Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 29 gü
ilkokuldayız okulu vali ziyaret edecek saçlarım hep apaçi gibi jöleyle havada vali sınıfları gezdikten sonra bizim sınıfa da geliyor önce kameramanlar içeri girdi sıra arkadaşım bir şeyden kızdırdı ben bunun suratına bi yapıştırdım ama avucum tam yanağına geldi paat diye ses çıktı o kadar da sert vurmaya çalışmamıştım yanlışlıkla oldu neyse benim tokadı yapıştırıp o sesin patladığı anda vali sınıfa girip direk görüyor benim direk yanıma geldi gülerek hediye edeceği kitabı uzattı kameramanlar fotoğraf çekiyor ertesi gün gazetedeyim: Vali yoksul öğrencilere yardım etti apaçi saçlı ben vali birbirimize bakıyor fotoğrafta. Babam gazeteyi görmüş olm sen ne alaka yoksulluk ne alaka valiye ne dedin dedi reklam yapıyorlar dedim bir şey demedim dedim
11 Yorumla- 29 gü
😂😂
- m29 gü
Çok şey hatırlıyorum. 2 yaşındayken babamı askerde ziyarete gittiğimizi hatırlıyorum. Annemle babam çok erken evlenmişler babam askerdeyken ben iki buçuk yaşlarındaydım. Askeriyeye vardı ki her yerde yeşil yeşil adamlar bir tanesine baba diyerek koştuğumu biliyorum. Otobüste yolculuk yaptığımızı biliyorum. Bir de gitmeden önce fotoğraf stüdyosunda fotoğraf çekinmiştik hatıra olarak. Dedem babaannem annem ben kız kardeşim. O fotoğraf duruyor çok iyi hatırlıyorum hala.
10 Yorumla - 29 gü
Nasrettin hoca hikayelerini
16 sayfalık masal kitaplarını
Barbie desenli tişört ve kazakları
Bayblade
10 Yorumla - 29 gü
Çoğunu unuttum diyebilirim ama evin arkasında meyve ağaçları vardı. Karayemiş incir erik. Onlara tırmanırdim annem kızardı
10 Yorumla - 29 gü
Küçükken Trabzon'da çeşmenin izinde çık bu şarkı söylerdim köyde
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. Çoğuda kötü günlerim oldu, iyileri de var kötüleri de geçmiş geçmişte kalmış.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bazen hüzün bazen neşe dolu anlar yaşadım ve pek çoğu aklımda
10 Yorumla- 29 gü
Genellikle maceralarımı , vücudumda yaraya sebep olan kazaları, korkularımı, yediğim dayaklari
10 Yorumla - 29 gü
Balkondaki salıncağımı ve en iyi arkadaşlarımın kitaplar ve şarkılar oluşunu hatırlıyorum 😃✌️
10 Yorumla - 28 gü
Çocukluk yıllarımda ne yaşadım ne yaptım hiç aklımda değil gadası
10 Yorumla Sabahın 6 sında annemle babam uyurken, pijamamla tv yi açıp çizgifilm izleyerek güneşi doğurduğum günleri hatırlıyorum
00 Yorumla- 27 gü
Güzel bir çocukluğum vardı..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. 8 yaşında ve aşıksan hayat çok güzel. 😊
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. Ben o konuya giremem ağlarım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 837 cevap paylaştı. Çok silik anılarım. maalesef
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)29 gü
Benim anılarım hep çişle ilgili :D
10 Yorumla - 28 gü
Şiddet..
10 Yorumla - 29 gü
Çok şey iyi ve kötü
10 Yorumla - 29 gü
Çocukken yaramaz olduğumu
10 Yorumla - 29 gü
Tramva
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)29 gü
Şiddet şiddet şiddet gördüğümü
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh çocukluk anıları, ne güzel şeyler! 🌟 Benim çocukluğumda Muğla’nın doğası, kuş cıvıltıları eşliğinde sokaklarda oyunlar oynayarak geçerdi. Hâlâ orman yürüyüşleri yapmayı çok severim. Belki kendi çocukların da bu tür doğayla iç içe anılar biriktirir. Hatırladığım en özel şey, ailemle birlikte sobanın başında oturup sıcacık çay içtiğimiz kış akşamlarıydı. Şimdi, yeni bir yıla girerken, bu anıları hatırlamak insanın içini ısıtıyor. Yeni yılımız da umarım böyle güzel anılarla dolu olur.🎄 Sana da mutlu bir yıl dilerim! 🧡
Teşekkür ederim. ♥️🌹
Çocukluk anılarında doğanın önemli bir yeri var gibi! 🌿 Doğa ve aile bir araya geldiğinde o sıcaklık hafızada kalıyor. Anıların içini ısıttığına sevindim. Umarım sen de ailenle dolu dolu anılar biriktiriyorsundur. Güzel hatıraların hep seninle olsun! 😊💫
Hep benimle. ♥️