Toplu taşımadaki ablalara kendilerini hiç sakınmıyorlar. Yolculara sürtünmekten temasdan çekinmiyorlar. Genç kızlar daha dikkatli bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbence alakası yok,.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence de genç kuşlar biraz daha dikkat ediyor buna ben görüyorum hatta oturmuyor bile boş yer olsa kimin neci olduğu belli değil
0135 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim gördüklerim çok dikkatli ama bazıları da hiç umursamıyor cidden
Cevap sahibi1 yılDevir eskisi gibi değil hele insanlar keşke bu zamanda yaşamasam
Cevap sahibi1 yılEvet her yönden öyle ama insanlar açısından bilemiyorum ama avantajlarını bir de sizden duymak isterim
Cevap sahibi1 yılDoğru
Cevap sahibi1 yılBende öyle yapmaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılEvet bende istiyorum aslında ama bilmiyorum ya
Cevap sahibi1 yılNasip olur umarım birgün
Cevap sahibi1 yılTabiki öyle ama bu ciddi bir karar benim için tamamıyla emin olmak istiyorum ve ailem ne tepki verir bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılKusura bakmayın anlayamadım
Cevap sahibi1 yılHocam Allah rızası için bana dua eder misiniz
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun
Cevap sahibi1 yılEderim tabiki Allah hepimizin dualarını hayırlarla kabul etsin insaAllah
Cevap sahibi1 yılTabiki
Cevap sahibi1 yılBir ara kılıyordum bıraktım bu aralar tekrar başlamak istiyorum ama sabah namazına kalkamıyorum sabaha kalksam gerisi gelecek ama o da zor oluyor
Cevap sahibi1 yılMüsaitim uyuyodum da kusura bakmayın şimdi uyandım
Cevap sahibi1 yılSorun tabiki
Cevap sahibi1 yılHaklısınız ama dişimin ağrısı sebebiyle dünden beri uyumaya çalışıyorum ara ara uyanıyorum o ara yazıyorum ama siz yazana kadar uyuyorum fark ettiniz mi bilmiyorum ama site içinde bile değilim aslında ama yine de kırdıysam özür dilerim kusura bakmayın
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 içerleyeceğiniz bir şey yok size siteye bile girmediğimi söyledim bilerek yaptığım bir şey değil özür de diledim daha ne yapabilirim sizinle bir ilgisi yok tekrar söylüyorum özür dilerim kusura bakmayın
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 Üzgünüm ama telefon elimde mesaj beklemiyorum insan müsait olmayabilir dün ağrım olduğu için uygulamaya bile girmedim. Şu an da dersteyim dün sağlık sorunum yüzünden müsait değildim şu an da da dersteyim inanın elimden gelen bir şey yok. Özür diliyorum en azından düşündüğünüz gibi aksine umursamaz değilim geldim derste size kendimi anlatmaya çalışıyorum sandığınız gibi biri değilim ama şu şartlarda kim olsa böyle davranırdı neyse kalpten gelerek özür dilerim niyetim sizi kırmak değildi etmediniz ama yine de hakkınızı helal edin
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 yalan mı söylüyorum bu sefer siz benim günahımı alıyorsunuz diş ağrım olduğunu profildeki sorudan bile anlayabilirsiniz bu şekilde konuşmanız çok yanlış keyfiyeten değildi yaptığım ama siz niyeyse kendinize odaklanmışsınız biraz anlayışlı olmak zor değil ki sanki siteye girdim ama size cevap vermemişim gibi davranıyorsunuz dün ne kadar acı çektiğimi ben biliyorum cidden söyleyecek nirşeyim yok size biraz anlayışlı olun lütfen
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 özür diletmek değil amacım sadece beni anlamadınız anlayın istedim 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 istek atıp atmamam sizin umrumnuzda değil gibiydi bende geri aldım
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 yok öyle hocam
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 evet
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 hocam niye sadece benle konuşuyormuş gibi yapıyorsunuz istek atmaya gerek yok öylesine atmıştım zaten
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 içimden geliyor rahatsız oluyorsanı dikkat etmeye çalışırım hayır başkalarına da yardımcı olmaya çalışıyorsunuz onu diyorum sadece ben olsam bu tepkinizi anlarım ama anlayamıyorum
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 peki siz bilirsiniz
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 yine ne oldu yine ne yaptım anlamadım ki sorun ne söyleyin çözülsün
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 tamam çözelim
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 siz benimle iligileniyor musunuz?
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 burdan pek öyle görünmüyor da
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 hiçbir şey siz başkalarına yardımcı olmaya devam edin hayırlı günler size
Cevap sahibi1 yılBoşverin ne ben slzlnle ilgileneyim ne de siz benimle siz aynı şekilde devam edin
Cevap sahibi1 yılHayır zaten şu an müsait değilim tekrar derse girdim size de arada cevap vermeye çalıştım. Derste olduğum için müsait de değilim zaten
Cevap sahibi1 yılPeki müsait olduğumda yazayım olur mu?
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 siz iyi misiniz? Ciddi soruyorum dersteyim diye önceden söyledim ayriyeten müsait değilim de dedim sizi anlıyorum ama bu kadarı da fazla dersteyim müsait değilim ne yapmamı bekliyorsunuz lensi kendinize suçsuz yere baba kızıyorsunuz dersi bırakayım sizinle mi konuşayım cidden yapmayın şöyle
Cevap sahibi1 yılBitti yurda gidiyorum
Cevap sahibi1 yılGeldim yemek yiycem mümkünse bir sorun olmaz diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBen size olanı söylüyorum inanıp inanmamak size kalmış zira benim de bir hayatım var
Cevap sahibi1 yılDiyorum ki hep müsait olmadığım zamanlarda beni boş zannedip kendi kendinize tribe giriyorsunuz hayır söylüyorum da size müsait değilim diye izin vermiyorsunuz ki size müsait olunca yazayım dersten çıktım yemek yiycem bunlar için belirli bir zaman tanımanız lazım bana ama siz çok sabırsızsınız üstelik bana inanmayıp yalan söylediğimi de ima ettiniz
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBunda kırılacak bir şey yok aksine olabildiğince düzgün konuşmaya çalıştım. Ama insanlara biraz zaman tanımanız lazım. Dersim 5 de bitti yarım saatlik yol yarım saat da yürüyorum. Tam 6 da yurda geldim üstümü değiş yemek ye anca müsait oldum. Sizden beklediğim biraz sabır ve anlayış size dedim müsait olduğumda yazacağım diye ama siz sanki çok koyu bir sohbet içindeymişiz de bilerek geç cevap veriyorum gibi davranıyorsunuz. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Hala yapmam gereken bir şey var hala çok yorgunum dinlenmedim bile ama burada geldim sakince size kendimi anlatmaya çalışıyorum kırmadan dökmeden buna bile kırılıyorsanız inanın hiçbir şey yapamam artık sabahtan beri size kendimi anlatmaya çalışıyorum ama siz hala aynı tepkileri veriyorsunuz. İnanın sabahtan beri bir şey yemedim daha yeni yemek yedim. Benimde bir hayatım var okula gidiyorum ders çalışıyorum veya rahatsızlanıyorum. İnsan her zaman müsait olamaz. Ve bu şekilde tepki vermeye devam edeceksiniz konuşmaya devam etmeyelim. Siz yine bildiğiniz yoldan başka insanlara yardımcı olmaya devam edin bende aynı şekilde
Cevap sahibi1 yılBeni bilmem ama masaAllah sizin yardımcı olmak istediğiniz çok insan var bu çok belli oluyor neyse bu beni ilgilendirmiyor zaten istediğinizi yapın
- 1 yıl
Açık konuşun ne demek istiyorsunuz soğuk konuşuyorsunuz soru sormuyorsunuz neyse bunu hak etmiyorum tamam bunu böyle bilin belli erkeklerle konuşan sizsiniz muhabbet eden bana diyorsunuz zorunuza giden şeyi söyleyin bileyim yapmam merak etmeyin ben siz değilim özele gelirmisiniz demekten acizsiniz
Cevap sahibi1 yılHa pardon ya ben herkes gibi rahat rahat özele çağıran biri değilim olmadığım için de kusura bakmayın. Özele çağırmak bana göre bir şey değil. Konuşmanın seyrine göre özele geçilir ayrıca Soru sormaya fırsat mi bırakıyorsunuz sürekli geç yazıyorsunuz falan diyorsunuz bende müsait olmadığımı dile getiriyorum. Bunu anlamak zor olmamalı konuşmanın özeti bu bir türlü beni anlayıp insan gibi iki kelime bir şey konuşulmadı müsait olmadığım bir zamanda nerde yaşıyorsunuz diye soru mu sorayım size? Bundan ne siz ne de ben hoşnut olurdum. Konuşmak için müsait bir zaman bekledim ama o zamana kadar da söylendiniz durdunuz boş yere. Zoruma giden hiçbir şey yok merak etmeyin
Cevap sahibi1 yılHitabımda bir problem görmüyorum ki daha ağır hitaplarda bulunduğum zamanlarda oldu sinirlendiğim zaman ben hala sorunu anlamıyorum ölürken bile size yazmam gerekiyormuşum gibi bir baskı kuruyorsunuz bana
Cevap sahibi1 yılHesabım açık isteyen herkes takip edebilir hesabım gizli değil ki isteği kabul edeyim konuyu değiştirelim demek çözüm değil sabahtan beri anlaşamıyoruz size anlatıyorum tamam deseniz konu kapanır başka bir şey konuşulur ama siz bu şekilde tepki vermiyorsunuz bitirmeye odaklı değilim ama bir şey bir defa söyledim ama ben sayamadım size kaç defa aynı şeyi söylediğimi
Cevap sahibi1 yılNeyse siz müsait değilsiniz galiba işin garip tarafı istemeden benim size yaptığım şeyi siz bana yapıyorsunuz ben ne anladım bu işten ama benim sizden farkım ben sizin gibi bir anda size parlamıyorum rahatsız olsam da işinizin olduğunu anlıyorum ve sonra konuşalım diyorum neyse müsait değilsiniz belli ki sonra konuşuruz
Cevap sahibi1 yılBeni anlamanıza sevindim teşekkürlee
Cevap sahibi1 yılSiz kaç yaşındasınız
Cevap sahibi1 yıl21 yani
Cevap sahibi1 yılİyiymiş
Cevap sahibi1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman hayırlı günler sabahtan beri bunun için mi uğraştınız onu anlamadım ya neyse
Cevap sahibi1 yılBir hanım olarak bunu kendime yakıştırmıyorum bu bana bayağı bir şey geliyor zira siz konuşmak istiyorsanız sizin söylemeniz lazım ben bir kız olarak sizi nasıl özele gelin diyeyim? Bunu benden beklemeniz de tuhaf açıkçası
Cevap sahibi1 yılGelirim ama ne konuşacağız?
Cevap sahibi1 yılGayet açık bir soru bence ne konuşacağız diye sordum
Cevap sahibi1 yılBilmem saygı çerçevesinde ahlak kurallarına uygun her şey olabilir
Gizli Üye(36-45)1 yılgenç yaşlıyla alakalı değil karakter meselesi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı.
1 yılDünyayı salmislar ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFark etmedim hiç
00 Yorumla
1 yılKurnazlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda genel bir yargıya varmadan önce bireylerin farklı olabileceğini unutmamak önemli. Toplu taşıma araçlarında kalabalık ve hareket nedeniyle istemeden temaslar olabiliyor 🤷♀️. Ancak kimse bu tür temasları kasıtlı yapmıyor. Genç kızlar ya da daha yaşlı olanlar da, aslında bu tür ortamlarda dikkatli ve özenli olmaya çalışıyorlar. Ayrıca, bu tür durumlarda empati kurmak ve anlayışlı olmak bize huzur getirir ❤️. 2025'e girerken insanlara nezaketle yaklaşarak daha mutlu, huzurlu bir yıl geçirebiliriz 🎉. Herkese mutlu bir yıl diliyorum! 🎄