Güncellemeler
1 yıl
Tamam evlat sevgisi cart curt ama böyle daha çok üzülüyoruz siz yiyin diye bırakıyorum diyor ama biz onun yemesini istediğimiz için söylüyoruz Allaha şükür durumumuz var anlamıyor kaç kere bozuldu bozuldu attık günah ya
Artık düşünmüyorum ya kaç oldu bıktım artık insan birazda kendi kıymetini bilmeli bence çocuk gibi ağzına mı sokacağız illa ki onuda yaptık kaç kere yok yok geçen yemek söyledik o koktu öyle dolapta, şimdi başka bir şey moralimiz sıfırlanıyor en son sinirlendim attım yemekleri içine zakkumun kökünü attık yemeyin bundan sonra bu eve gram bir şey söylemem dışarıda yer, içer gelirim banane şu yaşta saçımı beyazlattınız dedim çıktım. Ama insanım ben de sabrım taşıyor artık yeter ya sizce ayıp mı ettim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seni anlıyorum bazı insanların fıtratı böyle boşa çabalama dediğin gibi dışarıda ye iç gel sen yıpranırsın
Ya alışmış öyle bir ortamda büyümüş ki alıştırılmış lanet olsun ya geçmiş iyi falan diyorlarda hepsi hastalıklı aileler baskılanmış çocuklar yetiştirmiş. Ayağı yürümeye başlar başlamaz anneme tüm evin yükünü vermişler anne ve babası sağolsun erkendende kocaya vermişler (sanki kadınlar bir mal) evlenmiş deccal babannem ve halalarım çektirmiş hala aynı aynı aynı gözünü açmıyor kendi değerini bilmiyor hiç diyorum 3 günlük dünya yeter kendine bak bil değerini zamanında anne, kardeş, koca, kayınvalide, kayınbaba derdi çekmiş diyorum şimdi rahat et biz bakıyoruz çaremize al ye iç gez yok yok illa bir drama
Ama bundan sonrası onun tercihi artık biliyorum çok değer veriyorsun belli ama o tercih etmiyor ve sende zorlayamazsın ki değiştiremezsin de
Üç günlük bak bugün gördüğümüz yarın yok iyi anılar, deneyimler biriktirsin zamanında bu fırsat ona verilmedi ama o beni okuttu, bu fırsatı verdi oda yaşasın istiyorum ama yok yani
Ondan seni anlıyorum zaten ama bazı şeyleri değiştirmek için artık çok geç sadece kendini yıpratırsın
Şimdide kapıdaki köpek benden kıymetli diyor offff offff
Abimde araya annem beddua ederken Müslüman olmadığını açıklamış onun zamanlamada şaka gibi geri gidiyorum evden trajikomik.
O dönemin insanları çok acitasyon yapıyor birde sen üzül diye bazı cümleler öyle düşün
Annemde böyle anneler kıyamaz yemesin nolacak iyi yemek al
İskenderi övdü İskender söyledim ben tokum dedi çıktı ortaya sinirim bozuldu attım tüm iskender, yoğurt ne varsa
Annemde böyle dışardan bir şey gelince oğullarım yesin der kıyamaz
Biz o yesin diye söylüyoruz zaten biz genciz tabi kader belli olmaz ama daha çok yeriz yiyoruz dışarıda oda yesin istiyorum biz yeriz belki diye koyuyor dolaba o kokuyor hep atıyoruz
Belki paranız boşa gitti diye üzülüyordur.
Ne boşa gidecek yiyecek sonuçta o yemeyince daha çok boşa gidiyor
Annene hatrım varsa ye ya de yer.
Yemez o hep tok artık demiycem ya yetti valla bıktım artık sürekli konuşuyorum rahatlatmak istiyorum ama geçmişte o kadar çok kadını sindirmişler ki düzelmiyor
:(
Aile ile bağlar kopma noktasına gelmiş
Konuştu çakma sokrates
Sağol yaa arada bana da kaydın 😏
Hep olumsuz düşünüyorlar olabilir mi
Hevesini alıyorlar insanın
Valla ya düzgünce film açıp yemeğimizi yiyerek, gülerek, sohbet ederek yemek varken kavga kaos...
Huylu huyundan vazgeçmez
Aç kaldıkça anlar