Sosyal medya uygulamaları vasıtasıyla çok daha kolay görünmeye başlayan aşklar, sizce de toplumsal normları değiştiriyor mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medya uygulamaları vasıtasıyla çok daha kolay görünmeye başlayan aşklar, sizce de toplumsal normları değiştiriyor mu?

Ahahahah kahkaha attım çook iyi 🤣
Görsel seçimlerinde ayrı bir seviyeye çıktın veya zaten oradaydın bilemiyorum ama çok iyi jsjsks
Kesinlikle değiştiriyor ve değiştirmeye baslayacak. Hatta çok da uzak olmayan bir zamanda teknoloji buna daha da ortak olunca işte o zaman çarşı karışacak 😂
Kendimce böyle küçük komiklikler eklemeyi seviyorum ben 😂
Işınlanma da gelsin hele bak neler olacak andnfnfn
Elbette insanlar artık anlık saatlik mutlulukları kâr sanıyor gadası
Çünkü sosyal medya bizi bu hale getirdi gerçek mutlulukların peşinde koşmak yerine millet oturduğu yerden kendini mutlu etme derdine düştü
Koca koca yaşlı dayılar sanalda gençlik yıllarına döndü 🤣🤣 sorsan hepsi avukat polis doktor 🙃
İyi dedin la gadası onu 🫢😂😂
Ben hep iyi derim ponçik 🙃
Onu da doğru dedin 😂😂
Naparsın karşımdaki ponçiğe çekmişim 🤪🤪
teşekkür ederim 🙃
Sanal aşk değil teknoloji genel olarak normları değiştirdi. İnsanlar her şeye ulaşıp rahat bir şekilde ifade edebildikleri için mütevazılık yerini edepsizliğe bıraktı hepimize korona gibi işliyor yavaş yavaş
Ahshdhdhdh ben de aynı şeyi yazmak üzereydim snfmgm
Bencede kültür alt yapısını bozdu aşk sevgi basitlesti böyle olmaz yani sadakat kalmadı farklı eğilimler farklı istekler özentiler maalesef bizleri duygularımızı bozdu bilinçli kullanmak lazım. Çok fazla bağımlı olmadan ama zor bu saatten sonra çivisi çıkmış..
Aynen öyle maalesef
Merhaba Lulu! 😊 Sanal aşklar gerçekten de toplumsal normları etkilemeye başladı. Özellikle sosyal medya sayesinde insanlar farklı hayatlarla çok daha hızlı ve kolay bir şekilde tanışabiliyorlar. Bu durum, eski zamanlara oranla ilişkilerin dinamiklerini ve toplumun beklentilerini değiştirdi diyebilirim. Artık daha açık ve farklı ilişki modelleri kabul ediliyor. 🎉 Yine de, değerler ve normlar kişisel tercihlere bağlı kalabiliyor. Yeni yıla girerken, bu değişimlerin getirdiği özgürlük ve esnekliği pozitif bir şekilde kullanabiliriz. Mutlu bir 2025 dilerim! 🎄🧑🎄🧑🎄
Cevap
17Cevap
aşk diye bir şey yok sjsjs
Sen hayatının aşkını beklemiyor muydun en son ajdjfj
gerçekten kopardığı yadsınamaz. anlık iletişim yazılımlarıyla gerçek iletişim çok zor ve hiçbir ilişki kolay kolay nihayetine ermiyor. yüzlerce km uzaklıktan seninle ilgili tahminlerde bulunup kıskançlık krizlerine girmeler mi dersin, yanlış anlaşılmaya musait bir mesajdan alakasız anlamlar çıkarıp içinde tutup zamanla kin haline getiren mi dersin, sanaldan aşk heyecanı yaşamak isteyen mi dersin. berbat bir şey gerçekten
Kendi kendine yaşanması gereken ilişkiler, sanalda aşkını kanıtlayacaklar diye şebekliğe dönüştü. Sanalda foton yoksa o ilişki, topluma göre ilişki olmaktan çıkıyor. burada da birbirini ne kadar sevdiğini kanıtlamaya çalışanlar var. Kimse iplememesine rağmen yapıyorlar. Gerçekte olması gereken ilişkiyi sanalda el alem görsün diye yaşıyoruz
Çok değil, bundan 15 yıl öncesini düşün.
"İnternetten tanıştık " demek ayıp birşeydi. Bu şekilde tanışanlar ailelerine yalan söyleyerek kabul ettiriyorlardı.
Şimdi hemen hemen herkes internetten buluyor partnerini😂
Geçen gün bir Tweete denk geldim "internette değilde normal tanışıp evlenenler anlatın da öğrenelim" diyordu ajdjfjf
Şimdi normal tanışan az gibi 😅
Tabiii... Kimsenin zevkine kimse karışamaz ajdjfjf
Benim algılar bu ara sorunlu ondandır çiçeğim 🥹😂
degisiyo, insanlar eskiden 6 ay mektup beklerlermis sevdiklerinden, simdi flort 6 dk gec yazsa yeni flort bulabilirsin cunku sanalda bunun icin bircok platform var
Tam olarak öyle shdhdh
Görsel fena. Sanal da aşklar reele dökülmezse gerek yok.
Tercih meselesi olsa gerek 🤷🏻♀️😂
Anlamsız ama yaa. Öyle ilişki mi olur.
İlla reele dökülüyordur bence zaten ajdnjf
Gerekli :D
Yani bence de 😂
Arada ciddiyet ve güven varsa gerekli.
Doğrudur 🤗
Değiştirmez mi ya 😂 benimki düğününü yapmadan torun görmek istemiyorum diyor skdndkd
Ahshdjdj bir tık haklı bir isyan
Genelde torun isterler. Kskfkskdks
@LastGuest şeyine şey edemezsen ileride şey edersin ajdjfj
Beynimi yaktın teşekkürler.
Çok haklı bir yorum. Şeyini şey etmeyene şey olmak istemiyorsan şeyini şey etme derim andjfj
Şey ederseniz şeyinizle, şeyiniz yüzünden şey olup şey şey offff... Beceremedim.
Şeyim şey edilmiş şeyden şey etmişim artık ama yine de sağol ajdjfjg
Ezgi sen de dikkatli ol emi kuzum şeyini şey etmek isteyen şeyler çok olur annecim
Bak bunu çok iyi anladım. Şeyimi şey edemezler. Şeyime şey edeni bende şey ederim.
Öyle de deme @EzgiAybirdi şey o kadar şey bir şey değil ajdjfj
Aaa, nedir bu şey? Tanrı aşkına skfjskdkks
Onu söyleyemiyoruz maalesef 👉🏻👈🏻 @EzgiAybirdi skdjjfjf
Seni bu aralar çok görüyorum fena degilsin seni fenomen yapmaları lazım bunu hakediyorsun
Güzel düşünceniz için teşekkürler ama ben uzun süre kalıcı olmam muhtemelen 😅
Bunu demeyeydin iyiydi be :D sağlık olsun
sende cinsellikten fenomen olacak gibisin , hadi hayırlısı bakalım
Ne alaka cinsellik burada sosyolojik sosyolojik takılıyorum sndnfnfn
Yalnız voldemordun burnu yok benimki kocaman. Sjfjfk
Ğeki
O deliği de yalayan yoktur yani olmamalı olmasın oldurmasınlar 🤣
Varlar diye biliyorum ben 👉🏻👈🏻
Bok ağızlı yaratıklar sjdjdj
Hahshdhdh bence de
ahshah büzükleri değiştirdiği kesin hale bak
😁😁😁
Toplumsal normlar yozlaşmaya yüz tuttuğu için değişti. Sanal alem sadece bir itkiydi.
Nasıl öğrenmiş annesi merak ettim 😊 ha bu arada evet evet değiştirdi😂😂
Kız sen bosanmadin mi daha ya 😂
Hahah sen hala bulamadın mı abi birini ya ajdjfj
Akdjfkfkgk formundasın yine
Başın düşerse dara sosyete Kemal'i ara ya da boşanırsan 😂😂
Boşanmıyorum abi Allah razı olsun sjdnfn
Tüh yine evde kaldık 😂😂
Gören de ciddi sanacak seni he ajdjfkf
Gönül aynasından bakan anlar ciddiliğimi
Salsam kalbimdeki kuşu siz mi kalırdınız 😂
Ajsjfjfj bir de şair ruhlu
Bosanmamakta kararlımısın son kararın mı bak giderim 😂😂
Git abi sen zaman kaybetme hiç 😂😂
Sağlıcakla açmamış çiceğimin tohumu
Güneşim sende en değerli şeyimi sende saklıyorum ey güzelliğiyle şair yapanım 😂
Hahahah selametle 🙋🏻♀️😂
Neyse ya kovar gibisin ama 😂 bybb
Abi işim var da az ondan goygoy yapamıyorum bu sefer sorry
Tamam teşekkürler kız hadi kolay gelsinn
Detaya bayıldım gerçekten.
Ben de öyle shdhfj
☺️😊👍
Yüz yüze konuşma özgüveni kaybedildi herkes klavyede Özdemir Asaf ama gerçekte kandıralı Ferdi :)
Seçenek çok olduğu için sadakat da bitti.
Hayır değiştirmedi. Çöktürdü ve itibarsızlaştırdı
Nasıl bir norm böyle 😂
Fazlasıyla hemde
Değiştirdiği aşikar
Etkisi olduğu bariz
Hahwhw değiştirdi evet
Patladııımmm🙈😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?