En guzeliniz bile Topu topuna 7 yıl güzelsiniz, Sonra çirkinleşiyorsunuz ve bir numaranız kalmıyor uyandıriyim dedim. Bir de yaşlandıkça daha mı güzel oluyoruz diye kandırıyorlar birbirini ahahahah aynen 🤣
Ergen misin nesin anlayamadım. Kadınlardan beklentin ne tanrı gibi olup sonsuz bitmeyen güzellik mi olsun? Hangi hayal dünyasındasın sen? Karşı cinsini insan yerine koy önce ha olaki öyle olsa bile sana bakacağını düşündürten nedir? Kadın evlenir kendini feda eder yuvası için çocuk doğurur aile yapar. Ama sizler en basiti Adam bile olamayıp işleri dahada zorlaştırma peşindesiniz. Umurunuzda olan tek şey görünüşse kimse umursamıyor ama unutmayın her zaman yalnız hissedeceksiniz.
@Ppolatt Ona bir şey denmiyor ki ve kadınların standartı olmaz mı? Başka napsın? Yorumlarda belirttiği kadarıyla kişilik vs umursamıyor yani ki yapabilir ama ne kadar mutlu hisseder? Aile kuracak kadının seçtiği erkeğin işi arabası vs olmıcaksa pardon ne halt yapacak? Ömür boyu kira derdiyle mi yaşasınlar? Bi tuhafsınız
@Ppolatt Kadınların güzelliğinin kalıcı olmamasına ve sanki güzellik dışında birşeyimiz yokmuş gibi dediğinden itafen dedimde. Neyse ya niye anlatıyorum ki
@alarasulara buradaki en kadın düşmanı insan sensin, sergilediğin profil kadınları küçük düşürüyor. Buradaki konu neyse ona göre algılanır, ona göre konuşamadıysan görgü usül öğren çocuk.
@cemsie nasıl bir profil sergiliyormuşum beyefendi. Ben kimlere nasıl davrandığımı gayet iyi biliyorum bir kadın düşmanı olduğumu söylemek de ne haddinize. Gram saygısızlık göstermemişken. Kendi halinize bakın lütfen
@Ppolatt sorduğum sade bir sorunun konuyla alakasını anlayamadım? Siz kadının güzelliği ve çirkinliğini tartışırken saygısızlık ediyorsunuz da benim sorduğum soru mu gözünüze batıyor?
@alarasulara ben burada diyorum ki siz milyon tane kriterle erkeklerden birşeyler beklerken. Erkek sadece yıllarca güzellik beklentisini girmiş. Erkekler bu konuda kadınlardan masum diyorum. Sen Herşeyi geçtim kriter de müzik zevkine kadar düşmüşsün gelip benim söylediğime laf ediyorsun. Senin o sorun benim haklı olduğumun kanıtı.
@Ppolatt kriteri siz çok yanlış anlamışsınız beyefendi. Bir insan karşıdaki kişiyi tanırken beğendiği ve aradığı şeyler olur ben şahsen dış görünümün öneminin de farkındayım. Olay erkeğin mi kriteri çok kadının mı daha fazla değil. Olay bazı şeyleri isterken saygılı olma durumu. Kadının güzelliğinden etkileniyor olabilirsiniz ama laf atıp sanki bir eşyaymış gibi konuşmak aşağılayıcı bir durumdur.
Benim sorduğum soru da basit ve bir zararı olmayan bir soru. İnsanlara tatlı bir soru sormak istedim. Müzik zevki güzel bir şey ve karakteri yansıtan bir olay olduğu için insanların hoşuna gideceğini umdum.
@alarasulara Hanfendi internetten alışveriş yaparken bu kadar detaylı özellik bakmıyorum. Yemişim müzik zevkini. Bu kadar kriter olmaz kendi kafanızdan insan yaratıp sonra beğendiğiniz erkekten o kişi gibi davranmasını istiyorsunuz. Ben bundan çok bıktım her gün burada olsun instada olsun, erkek şöyle olmalı böyle istiyorum diye binlerce paylaşım görüyorum. Yani sadece anlaşabildiğin beğendiğin biri yetmiyor mu? Müzik zevkinden boy kilo endeksine Herşeyi istediğin gibi olmak zorunda mı. Hadi tamam isteyin banane ama gelip burada güzellik isteyen birine etmediğiniz laf kalmamış. Adamın istediği şey yanlış ya da doğru siz kızların binlerce isteği varken bırak yanlış doğru bi beklentisi olsun.
@Ppolatt beyefendi soruyu tekrar okur musunuz rica ediyorum üste çıkıp soruyu ve o alaycı, aşağılayıcı tavrı kendi gözlerinizle okuyun lütfen. Ki ben kendi kriterlerimden bahsetmedim bile. Kimsenin kriteri de müzik zevki gibi basit şeylerden ibaret olamaz zaten. Bunlar işin tatlı tarafı olur. Clickbait gibi bir şey yapmak istedim soruya basınca eklediğim detaydaki asıl soruları da okursanız beni anlayacaksınız..
@alarasulara Ya adamın yaptığı saygısızca olması mesele değil burada. Zaten benim demek istediğim de bu. Farzet 1.70den kısa bi erkeksin. Her ay binlerce erkek dediğin uzun olur. 1.80 altı kendine erkeğim demesin gibi paylaşımlar görürsün kesin. Sonra da Bi erkek saygısızca bir şey yazınca çullanın üstüne. Öyle bir şey yok. Kızlar kendileri önce erkeklere saygı duyacak sonra bizden saygı bekleyecek. Tek taraflı saygı beklemeniz komik.
@Ppolatt ne dediğinizi anlıyorum ama burada bir genelleme yapamayız. Ben şahsen boy konusunu umursamayan biriyim ama çok uzun bir kadın yanına uzun boylu bir erkek yakıştırabilir, bu gayet normal. Veya bir erkek esmer değil sarışın sever, buna da toplum olarak saygı göstermeli insan. Bireysel seçimler tamamen bireye ait ve bir kişinin yaptığı saygısızlıkla tüm cinsiyeti de suçlayamayız. Ben bu platformda yeniyim ama bir sürü kötü ağızlı ve kötü zihinli erkekle karşılaştım. İnsan ister istemez kafasında bir şeyler kuruyor iğreniyor ama kalkıp da tüm KS erkek mecrasını geçtim, dünyadaki erkeklere de düşman kesilmem yani. Herkes farklıdır beğeniler düşünce ve davranışlar farklıdır 🙏🏻
@alarasulara aptal bir profil sergiliyorsun. Aşağılık şekilde gay yakıştırmaları yapıp sonra kadın kadına yeter falan diyorsun. Söyleyecek bir şeyin kalmayınca hakaretlerle ağzından s*çıyosn. Üstüne de saygıfln diyorsun :D Bu şekilde kadınları b*k gibi temsil ederek imajlarına zarar veriyorsun. Erkek düşmanı olayım derken kadınlığa en çok zararı sen veriyorsun. He bir de bana had bildirmek sana kalmamış, şurdan sktrp gidebilirsin.
her kadın milf olmaz, ayrıca milf olmak sevilmek değil cinsel arzudan ibarettir. senin güzellik anlayışın buysa konu sende kalsın. yoksa soruyu işine geldiği gibi anlamaya çalışman çok acı.
@cemsie soruda güzellikten, cirkinlikten ve bunun gecici bisey oldugundan bahsedilmis. senin dedigin sekilde, guzellik kelimesinden "benim guzellik anlayisim" kast edilmemis olsaydi 7 yilda gececeginden bahsedilmezdi buyuk ihtimalle. soruyu soran acikca fiziksel guzellikten bahsetmis. cinselligi dusunecek kadar a*mci olmayisim aci verici bir sey degil ama seninki oyle belli ki. sana iyi aci cekmeler dilerim.
Hayatım milf kelime anlamı itibariyle s*kmelik anne demek. Çağrışım tamamen cinsel, vurgu fiziksel güzellikten çok seksapel ve vibe la alakalı. Yaşı ileri bir kadın güzelliğini büyük oranda yitirse de sekse olan açlığı ve yaydığı dişil enerji sebebiyle milf denebilir. Bunların güzellikle direkt bir bağı yok. Anlaştık mı?
Senin derdin başka. Hayatım kelimesine falan takılmalar, toksik bi kafa. Her kadın milf olmadığı ya da olmak istemediği için yine yanlışsın. Soran arkadaşın ifadelerinde bi yanlışlık yok. Senin iki kavramı ayırmayı öğrenmen lazım ama öğrenmeyi reddeden bi tavrın olduğundan öyle bir beklentim de yok. Şimdi bu kadar bilgiyle ne istiyorsan yap.
@cemsie 😁 tanimadigim bir erkegin bana hayatim demesinden rahatsiz olmayacak bir kadin degilim, iyelik ekleri aidiyet bildirir. kafa yapimi sorgulayabilirsin ama hakkimda karar veremezsin. bu kadar bilgiyle harika seyler yapacagimdan emin olabilirsin
@cemsie erkeklerin onayına ihtiyacımız yok bugüne dek ne konuda desteklediniz ki zaten. Genel olarak baktığımda sadece oy kullanma hakkı ve kadın hakları için uğraşan belli başlı erkekler oldu zaten. Senin gibi geri kalanı ancak ince ve kırık egolu erkekler işte. Tek derdi kadını aşağılamak olan.
@alarasulara "Senin gibi geri kalanı ancak ince ve kırık egolu erkekler işte. Tek derdi kadını aşağılamak olan." Burada baban hakkında konuşuyordun o halde :) Ağzından çıkandan haberin yok burada böbürlenmeye çalışman falan civ civ gibi cik cik shshhshd.
Ölümsüzlük sıkıcı ve çok tehlikeli. Ölümsüz bir canın kıymetini taşıyacak bünye yok. Ama evet 50 60 yaşında çekici olan kadından çok daha fazla erkek var sen de biliyorsn ;)
@froja hayatım adamın söylediği gömme vs değil ki, doğru bir şey söylemiş. ayrıca burnu havada gereğinden fazla özgüven taşıyan şişik egolu biri değilsen üstüne alınmana lüzum yoktu.
Ben bedenimi kullanmıyorum laf sokmadan önce kendine bak derim o lafı bir yerine sokarım anladın mı sana kemik atan mı oldu da atılıyorsun hayırdır önce aynaya bak derim boş yapma senin gibi aşağalik insanlar çok gördüm bunu yazdın diye bana bir şey mi yapmış oluyorsun çok mu düşündün nasıl laf sokayım diye 😂😂