İçimi dökmek istiyorum annemin bana hayatimin kazigini attığını anlatmak istiyorum?

Ben 19 yaşındayım ve çocukluğumdan beri annemin beni sen okuyacaksın diye zorlamalariyla tüm çocukluğumu ve gençliğimi mecburi okula adadım hiç arkadaşımla odamda vakit geçirmedim bir kafeye gitmedim ya da meslek öğrenmek için herhangi bir işe girmek istediğimde kursa girmek istediğimde hayır sen okuyacaksın sakın böyle işlere girme derdi ve mecburi bir şey yapamazdım sevgilim bile hiç olmadı beni asosyal yetiştirdi 3 yıldır dışarı çıkmıyorum açığa aldı ve nihayet ilk yil sınava girdim bir yıl mezuna kal dedi mecbur kaldim neyse depresyonla ve aile ici siddetle bir yil sabrederek sınav gununu kurtuluş olarak gördüm ve gideceğimden emindim tabi annemin bana son gölüne kadar tercih zamanı geldi son gün anne hadi tercih yapicam yazıyorum dediğimde bana "biz sana destek olamayiz seni okutamam kardeslerinin rizkini sana veremem gidecek paran varsa git" demesiyle tüm dünyam başıma yıkıldı hem tüm dünyamın hayallerimin heveslerimin yıkılması bir oldu hayatı kaçırmış hissi beni yiyip bitirdi hem vasıfsız bir insan olarak yetiştirdi bugüne kadar ve bir anda bıraktı bende ise gidecek 5 kuruş para yoktu gidemedim ve depresyonla dışarıya çıkmadan aylardır evin icinde bir odada oturuyorum?
İçimi dökmek istiyorum annemin bana hayatimin kazigini attığını anlatmak istiyorum?