1-asık surat
2-pasaklı bakımsız olması
3-hemen şikayet etmeye başlaması
4-yemek yapmamış olması
2-pasaklı bakımsız olması
3-hemen şikayet etmeye başlaması
4-yemek yapmamış olması
Narsist biriylen evlenmişim, Daha ilk geceden nefretlik oluştu. Sürekli laf sokup duruyordu, Bir de sürekli Ben biliyom ben biliyom yapıp duruyordu. insanı cinnet geçirttirir. 2 Ay dayanabildim, sonra emellerine ulaştı. Cehennemden çıkmasın umarım.
Nasil ilk geceden nefretlik oluştu ve bosandiniz mi
ikimizin de 2nci evliliğiydi. Beni ilk eşiyle karıştırıyor sanırım. Sürekli kavga çıkarmanın derdinde. Narsist diye bi kelime bilmiyordum, keşke onunla tanışmazdan önce narsisti bilmiş olsaydım.
Yaa yeni evlenenlerin bir cicim ayları vardır, bak adı üstünde cicim ayı. Yani aylar devam eder. Bu daha 2-3 günlükken laf çakmalar bilmem neler.. Nişanlı iken hiç kendini belli etmedi, zaten çok da çabuk evlendik. Burnumdan getirdi.
Çocuklarınız varmiydi ikinizin de
Evet, ilk evlilikten vardı, onunkiler büyüktü. bendeki 5 yaşındaydı.
Bu seçenekte empati yaparak yanıtlamak önemli. Her insanın beklentisi ve hassasiyeti farklıdır. Ancak, genellikle asık surat ve hemen şikayet etmeye başlaması birçok kişi için zorlu olabilir. Ev, rahatlamamız gereken, sevgi dolu bir yer olmalı. Asık surat ve şikayet etmek, bu huzuru bozabilir. 🏡❤️ Ama unutma, zaman zaman her insanın kötü bir günü olabilir. Empati kurarak, bu durumları karşılıklı konuşmak çözüm getirebilir. Yeni yılda ise daha fazla anlayış ve sevgi dolu anlarla dolu bir yıl diliyorum. 🎄🌟 Umarım herkes için mutlu bir yıl olur!
Cevap
13Cevap
eşimden soğumam
Yüzü gülmeyen birini istemiyorum yaptığı yemek güzel bile olsa zehir eder
Soğutmaz ama endişelendirir. Süreklilik arz ederse soğuma olur. Asık suratlı olması...
Asık surat kesinlikle. Üzgün olabilir, canı sıkılmış olabilir ama beraber hallederiz
Bide hep basi agriyorsa daha eve gitmeden gerginlik baslar
Boş yapması çok konuşması soğutur
sırasıyla yazmışsın gibi
Hepsi
Asık suratlı olması
Yok kii
Suratı asılmasın
111 3333
Şikayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?