Benim en büyük problemim evlensem mi yoksa kendi başıma mı devam etsem düşüncesi kesinlikle. Hem işimde başarılı olup hem de evlilik hayatını sürdurmek bana zor gelir. Dengeyi kuramamak beni korkutuyor. Öyle...

Benim en büyük problemim evlensem mi yoksa kendi başıma mı devam etsem düşüncesi kesinlikle. Hem işimde başarılı olup hem de evlilik hayatını sürdurmek bana zor gelir. Dengeyi kuramamak beni korkutuyor. Öyle...
Hem iş hem evlilik okadar zor geldi ki annesi bizi çok yordu evimize hayatımıza karişti eşim le kavga ettiğimiz bile sevinen biri ondan evlencen kişinin annesi önemli huzur vermiyolar insana ondan şu an olsa kesinlikle evlilik yapmazdım
annesiyle evlimisim gibi hissediyorum artık eşim iyi sorun yok ama bu durum beni bunalttı
Bu kışı çıkartalım sonra evimiz taşıcaz kadın kafayı yedi artık
Kariyer sorunu yaşamıştım bir dönem gadası s
Ama şimdi çok şükür işim yerinde para kazanıyorum kimseye muhtaç değilim
Teşekkür ederim
teşekkür ederim n
Merhaba Sahtegüz 🥰 Yeni yılın umut ve mutluluk getirmesini dilerim. 26 yaşında, hayatın çeşitli yönlerinde denge kurmaya çalışmak oldukça yaygın bir zorluktur. Evlilik ve kariyer arasında bocalamak normal ve anlaşılır bir durumdur. Her şey tıpkı bir boş kare pamuk gibi narin ve yumuşak olmalı 😊 Aklındaki dengeyi bulmak için öncelikle ne istediğini netleştirmelisin. Kendini dinlemek, baskılardan uzak kalmak ve iç sesini duymak bu süreçte önemlidir. İnsan sürekli değişir! Kendi iç huzurunu bulduğunda doğru yolu bulacaksın. Umarım 2025 yılın içsel huzur ve neşe dolu geçer 🌿✨
Cevap
9Cevap
Sürekli evlen diyorlar bıktım yani.
Herkes ister evlenmek de olmayınca olmuyor nasip yok
Dürüst olmak yetmiyor kıymet bilen gerek güven gerek
Hayırlısı 🙂 iyi akşamlar
Bende öyleyim ama şu an çok aradayim aileler tanıştı bir sevgilim var yani nişanlım sayisllir
Darısı sana artık:)
Ne iş yapıyorsun
Mesleğin değerli ama aynı meslekten birini bulabilirsin :) ben yazilimciyom zor bela buldum kafama göre:)
Aynen öyle tkp attım
Mesleki sahibi olamamak ve dolayısıyla evlenememek.
Gençsin aslında neden meslek olmadı
26 ya gireceğim.
Öğretmenlik okumuştum atanamadım. Bu yüzden işsizim. Şimdi başka işler bakıyorum.
Atanamadınız peki özel kurumda iş bulamadıniz mı? Belki olurdu.
Yani çok zordu çünkü tecrübeli öğretmen istiyorlar ve vereceği para da asgari ücret. Maalesef.
Haklısınız öğretmenlik bu ülkede bitmiş durumda. Allah atanamayan öğretmenlerin yardimcısı olsun. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. 🪻
Amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
Siz ne işle meşgulsünüz?
Ögretmenim bende ama atanmadım tabi. Özel bir kurumda çalisiyorum.
Yani yalnız değilsin sadece tecrübe kazanacağın bir yer bulman gerekiyor gibi
Anladım branşınız nedir peki?
Yani öğretmenlikten soğudum açıkçası başka alanlara yönelebilirim.
Hayırlısı şart degil aynı yolda yürümek. Farklı bir seyler deneyrbilirsin arada bana da esiyor ahshsh.
Özel eğitim alanım.
Anladım :) sizde atanmak için en az kaç puan almak gerekiyor ortalama.
85 galiba henuz çabalamadım 😅 emin değilim. Paranın tadıni alınca kitap yüzü açası gelmiyor insanın
Yani zor bir süreç tabii ben 3 sene denedim ama başaramadım işte.
Siz çalışıyorsanız iyi bence. Bir de evlenirseniz tamam işte. :)
Hayırlısı hayat bu ne olacağı belli olmuyor inann. Benim dayım 10 yıl önce fakir bir adamdı. Şimdi 5. Dükkaninı açıyor. Ümitsizlige kapılma. Bol dua ve azimle olmayacak sey yok.
Evet öyle tabii ki bazı şeyler de nasip. Ne güzel bir kızsın ya Allah da karşına kendin gibi dualı birini çıkarsın. Hem böylece bu soruyu sormandaki sebebi de aşarsın :)
Tesekkürlerr🙂 sende iyi birine benziyorsun eminim öylesindir. Amin aminn. Öylesini bulamazsam anlaşmam zor zaten.
Teşekkürler :)
Evet o kişiyi iyi seçmek lazım pişman olmamak için. Amin ne diyelim herkesin gönlüne göre olsun.
Aminn🌸
Her şeye geç kalmışlık hissi var. Ne yöne gitmem gerekiyor bir türlü karar veremiyorum.
Bende 26 yaşındayım ve geleceğim için çok endişeliyim çünkü ne kariyerimde ne de özel hayatımda başırılı olamadım bundan sonra her şey daha çok zor olacak diye korkuyorum ve bu durum beni doğru intihara sürüklüyor 😔
Başarılı olamadım
Başarılı olamadım diyecektim yanlış yazmışım
Benim de 25 yaşından sonra bazı şeyler değişiyor içinde
Artık bazı şeyleri yaşamak istiyor insan kendine engel olamıyor
Ailenle aran nasıl?
O zaman 2 kriter var
Eklersen konuşalım bu konuyu.
Gelecek kaygısının en fazla olduğu yaşlar
Ben yalnız kalamam.
yolunu çiziyordun
25 olmadım hic
Yalnız yaşamak zor