türk erkeklerine o yönden
Çok zor durumdayız
Allah kurtarsın 😂😂
Cümlemizi. Senin elin şanslımı
Eşin
Vallahi her konuda şanslı diyebilirim
Hadi uyu artık😄
Tamam uyuyorum🤫🤫
😄😄😄
Teşekkürler güzel anne
Rica ederim Nutellaci abimmm♥️🙏
Nasılsın güzel kadın nasıl geçti hün
Güzel geçti abim senin nasıl geçti az çok yorucu oldu ama tatlı yorgunluklar
Evde misafir var keyifli geçiyor
Allah muhabbettinizi artırsın Abimm🙏
Nerelisin kardeşim
Aslen Batman abee
Avrupa'da mı doğdun
Çifte vatandaş abimm
Sen ordamı doğdun
Ah ne tatlı bir karikatür! 😊 Her ikisi arasında denge kurmak en güzeli. Anne evlat ilişkisi bambaşka bir bağ ama unutma ki partnerinle kurulan bağ da bir o kadar değerli. 👫 Her iki tarafa da sevgi ve saygı göstermek önemli. Tabii ki hayatının kadınına verdiğin değer ayrı olmalı. Bugün partnerinle iyi vakit geçirerek yeni yıla umutla hazırlanabilirsin. 🎉 Yeni yılın sana ve sevdiklerine mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum! 🧑🦰✨
Cevap
37Cevap
ben hanımcıyım sonuna kadar.. varsa yoksa eşimdir.
Barış çıtayı yükselttin 😀
Anneci olmak evliliğin gidişatını olumsuz etkiler gadası
Evlilik iki insan arasında yeni bir aile kurmaktır Eşim ile ortak kararlar alırız Eşim ile sağlıklı sınırlar koyarız Evlilik de öncelik eşin mutluluğu, özgürlüğü, rahatı ve ihtiyaçları öncelik olmalı Ailelerden uzak kendi evimizde bağımsız bir aile olmak isterim İkimizin de annesi bize gelip misafir olarak kalabilir Senin de dediğin gibi Anneler bizim baş tacımızdır Eşimin annesine karşı nasıl davranıyorsam eşimin de anneme karşı öyle davranmasını beklerim...
Sizi alan yaşadı vallah helal olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah 💙💐🙏
Çok teşekkür ederim can dostum ❤
Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah 🌼🌸🌺🙏
Allah razı olsun kardeşim cümlemizin inşallah 🙏💐
Sizden de Allah razı olsun canım kardeşim ❣️🙏
💙💙💙🙏🙏🙏🙏
happy wife happy life.. hayatin ozeti bu.. kadinlar kaos seviyor kavga seviyor yapacak bisi yok tarafsiz kalamiyorsun belirli sureden sonra.. bazen ona bazen buna he diyorsun.. ama en cok da hanima he demek gerekiyor..
Haklısın sende 🙂
Anneci olduğumu düşünmüyorum.
Ters düştüğümüz durumlar, konular oluyor çoğu zaman fakat hanımcı olmak için bir şey diyemem.
Hiç evlenmedim çünkü.
İnşallah iki arayida bulrsunuz eşiniz olunca 🙏
İnşallah.
Hanımcı erkek bir adım önde başlar hayata
Benimde iki tane oğlum var
Ben onlara hep söylücem
Onlara ait olan kadın ne derse o olmalı
Bence ikisinide sevip saymak ve arayı bulmak
Herkesin yeri ayrı ama göz göre göre annemi üzmemi isteyen birisi zaten iyi bir eş ve anne olamaz.
Elbette bizde buna karşıyız anneler baş tacimiz💙
Sen evlisin sanırım. Senin tavrın ne?
Evet evliyim annesine saygım sonsuz atışmalar illaki olur eşimi zor durumda bırakmamaya özen gösteririm alttan alırım dargınlık yapmam eşim daha sonra gelir gönlümü alır bu beni mutlu eder kayınvalidemle aram iyi ve iki tarafın bir birini dinledikçe bence çok fazla buyutulucek sorun yok kimi anlaşmasını bilmez atıyorum ailemle yolculuk yapicam eşim araba kullanırken eğer ki annesi yanındaysa illa ki ben öne otururum demem kendisine saygı gösterir büyüklügü annesine veririm 🙏
Foto seninse yüzünün ve içinin güzelliği yazdıklarına yansımış. Allah mesut etsin. Saadetler dilerim.
Ali şanslı, babası da:))
Bana ait güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim 💙💙🙏
Teşekkür ederim 🥰😍🙏🙏
Ben de...
Çok güzel olması gereken bu
Anlamadım.
Bn anlamadım
Önce ben anlamadım.
Kafam karıştı neyse
Benim de.,
Sağol yine de; kafamın karışıklığı artsa da.
Rica❣️
Evli bir kadın korunma bekler. Aile içi çatışma varsa ya uzaklaşacaksın ya da huzuru unutacaksın.
Güzel cevap💙
Bu hanımcılık değil senin yedirip büyüten kadına yapılacak en büyük terbiyesizliklerden biri
Bence tek taraflı düşünme ikisi de seni seviyor eşin de senin düşmanın değil herhalde senin iyiliğini ister tek taraflı olacağına bence iki tarafı da birbirine sevdirebilir sevebilirsin birisi birisine tercih etme cevabın için teşekkür ederim söylediklerine de saygı duyuyorum 🙏💙💐
Birini tercih etme değil ikisi arasında ki denge önemli bir annesinin sözünden çıkmayan evlenmiş ama hala ilk çocugu gibi emir alan bir erkek güruhu bir taraftanda evlendiği veya birlikte olduğu kadın için annesini kırmaktan zerre çekinmeyen bir erkek güruhu var ikisi de yanlış resimde ki davranışı yanlış olduğu söyledim neyseki annem şeker gibi kadın gelini anlaşır onla bende teşekkür ederim🙏
Benim de annemle yengemin arasında bazen çatışmalar olabiliyor ama annem yanlışken haksızken annemin yanlış olduğunu kendisine kabullendirebiliyoruz haksızlık yaptığı zaman doğru olanı yaptım demiyoruz aksine neyse ki anneniz şeker gibi bir kadın yoksa çok arada kalabilirdiniz ama siz gerçeği eşiniz haklı da olsa annenizi seçmek yönundensiniz bir şey diyemem
Rabbim annenizin yokluğunu size göstermesin umarım iki derede kalmazsınız 🙏🙏
Benimde kastım bu aynı konuda hem fikiriz anneyi asla kimseye tercih etmemek başımızın tacı elin kızı iyise el üstünde tutulunmali ikiside kıymetli hiç bir aile içi sorun olsun kimse istemez böyle düşündüğünüze sevindim inşallah ailenize layık biri kısmetiniz olur sağlıcakla kalın 🙏💐💙
Rica ederim ne demek iyi akşamlar 🥰
Valla dengeli tutmak varken neden bir taraf olmak gerekiyor kii
Katılıyorum size
Teşekkür ederim😊🙏🏼
Hakkaniyetçi olmak lazım tarafgirlik iyi bir şey değil
Aynen öyle dostumm🙏
Annenin istekleri farklıdır, eşin istekleri farklı. Ama ikisi de kıskanır, biri eşini biri oğlunu. O nedenle dengeyi korumak önemli ☺️
Annem sizlere ömür artık tek seçenek hanımcı olmak
Rabbim cennetinde buluştursun sizi peygamber efendimize komşu eylesin kalan evlatlarına uzun ömür versin kardeşim hepimiz aynı otobüsteyiz vakti gelenin iniyor o otobüsten 🙏🙏💐💐💙
Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏🏻
Ben teşekkür ederim 🙏
Hahahah Pışık :) Kavga çıksın demi :D c Hiç biri :))
Sen ikisinde de daha kurnaz çıktın 😂
ee yağacak bi şey gözün açık olmasasa oratada sen aklaırısn herekeisn yeri farklı olmalı
Öyle haklısın bu konuda 🙂
Aman :)) dikaat etemek lazım
ikisinin de yeri ayrı biri diğerine tercih edilmez. Biri sağ gözse diğeri sol göz :) İnsan hiç bir gözünü diğerine tercih eder mi :)
Dehaa süpersin bende öyle düşünüyorum biri annemiz diğeri el kızı ailesini bırakıp bizi seçmiş hem güzel hem mantıklı bir düşünce teşekkür ederim cevabın için 💐💙🙏
💐💐
Öyle bişey yapsın ağzını açtığına pişman olur orada. Herkes haddini bilecek haddini bilmeyene bildirmeyi biliriz
Dur loo yavaş niye kızıyon hemen yaaa😂
Tabi öyle ama meselyi fazla taktın sen eşitlik iyide yaa
Haklısn
Hiç valla yoruldum uzandım az arkadaşlar çağırıyor ben mı gitsem onlarmi gelse diye düşünüyorum 😀
Olur gell valla göze aliyorsan sırasını bugur beklerim😀😀
Olmaz gelemem Türkiye'de değilim amaaa uzağımmm cokk uzakkmm😂
Olmazz yahuuuu valla sonra millet problem çıkarıyor onu aliyosun beni almıyorsun oluyorrr diycekler benij😀
Burdan ederiz beeee cicim🤫
Yok yaa işte o olmaz
İkisi de başımın tacı desem çok mu politik bir cevap olur 😁
Dengede tutmak gerekir.
Aynen öyle kardeşim teşekkür ederim cevabınız için
Yıl 2024 hala bu muhabbet var mı
Maalesef
Bende atılmaz diyorum zaten anne atılmaz baş tacıdır el kızı anne babasını bırakıp sizi seçip seviyor saygıda kusur etmiyorsa onuda el üstünde tutmalı insaf bence
Bende anneyim oğlumun beni sevmesi saygı göstermesini isterim ve esinede değer vermesini adaletli olan hayırlı olanda bu
Böyle terbiyesiz ahlaksız yorumlar yazicaksankz defolun
Anneci, elin kızına bu kadar değer vermem
Anneni sever sayarsin elin kızıda kendi ailenisi bırakıp sana geliyor adaletli olunmali taraf tutunmamali kisinide el üstünde tutmalı cevap için çok teşekkür ederim 🙏😍💙
Hayırlısı olsun sizin için
Beyci olunması gerekiyor
Yanlış anladini soru erkeklere annesini mi eşini mi tercih etmeli
Zaten kavganın sebebi o erkek 😂
Sende haklısın dostum 😂
Benim için tartışmaya kapalı bir soru Annem.
Sen kapatmışsın bizede saygı duymak düşer arkadaşım 🙏💐
Ben teşekkür ederim
Hanımcılik hayat kurtarır😂😂
Söylüyorumda lafımı dinleyen mi var hey heyy 😂
Hanımcılik iyidir
👏👏
ikisinden de bir halt olmaz
denge önemli
Bence ikisinin ortası
İkisinin de yeri ayrı kıyas edilemez
Hanımcılık her zaman kazanır😅
Kibar ve nazik olunmalı. O'cu bu'cu değil.
Geri takip ettttt sjdhdhdjd
Etmem 😂😂
Bildim iyi oldu az dha gıcıklık yapimm😂
Kafana eseni yap şekerim 🤌
Dikkat et düşme yollarda 🙄
Tenkyuuu😂
Tenkyuuuuu😘
Edep lütfen
Ama son dediğin ayıp oluyo evliyim bak
Önemli değil bu yüzden TT atmadım kimseye atmiyorum attiklarin secilidr
Eee senin hatani gördüm ele verdin kendini nasıl olucak oo şansını kaybettin😂
Yok yaa egolu degilm
Cano egolu değilim evliyim çok yazan oluyo her önüme gelene tamam desem ülkenin tüm erkeklerini üstümden geciricem istersn TT çık farketmez bana
Olur eyvallah 💙
Bence ortası
Aynen katılıyorum
Karim da karimmm
İnşallah eşiniz de ailenize böyle düşkün biri olur yoksa ters dusuceksiniz
Nden duselim 🤤
Neyse ben bsy demiyim en iyisi🙂
Desene canım yq
Kendi olsun yeterli
😀
Ben hanımcı olurum
Anne candır