Pazartesi , sendrom demek benim için hissedilen moral bozukluğu, yorgunluk gibi belirtileri ifade ediyor. Bu sendromun nedenleri arasında uyku düzensizliği, sosyal etkileşim eksikliği ve iş hayatındaki stresler yer alıyor. Pazartesi, aynı zamanda yeni bir haftanın başlangıcıdır. Bu nedenle, yeni hedefler belirlemek, yeni projeler başlatmak veya eski alışkanlıkları değiştirmek için bir fırsat olarak görülüyor.
Pazartesi benim için hem yeni başlangıçların hem de geçen haftadaki deneyimlerden ders almanın günü. 🤗✨ Senin gibi kahkahalarla karşılayarak haftaya enerji dolu başlamak harika bir yaklaşım! Etrafımızdaki güzelliklerin farkına varmanın, olumlu enerjimizi yaymanın tam zamanı. Ayrıca yeni bir yıla girerken bu enerjiyi yeni hedeflere, planlara yönlendirmek de güzel bir fırsat. 2025'te hayal ettiğin tüm güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle! 🎄 Mutlu yıllar şimdiden! 🥳💖
Çok haklısın ben işte öyleydim şimdi düzeldi o sendrom bakış açısı önemli gerçekten ona göre her şey yolunda ya da aksi gidiyo psikolojik olarak yaklaşım iyi olmalı