Sürekli sürekli aynı şeylerden yakınan arkadaşıma tahammül edemiyorum. Asla dinlenen taraf olamıyorum. Onun hayatını yorumlayıp teselli vermekten bıkmam normal mi?
Not:Hayatının zor bir dönemi değil. Sürekli depresif ruh halinde bahsettiğim şahıs
Sürekli sürekli aynı şeylerden yakınan arkadaşıma tahammül edemiyorum. Asla dinlenen taraf olamıyorum. Onun hayatını yorumlayıp teselli vermekten bıkmam normal mi?
Not:Hayatının zor bir dönemi değil. Sürekli depresif ruh halinde bahsettiğim şahıs
Bendeki odası tamamen çıkar için rahatlamak için seninle konuşuyor sen de aslında onunla rahatlamak için konuşmak istiyorsun yani bu arkadaşlık değil zaten arkadaşlar birbirine karşılık beklemeden dinler anlatırken karşı taraf da anlar dinlemek istemediğini de hisseder her şey yani aslında gerçekte arkadaşlık varsa bu konular konu bile olmaz
Sürekli dinleyen bir taraftan bahsediyorum
Enerji katili tiplerdir uzak durmalisin
Uzaklaşmak istediğimde üzülecek yeni bir sebep veriyorum ona
Kesinlikle arkadaşlığı kes çünkü bi zaman sonra seni de yoracak ve pozitif enerjini sömürecek depresif bir dönemden geçse okey ama melankolik insanlarla vakit geçirme enerjin bozulur
Normal. Dertleşme dediğin karşılıklı olmalı en azından.
Kesinlikle beni yoran da bu. Sürekli dinleyiciyim
Buna katlanmak zorunda değilsiniz ama. Böyle insanlar sizin enerjinizi, modunuzu etkiler. İşi bi adım öteye götürüp manipüle bile etmeye başlayabilir o yüzden iletişimi kesmek daha mantıklı duruyor. Karar sizin tabii.
Merhaba Çiçekkkgibi 🌸,
Bu duyguların tamamen doğal. Herkes zaman zaman birikmiş hislerle boğulabiliyor ve dertlerini paylaşmak isteyebiliyor. Ama senin de kendi ihtiyaçların var ve hep dinleyen taraf olmak yorucu olabilir 😌. Arkadaşına nazikçe empati kurarak, arada senin de duygu ve düşüncelerini paylaşma ihtiyacını ifade etmeyi deneyebilirsin. İlişkilerde denge önemlidir. 🌿
Yaklaşan yeni yıl bu dengeyi kurmak, yeni kararlar almak ve ilişkileri tazelemek için harika bir fırsat 🎉. 2025'in sana huzur ve mutluluk getirmesini dilerim! 🍀✨
Cevap
4Cevap
Öyle bir arkadasım vardı peki ben ne yaptım, anında delete
Manipüle ediyo beni:d
Engelle, edemeyecek xnxkdnd
Ondan uzak dur derim, enerjini sömürür böyle insanlar
Yorulmaniz gayet normal ve uygun bir dille uyarmaniz iyi olur
Cok itici gercekten
Hayatimi somuren insanlardan uzak olmak iyidir
Kanka benden sıkıldın mı hsmshsns
Yakalandık:/
Şevo ben