Arkadaşlar ne b’k yiyeceğimi bilmiyorum. S’çmış durumdayım. Şöyle ki 5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıl barış devam ediyordu. Adına Ahmet diyelim. Sebebi onun beni aldatmasıydı. Ama deli gibi aşıktım. Mal gibi de affediyordum. En son psikolojik destek almaya karar verdim.(hala destek almaya devam ediyorum 10/12. Seansım falan oldu) bi gün aramızda problem yoktu sadece davranışları bana batmaya başladı ve Tag yaparak ek gelir elde ediyor; iki üç tane farklı kızlar farklı zamanlarda buna benim yanımda whatsap dan mesaj attı naber nasılsın diye bende gördüm kim diye sorunca müşteri dedi. Bende cevap olarak şu an sevgilimleyim müsait değilim yazdırttım. Sorun yoktu ama En son bir tartışmamızda bana bi küfür etti ve sineye çekmedim ayrıldım. Gel zaman git zaman hayatıma başka biri girdi. Buna da Mehmet diyelim. Çocuğu görün var ya tam evlenilecek insan ne arıyorsam her şey onda var halbuki. İlgi, alaka, sevgi, güven, romantizm, yerinde fedakarlık, olgunluk. Ben bu çocukla sevgili oldum. Ben Mehmet’le bi haftasonu beraberken bana bir kız yazdı. “Sevgilim seni stalklayıp engellemiş sen nerden tanıyorsun”. Meğer ahmetciğimiz yine gizli saklı sevgili yapmış ve bana kız arkadaşı yazıyor. gayet medenice konuştuktan sonra ahmetin her bokunu da anlattım. Kıza sen de dikkatli ol falan diyorum. Bu arada zamanına Ahmet’e borç vermiştim hala ödüyor aydan aya iletişimiz mecburi…
Neyse gel zaman git zaman Ahmet beni aradı ve telefonda konuştuk. Bende kalan bir hırkası vardı onu istedi. Benden alacakmış. Niyetini biliyorumda… Bir gün sonra hırkasını almak için geldi. Bu süreçte ben Mehmet’le devam ediyorum ve o da o kızla… biz buluştuk sonrasında oturup biraz konuşmak istedik.
Olay burada düğüm oluyor arkadaşlar çünkü biz salya sümük hüngür hüngür karşılıklı biz bu hale nasıl geldik diye ağlamaya başladık. Dışardan biri görse bu mallar napıyor der. Bana ben senden başkasıyla yapamıyorum herkes her şey seni hatırlatıyor diyor keza bende de durum aynı ama bişey diyemiyorum. Bu konuşmanın sonunda yaklaşık 1 1 buçuk saat ağlaşdıktan sonra ben kızdan ayrılayım sende o çocuğu bırak yeni bir sayfa açalım dedi.
Şimdi ben korkuyorum. Yaptığım şey rezillik ve mehmetten ayrılamıyorum çünkü o kadar güzel ve düzgün ki. Ne desem çabasını görüyorum. Korkmamın nedeni bu çocukla devam ederim hatta evlenirim de ama evlendikten sonra ya istemezsem aklımın bir köşesinde ya Ahmet olursa
Veya;
Ahmetle olsam evlensem evlendikten sonra aldatılırsam ve bugünümü geri ararsam diye…
Hay awww biri bişey desin ya
Neyse gel zaman git zaman Ahmet beni aradı ve telefonda konuştuk. Bende kalan bir hırkası vardı onu istedi. Benden alacakmış. Niyetini biliyorumda… Bir gün sonra hırkasını almak için geldi. Bu süreçte ben Mehmet’le devam ediyorum ve o da o kızla… biz buluştuk sonrasında oturup biraz konuşmak istedik.
Olay burada düğüm oluyor arkadaşlar çünkü biz salya sümük hüngür hüngür karşılıklı biz bu hale nasıl geldik diye ağlamaya başladık. Dışardan biri görse bu mallar napıyor der. Bana ben senden başkasıyla yapamıyorum herkes her şey seni hatırlatıyor diyor keza bende de durum aynı ama bişey diyemiyorum. Bu konuşmanın sonunda yaklaşık 1 1 buçuk saat ağlaşdıktan sonra ben kızdan ayrılayım sende o çocuğu bırak yeni bir sayfa açalım dedi.
Şimdi ben korkuyorum. Yaptığım şey rezillik ve mehmetten ayrılamıyorum çünkü o kadar güzel ve düzgün ki. Ne desem çabasını görüyorum. Korkmamın nedeni bu çocukla devam ederim hatta evlenirim de ama evlendikten sonra ya istemezsem aklımın bir köşesinde ya Ahmet olursa
Veya;
Ahmetle olsam evlensem evlendikten sonra aldatılırsam ve bugünümü geri ararsam diye…
Hay awww biri bişey desin ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer