Kaynım yük oldu bana?

Eşim7erkek kardeşler6numara kocam 5numaralı abisini köyden İstanbul'a getirdi köyde evi vardı iş bulamıyordu 2numaralı kaynımda 5numarıyı eziyordu kulanıyolardı eşim aldı İstanbul'a getirdi bunu köyde halısını tenceresini getirdi kocam bekarken eşya aldı acıdı hepsini bunlara verdi 4nymaralı kaynımında boş evi var bide bunu oraya yerleştirdiler kira filan ödemedi ben nişanlıyken getirme bize yük olur bunlar dedim yok olmaz dedi ben gurbete calıştım para biriktirmdim altın aldım kemdime yatırımlık ev alıcaktım ucuz evi kocam buldu kocam bana sormadan altınlarımı kaynıma vermiş evide onlara almış hamileydim 7aylık sinirlendigim gibi sancı girdi karnıma tepki verdim birkere bile allahrazı olsun demediler dogum yaptım ne hastaları ne işleri nede misafirleri biter arabasıdır ilgilen cartcurt benim bi cocugum var kocam zor bakıyor bide arabayı bana vermez abisine veriri şimdi emekli olursa bu kaynım ev alan köye gidecekmiş yetmemiş gibi zor olan eltimede karşı daireyi aldılar ben bıktım yazın dışarda yiyip iciyolar akşMda evimde herşeyi götürüyor paylaşmayı severimde keriz yerine konulmayı sevmiyorum kocama illah etim bıktım yeter artık zengin etin herkezi toplayıp durma dedikce burdaki 5numarlı eltim abisi köyden gelcekmiş dedim kocama oda gelirse bizim burdan gitmeöiz lazım bunlar yük sadece bana köylü cahileri topluyolar biz bakıyoz onunda var 3cocugu ben İstanbul'da dogup büyüdüm. Okulumu bıraktım ya birtane cocugum var sülüklü böcek gibiler Köyden gelen cahiler yapıştı arabaları yok ikitane cocugu var 3 düşünüyor biryere gitsek kocam öder hesabı kocam şu an işsşz bide kıredi kartıda kulandırtmaz durumları okadar kötütede dil cimriler biriktiriyolar hep abileri hepsi gelince dolapları hep boş ben masraf yapıyorum işsiz halimizle onkarda ikibintl acıgımız var alışveriş yapamadık dşyorlar ben kocama diyorum bunlar kemdilerini gariban gibi gösteriyor aglıyarak yazdım. Yazım yanlışım varsa görmezden gelin lütfen neyapıcam ben bunlarla
Kaynım yük oldu bana?