+1 yılHava Çok soğuk kış ayı.. ve ben bu yazıları baddaniyemin altından sıcak çayımı yudumlayarak yazıyorum.. he bide alt katta kulube yapttıgım 2 çift kedi var biri hamile doğum yapcak sıcacık yuvası simdiden hazır.. her gün 3 ögün yiyorum ben ve 3 ögün yediriyorum sokagın her yerine mama bırakarak.. mesajım şu. YA onlar? ! sokak hayvanları acaba baddaniye altındalar mı yoksa araba motorlarında ölüm uykusuna mı yatmaktalar.. düşünsenize 2 çeşit ölüyorsunuz kış ayında 1 - uyurken sabah calısan motoru düşünmeden sıcaklıgında uyumak ve parçalanarak ölmek.. 2 soguk havada sabah donmayı düşünmeden güzel bir uyku çekmek.. zorda olsa.. o yüzden arabanızı calıstırmadan önce 1 defa kaputa vurun ses cıkarın.. günlük kazancınız ne kadarsa 10da 1 ini mama alıp dagıtın geçtiginiz yerlerde.. onlar savunnmasız.. sokak hayvanlarına sahip cıkın.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu çok önemli. Kesinlikle arabalari çalıştırmadan dikkat etsinler
En İyi Cevaplar
İnsanların dinine, diline, ırkına bakmadan insan olduğunun farkına varın ve kimsenin hakkını çalmayın, fikirler ve düşünceler açıkça dile getirilsin ama kimseye saygısızlık ya da hakaret içermesin çocuklar ölmek için çok masum ve çocuk öldürenler insanlıktan yoksun... cizrede öldürülenlerde çocuk filistinde öldürülenlerde... son olarak işlemediğiniz (işlemediyseniz) bir suç için yüce divana çıkmaktan korkmayın! Şu oylamaya katılan vekilleri unutmayın... Çaldıklarını düşünüyorsanız oy vermeyin en azından enayi damgası yememiş olursunuz kendinize saygınız olsun...
Türkü dinleyin, şiiri sevin ve okuyun... bunları yaparken yanında çay için :)21 Yorumla
Soran+1 yılAdam haklı iyi okuyun
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. öpücem öpücem dedim sana, trip yapmasana bana ://
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa ağlicam durr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yıldelikasap.com/.../...rmizi-veya-sadece-ironi-1.jpg
galeri7.uludagsozluk.com/229/ironi_359838.jpg
4.bp.blogspot.com/.../...rawing+Trees+On+Paper.jpg03 Yorumla
Soran+1 yıl2. Resmi anlamadim
- +1 yıl
Toplum olarak sevismek kelimesinden korkariz ve sadece seksi cagristirir. Oysaki ilk sevistigimiz kisi bizi kucagina alip bagrina basan annemizdir, babamizdir, kardesimizdir.
Soran+1 yılHmm mantıklı.
Soran kişiye göre değişir cevabim.
+1 yılaldığımız ürünlerin güvenli olup olmadığını kontrol edelim" diye bir reklam vardı, ve onun köşesinde yazan yazıdır kendisi.
bu kamu spotu der ki: "aldığımız ürünler güvenli mi? kontrol edin. kask alıyorsanız kötüyse kırılabilir."
sanki herkesin evinde çeki bası kuvvetlerini test edecek cihaz var. kardeşim ithal ettiğin ürünleri sen kontrol etmeyeceksin de ben mi kontrol edeceğim. ithalatına izin verme o zaman. ya da ülke içinde üretiliyorsa ürettirme. yok eğer kaçak olarak sokuluyorsa kaçakçılığı engelle. her şeyi vatandaştan bekleme. beceremiyorum diyorsan buyur istifa et.
fabrikaları kapattın ya da özelleştirdin, mühendisleri devlet dairelerinde boş boş oturtuyorsun. eğit, çalıştır, öğret, yurtdışına gönder. kontrolörlerine yüksek maaş ver ama hatalarını da affetme. vatandaştan değil, onlarca mühendisinden bekle bu kontrol olayını.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Ozon tabakası delindi artık delmek serbest ilk okul 1 de ozon tabakasının delinme tehlikesinden bahsediyorlardı bir kerede nedir bu ozon tabakası diye açıp bakmış değilim ama delindiğini biliyorum sende del. neyse eski kaşar ve tulumların lezzeti yok eskidenki gibi eski kaşar ve tulum istiyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılAman dalga geçiyorum onca fabrikalar var benim sıktığım iki fıs fıs mı delecek ozonu :/ .
Soran+1 yılHeheh tamam
Bencil olmayın. Benciller ölümü hak eder. Bu yüzden ölmeyi hakettiğini düşünen insanlar sevdikleri insanların da en az onlar kadar hakkı olduğunu kabullenemez.
014 Yorumla
Soran+1 yılBen bencilim ama?
Soran+1 yılYa ölmekk istemiyorummmm
Soran+1 yılYok olucam gibi ya ondan. Karadelik gibi. Ters zamanla evren sankim
Soran+1 yılBilemeyiz belkide çok canım sıkılacak. Ya çürümek zorunda miyim off.
Soran+1 yılGayet fitim. Sensin fazla kilolu
Soran+1 yılKendimi niye koyayim ya bağane
Soran+1 yılEvet
+1 yılZaman kotu kolla gotu. Bence en onemlisi, hep. dostlarindan kazik yediklerini, sevgililerinin cinsel acidan yaklastigini belirten sorular ile dolu site
04 Yorumla
Soran+1 yılYa aglicam birden söyleme
- +1 yıl
Kuyruk acin old. Bileydim yavas yavas soylerdim. K bakma
:)
Soran+1 yılKuyruk acısı bu kelimeyi bulanin ameka
- +1 yıl
Koy gitsin, kafam rahat ucu bana dokunmuyor nasil olsa :)
+1 yılSütlü Puskevit iyidir #V
https://i.hizliresim.com/rm229B.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılKusucammm
- +1 yıl
+1 yılSigara izmaritlerini yerlere atmayın sonra martılar onları ekmek zannedip yemeye çalışıyor ve akabinde sigara müptezeli oluyorlar. Atacaksanızda kaliteli atın hayvanlara bir yararınız olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahhah off buna gulmemem lazimm
+1 yılGüveneceğiniz tek kişi kendiniz olun insanların sizi kırmasına izin vermeyin
06 Yorumla
Soran+1 yılBu elde değil ki .
- +1 yıl
Neden elde olmasın sadece uygulayabilmek için tecrübe adı altında bolca kazık yemek gerekiyor
Soran+1 yılAşık olmak kirilmayi göze almak demek değil mi
- +1 yıl
Öyle tabi ama ben de hayatta sadece bir kez olacağına inananlardanım insanı aşık olduğu insan kırınca artık kimseye güvenemiyor sadece aşk olarak da değil dostlar da buna dahil
Soran+1 yılYa siz beni uzmeye mi calişiyorsunuz birlik olup? Ne demek bir kere olur
- +1 yıl
Maalesef tecrübeyle sabit şeyler söylüyorum üzülen olmamak için bencil taraf olmak gerekiyo sadece kendini düşüneceksin he dersen ki sen yapıyo musun bunu ben hiç bir zaman başaramadım bencil olmayı
İçki şişelerini yerlere atmayın fareler su sanıp içiyor kedilere tecavüz etmeye çalışıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHehehehh
hergün binlerce bitki vejeteryanlar tarafından katlediliyor bu vahşete sessiz kalma sende bir mangal yak. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
- Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılÜlken için mutluluksa yarın değil bugünden dile ! benden.
04 Yorumla
Soran+1 yılNee
- +1 yıl
toplumsal demedin mi?
Soran+1 yılAnlamadim yazdığını
- +1 yıl
boşver.
+1 yılçevrenizin ve toplumun siz biçtiği hayatı değil kendinizin kendine biçtiği ve mutlu olduğunuz hayatı yaşayın...
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar katılıyorum
Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Değer vermeyin, siklemeyin, umursamayın, aldanmayın, beklentiye girmeyin.
Az önce mutluluğun tarifini okudunuz, sevgiler.06 Yorumla
Soran+1 yılAdam haklı. Peki mutlu musun
Soran+1 yılEn sevdigim üyle
Soran+1 yılYa dur sana mesaj atcam.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılZaman kötü
+1 yılolmazmı, hava soğuk hayvanlar aç.
bir yudum su, bir tas yiyeceğe ihtiyaçları var. kurtlar çakallar bile açlıktan şehir merkezlerine inmeye başladı. sokak hayvanlarına el uzatınız. sevgiyle kalınız.00 Yorumla- 06 Yorumla
Soran+1 yılBu caps bile aglatabilir beni şuannn of
Soran+1 yılAllah belami verdi
Soran+1 yılYaa nefret ediyorummmm.
bir soru daha sorcam görürsün
Sapık olmayın İmla hatası yapmayın TÜRKÇE dilimize, kültürümüze sahip çıkalım.
Argodan kaçının.02 Yorumla
Soran+1 yılHakli
Soran+1 yıl?
.
+1 yılAdam olun, adam gibi görüşler söyleyin.
- bu bir kamu spotudur.01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçki içmeyi, açık saçık giyinmeyi gibi şeyleri "modernleşmek" zannetmeyelim. Modernleşme kafada başlar ve biter.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir haklı daha. Bugun ne kadar çok haklı var.
+1 yılTerli terli su içmeyin, sokaklara tükürmeyin, kızları sevin, kızlarda erkekleri sevsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNedense sana inat hepsinin tersini yapasim geldi.
Dur bişi denicem seninle alakasi yok. Üye kontrol.
@tdinamic
Erkekler annenizden başka hiç bir kadına güvenmeyin !
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlar babanizdan baska adama güvenmeyin
+1 yılDurustlugun deger kaybettigi bu zamanda durust ol ve olman gerektigi gibi davran !
05 Yorumla
Soran+1 yılBizde kaybolalim
- +1 yıl
Neden cogalmamiz gerekirken?
Soran+1 yılYa fazla dürüstlük iyi değil ama. Bizzat yaşadim
- +1 yıl
Kaybettigim bir cok sey oldu hayatimin donum noktalari durustlugum sayesinde ve yuzunden oldu diyebilirim.
Soran+1 yılBenim hayatimi batırdı dürüstlük
topunuzun dıye baslamak ısterdım ::D
ama sızı sevıyorum l*n :D03 Yorumla
Soran+1 yılBen nefret ediyorum
Soran+1 yılYa hep diyorum herkes benden nefret etsin çok hoşuma gidiyor
"iyi bir insan olmanız, iyi şeyler yapacağınız anlamına gelmez." klişe mesajımdır.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden gelmesin? Bence mantıksız
- +1 yıl
mantıksız diyen tek kişisin :D cümleyi düz algılama, şöyle düşün; iyi birisisin diyelim. ahlaklı ve herkese karşı dürüstsün. ama topluma hiç bir şey kazandırmadan ot gelip ot giden birisi iyi bir şeyler yapmış demek midir? küçük iyilikleri herkes yapar, mesela tebessüm etmek. küçük bir tebessümü herkes verir, iyiler de kötüler de. ancak kendi vaktini insanlığın ilerlemesi için kullanan insan iyi şeyler yapmış demektir.
Soran+1 yılHii benim kafa uçtu evet mantıklı
Soran+1 yılEstağfurullah. Ben direk iyilik olarak düşündüm ama topluma bir yarari yoksa bu kişinin önemide yoi
+1 yıl-Gidin uyuyun uyku önemli ;D
01 Yorumla
Soran+1 yılUyuyamammmm
+1 yılDedeye sahip çıkalım :/
01 Yorumla
Soran+1 yılÇikalim
+1 yılkıçınız açık yatmayın:D
bu bir komu sıpotudur01 Yorumla
Soran+1 yılHakli. Aksi takdirde görülen ruyalardan o sorumlu değil
Kadın erkek eşitliği.
01 Yorumla
Soran+1 yılOo tabisi. En önem verdiğim şeylerden birisidir
+1 yılSeven sevdiğine sevdiğini söylesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBoş ver söylemesin
- +1 yıl
neden ki?
Soran+1 yılUzulurler
Aşık olmaktan korkmayın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kizi dinlemeyin
Soran+1 yılDinlemeyin. Yaşadım hiçte guzel degil. Bu saate burada mal mal soru sorup duruyorsan bu yüzden.
Delirmeme ramak kaldiysa bu yüzden
Soran resimde ki ablanız gibi yapmayın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye bir taşla iki kuş.
Öporum kısmı olmayaydı iyiydide neyse
03 Yorumla
Soran+1 yılZekiyi opcem dedim
Soran+1 yılCokta
+1 yılsavaşmayınnn arkadaşlarrr
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişin
- +1 yıl
yanii olabilir tercih meselesi :d
+1 yılTutarsız İnsanları Yanınıza Sakın Yaklaştırmayın!
00 Yorumla
+1 yılKadinlara asla güvenmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordann. Erkeklere güvenmeyin
+1 yılBonzai içmeyin l*n ibiner !
01 Yorumla- +1 yıl
İbineler olacaktı sonu
Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Suları Boşa harcamayın :)
00 YorumlaKumarda kazanan yoktur sadece oynatan kazanır...
00 Yorumlaeti Markalı Hiç Bir Ürünü Almayın.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeddn?
Soran+1 yılUlenn ahhah. Ya etinin susamli çubuğu daha güzel ama
Soran+1 yılTuketicem
+1 yılBütün dünyaya Savaşmayın Sevişin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP'ye oy vermeyin!
Do not vote AKP!16 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahahhah geberdimmmm
Cevap sahibi+1 yılSen vermedin dimi kiz. :d
Soran+1 yılBir kere verdim yalan olmasın fsgs. Ama bin pişman oldum
Cevap sahibi+1 yılVerme guzuuum. Aman diyim
Soran+1 yılYok virmem
Cevap sahibi+1 yılKonyalıyım. Yolda Gördüğümu doverim :)
malum zaman kötü :/
00 Yorumla
+1 yılÖnyargılı olmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklii.
İnsan olun.
00 YorumlaBütün toplumun ameka
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılEn Büyük BEŞİKTAŞ...
01 Yorumla
Soran+1 yılAhmet batlan hatrina bişi demicem