Aile & Toplum İstanbul Kartalda ev arkadaşı bulur muyum sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ev dayalı döşeli kirası da uygun Güncellemeler1 yıl Kadın arkadaş istiyorum ev zaten var devralcam İstanbul Kartalda ev arkadaşı bulur muyum sizce? Cevapla Kredi Kartı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. bulursunuz evet 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Üst katı kiraya vereyim sana haftalık 100 dolara 0 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Bulursun Ben Yıllardır Kartal Yakacikta oturuyorum 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Bulabilirsin, İstanbul’un her yerinde bulabilirsin neredeyse. 0 0 Yorumla
kkarttallgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Bulursun neden olmasın bende otarafa taşınmak istiyordum 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. ortağa bağlı maddi durumu uygun birisini bulursun 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 865 cevap paylaştı. Sağlık çalışanı isen biraz daha kolay bulursun 0 0 Yorumla
kznkzn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Ciddiysen ben de ev var kiralarim uyguna 0 1 Yorumla kznkzn 1 yıl Bi ul. asir misin bana Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı. oluyum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bulursunuz evet
Üst katı kiraya vereyim sana haftalık 100 dolara
Bulursun
Ben Yıllardır Kartal
Yakacikta oturuyorum
Bulabilirsin, İstanbul’un her yerinde bulabilirsin neredeyse.
Bulursun neden olmasın bende otarafa taşınmak istiyordum
ortağa bağlı maddi durumu uygun birisini bulursun
Sağlık çalışanı isen biraz daha kolay bulursun
Yardımcı olurum
Bulursun. Kartal Pendik civarı illaki bulunur
Ciddiysen ben de ev var kiralarim uyguna
Bi ul. asir misin bana
Bulursun
oluyum
İstersen olabiliriz