Bu nasil iliski?

Merhaba erkek arkadasimla ayni evde kaliyoruz kirayi ortak veriyoruz ikinci ay ben biraz sknti yasadim ceza kagidi gelen borcum vardi onu ödemek zorunda kaldım dolayisiyla gecen ay ev kirasini erkek arkadasim vermisti diger ay da ben verecegim diye anlasmistik fakat ceza borcunu ödedigimden dolayi kazandigim paradan epey gitti tabi zaten ise de yeni girmistim daha yeni 1 ay oldu. Bu ay kazandigim paranin hepsini cok az bir miktar kalmak uzere erkek arkadasima verdim kirayi ödemesi icin fakat bana yetersiz oldugunu ve daha fazla vermem gerektigini soyledj gercektende oyle ama ben zaten kazandigim paranin hepsini verdim yol param dahi kalmadı. Daha fazla olmadigini ve isyerinden de calismadigim gunun avansini alamayacagimi soyledim. Bana daha onceden soyleseydin ayarlardim diye atarlandı. Fakat biliyordu zaten yeni ise girmis biri ve yeni borc odemis biri asgari ucretle calisan daha fazlasini veremezdi. Ise gitmek icin yol param kalmadigindan dolayı ondan 20 tl kartima atmasini istemistim. Bakın sadece 20 tl. Git gel parasi. Ve bana bana attigin paranin hepsini bu sekilde yaparak geri almayi dusunuyorsun herhalde diyerek beni incitti. Sonrasinda aksam evde yemek yemek üzere birseyler almasini isteyince de yuzunu astı ve tamam hallederim bir sekil diyerek aldi ve geldi. Tabii param yok diyerek kendisine hergün aldigi alkollerde cabası. Bakin bahsettigim kisinin durumu gayet iyi 3 iş yapiyor ve bana muamele cekiyor. Herseyin daha fazlasini istiyor ve yoktan var edemeyecgimi soyluyorum. Cok zkruma gitti dün bu yasananlar sanirim birseyleri artik daha net gorebiliyorum

Bu nasil iliski?