Malûm beyler prenses olmaya başlayınca hanımlara vites atmaktan başka çare kalmadı 😂😂

Malûm beyler prenses olmaya başlayınca hanımlara vites atmaktan başka çare kalmadı 😂😂
Vites atmak kolay, park önemli.
2 gün önce bir hanımefendi gözümün önünde 15 dakika park edemedi. 16. dakika'da ben müdahil oldum. 15 dakika boyunca ne yaptığımı soranlara, gülüyordum.
Bence erkekler genel olarak ilişkiyi daha sağlıklı ve olgun bir şekilde sürdürebilen kişiler tercih ediyor. "Trip atmak" yerine, daha olgun ve sağlıklı iletişim kurabilen, kendini ifade edebilen ve duygusal zekâya sahip kişiler, ilişkilerde daha uzun vadeli bir uyum yakalayabiliyor. Erkekler genellikle drama ya da gereksiz tartışmalardan kaçınmayı tercih eder, bu yüzden vites atan, yani olaylara daha sakin ve mantıklı yaklaşabilen kişiler ilişkilerde daha çekici olabilir.
Cevap
10Cevap
Evet onları tercih ediyor olabilirler. erkekler de iyice prenses oldu 😂😂
He ya 😂😂
Kadınlar seni örnek olsun. erkekler de beni 😂😂
alsın* bir de yazabilsem :D
Ahahahaha😂😂 beni örnek alan iflah olmaz 😂😂😂
Olur neden olmasın 😂😂😂
Vites atmak derken bildiğimiz arabanın vitesinden mi bahsediyoruz 🤔
Artık otomatik vites kullanıyor herkes 🤔 Vites atmanın da önemi kalmadı ki 🤔
Odaklanamıyorum 🤔 Mesela neden araba kullanan yerine, vites atan kelimesi kullanıldı 🤔
İnsanların ekseni kaydı son zamanlarda. Her insan kendisine odaklanmalı bence. Erkek erkek gibi, kadın da kadın gibi olmalı.
Onlarda bilmiyor ki ne tarz kızları tercih ettiklerini gjvjhjh
Valla erkekler başının çaresine bakan kızları sevmiyo kandırmayın gençleri her zaman mızmız aşko kuşkolar kazanacak 😄
Tuhaf hissettim 😂
Sana özelden boy boy atayım bebeğim aşk olsun 😂😂
Nudelara hazır ol 😂😂😂😂
😂😂😂 çok değil biraz atarıö
Benimki otomatik 😂😂
Dolmuşçu dayı edasında yüzüğüyle vitesi tokatlamıyorsa olmaz.
Trip hiç çekilmiyor be. Yeminle içim şişiyor 😂 vites atabilir ama xlsns
Devir değişti artık. 😏
trip naz çekilir
Vitesi boşa atmasınlar
Otomatik vites atmak kolay 😂😂
arabalarini verirlerse atariz vitesi ahshshshs
Viteste atarız tripte. djjfjf
Kesinlikle evet 😃
Yine elendik
Komik mi şimdi bu minik oynamadı
Dogru tercih ediyor olabilir. Ama 🤷♂️
Komik değildi