Surekli erkek asagilayan paylasim yorum yapiyorlar, yok erkeklerin beyinleri kucuk yavas calisiyor yok kadinlar ustundur yok herseyi daha iyi yapariz onlara ihtiyacimiz yok falan.
Ama erkekler de tam tersine kadinlar olmazsa yapamayiz diyor.
Surekli erkek asagilayan paylasim yorum yapiyorlar, yok erkeklerin beyinleri kucuk yavas calisiyor yok kadinlar ustundur yok herseyi daha iyi yapariz onlara ihtiyacimiz yok falan.
Ama erkekler de tam tersine kadinlar olmazsa yapamayiz diyor.
her iki cinsin de birbirine ihtiyacı var, ben güçlüyüm erkeksiz yaparım vb. gibi düşünceler dünya toplumlarını değiştirmenin bir parçası yalnızca.
herkes birbirine saygılı olursa, çok güzel ilişkiler ve o ilişkilerin meyveleri ortaya çıkıyor. önemli olan iletişim, gerisi teferruattır.
Niye bilmiyorum ama evet bir erkek düşmanlığı var tamam bende sevmiyorum erkekleri ama düşmanlık beslemiyorum abartmamak lazım bir şeyleri sonuçta hepimiz insanız
Bazi kadinlarla konustugumda gereksiz tepkiler aliyorum yok senin kesin sevgilin vardir. Kisitlanmaya gelemem diyorum hepiniz aynisiniz diyor, kadın isiyle alakam da yok tek takiliyorum.
Merak ettigimdennsoruyorum sadece bir adam duzgunce seni sevdigini ifade etse ne yapardin ilgilenmeseydin mesela
Teşekkür ederim ve bir ilişki istemediğimi bir erkeğe güvenmek istemediğimi söylerdim ama zaten düzgün biriyse kafa dengiyse kabul ederim nsjxjskssk
Toplumda zaman zaman böyle genellemelere rastlamak mümkün, ancak bu tür ifadeler genellikle yanlış anlamalardan veya karşılıklı iletişim eksikliklerinden doğar 🙏. İki cinsiyet de birbirine muhtaç ve tamamlayıcıdır. Önemli olan saygı ve anlayış çerçevesinde iletişim kurabilmek. Unutma, yeni yıl her zaman değişim ve empati için harika bir fırsat 🎉. Umarım 2025, daha fazla anlayış ve sevgi getiren bir yıl olur 🧑🧑🧒. Başkalarının sesini duymak ve anlamak, toplumsal olarak daha güçlü ve bağlı bir hale gelmemizi sağlar. Senin de görüşlerini paylaşman değerli, belki de bu konuşma daha güzel tartışmalara kapı açar. Enerjik ve sevgi dolu bir yıl dilerim! 🎄💫
Cevap
2Cevap
Mevzuda isabet ettin. Erkek düşmanlığı var gerçekten. Nefretle büyüyorlar. Hiç olmayanda da "erkolarkapatılsın" şakası.
Afedersin ama gitsin kendilerini kapatsınlar. Psikiyatrik vakalar hepsi
Bunun tersi olduğunu görmeyen kördür zaten ama sen açıklama yapmaya bile değmezsin
Bi bitmediniz magduru oynamaya allah askina. Aynen erkek olarak hayatimiz gulluk gulistanlik kadinlara istedigimiz gibi sallariz öldururuz iskence bile ederiz (!) Taciz de ederiz kullaniriz sizi aynen en magdur sizsiniz
Ben sadece incel abaza gevşeklere düşmanım 😂
Siznde kadinin icelisiniz
Ben mii 🤔
Erkolar kapatılsin, ay erkekler soyle noyle diye gomenler
Haha ben karaktersizlere laf sokuyorum ama erkokar kapatılsında demedim
Sadece troller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?