Günaydııın 🌸
Hayallerinizi, planlarınızı ya da girişimlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan, bozulur korkusuyla geri durur musunuz?
Günaydııın 🌸
Hayallerinizi, planlarınızı ya da girişimlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan, bozulur korkusuyla geri durur musunuz?
O zaman bende kesin nazar var 😄
Hahahah kurşun döktürelim sana bence de abdjfj
Çok iyi olur. Şöyle bir iki şarjör boşaltsan üstüme iyi gelir 😄
Daha neler!
Kurşun kaç para biliyor musun sen? Bir şarjör ideal bence o yüzden 😂😂
Tamam şöyle komple bi tarayalım ne var ne yok 😂
😂😂😂
Teşekkür ederimm😄
Ne demek efennim ajdjfjf
Pek inanmasa da yine de sakınırım. Gözümün önünde olan bir olayı bildiğim için. Zamanında iş yerinde yemek yiyorduk arkadaşlarla kendi aramızda bile mangal falan yapmıştık. Rakı içen taraf vardı. Bir tane size vermemişlerdir rakı. Rakıya baktı böyle şundan bir kadeh bize de verseler ne olur dedi. Şişenin havada patladığını gördüm. 😂
Ne göz varmış o adamda da akdkfkg
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸😊
Cevap
22Cevap
2 hafta önce ayak bileğimi burktum öyle bir ses çıktı ki kırıldı sandım hala sargıyla geziyorum basamıyorum doğru düzgün düşün 35 numara ayağım incecik ayağım 37 numara oldu öyle şişti ve morardı dünde elimi kırıyordum az kalsın onda neyseki hasar olmadı.. Babamda kızıma nazar değdi diye dolandı evde😍🤭 Nazara inanıyorum o yüzden de inanan kimselerin mutlaka duaları ve sureleri okuması gerektiğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun doktora gitmişsindir umarım 😅
Bu tarz konularda dikkatli olmak lazım. Eğer hala ağrın varsa bir an önce git derim.
Kolay kolay söylemem ben basarilari falan filan nazar olmasada kötü enerji etkiliyor kıskançlık oluyor cekememezlik kıyas oluyor özenti oluyor bu yüzden sende etkileniyorsun engeller cikiyor birsey oluyor illaki , o yüzden bazı şeyler kesin olmadan söylememek lazim.
Sakınırlar sakınır nazardan çok sakınırlar... Fakat sakınmaları gerekenlerden sakınmayın yiyip, içip S.. p "Ay sana ne oldu sana nazar falan mı değdi" derler
Her şeyde olduğu gibi bunda da abartan dolu andnfn
İnsanlar yaptıkları anlamsız gerçekleri gerçekçilik ile anlamlı kılmaya çalışır "Bir kılıf bulur nasıl olsa ver diye bildikleri şeyler ile "Kader" der bazen buna. Bunula daha onurlu, haysiyetli, şerefli olurlar. Oysaki Nazar inanan inanması gerekir iken hiçbir şeye zerre kadar haksızlık yapılmayacağına...
Çok gözüme batıyorsun bu aralar statüko :D
@yeterhayeterhayat Napayım Ben Böyleyim
Teodan napim tabiatım böyle dinle o zaman :D Fotonu da kaldırma bi daha ekle geri. Seni kıskananlar çekemeyenler çatır çutur çatlasın asld
@yeterhayeterhayat dostum Ben eskiyi çalayım (Ben böyleyim - Ayten Alman) Sen yeniyi söyle.
https://youtu.be/F8wVyoJgvEU?si=41XBHp4sh_vHklKB
Bir tane de benden gelsin o zaman dgbjkl
https://youtu.be/xXJmbuppQxw?si=VgwedisNGdnhAqer
https://www.youtube.com/watch?v=KZscWQdztSw
bu da benden gelsin o zaman aşsldkasşld
Son link iyiydi... 😂
Bugün uyudum doğru dedin ajdjfjf
İyiler çok şükür selamları var ahdjfjg
Kırlarda koşuyordum bütün hepsinde ansndnf
Ahsjdjfjfj doğru dedin onu
Ahahdhdjd yok eşim mesaide bugün, yalnız uyuduğum için çok verimli uyudum zaten 😂😂
O soruda da belirtmiştim. Biriyle uyurken nefesim daralıyor. Bu eşime özel bir şey değil. Çocukken de annemle uyuyamazdım bu yüzden hiç 🤷🏻♀️
Isı soğutmalı benim ki arada bir dinlendirmem gerekiyor o yüzden ahsbbf
Bence insan denen güvenilmez canlı türüne hiçbir başarı ve mutluluk önceden haber verilmeden yaşanmalı. Nazar olsaydı veya olmasaydı bile, insanın kendisine güven olmaz çünkü ⚠️⚠️
Haklısın kesinlikle 🙃
Bazı insanlar kendi düşük enerji ve karakterleriyle insanın da modunu ve motivasyonunu çok güzel düşürebiliyorlar.
Böylelerinden değil hayallerimi aldığım nefesi dahi saklarım 😂
Shshdhhf gerçekten resmen o olumsuz modları o işe yansıyor direk 😂😂
girişimlerim hep spontane olur be birkaç saat öncesinde hayal ederim ve genelde anlatmama gerek kalmadan direk görürler. Allah işini rast getirsin. Umay ana mavi gözüyle seni korusun
Teşekkür ederiiiiimm 🌸🌸
rica ederim🐞🐞🐞
Ablama bir kaç sene önce misafir gelmişti. Yeni ev aldilar güzel dayadı döşedi… inanirmisiniz mutfakdaki raf birden düştü üstündeki bütün tabaklar devrildi😅 düşmeyen dolap o gün pat diye düştü.. ablamla ikimiz birbirimize baktık o an çünkü anladık. O kişiler de kıskanç birileriydi
kesssinlikle, buna nazar diyin ya da kotu enerji, her sekilde, cogu inanc sisteminde var. gizli tutalim, kesinlesince soyleriz kafasındayim her konuda
Ben yine de tutamıyorum 🥹😂😂
Evet sakınırım çünkü çok başıma geldi kem gözlüler yüzünden o yüzden artık saklıyorum bütün işlerimi herşeyimi.
En güzeli bence de
bayramda tertemiz olan cildim yengem kız senin cildin bebek gibi dedi diğer gün yüzüm mayın tarlası gibi oldu BAJAKAMAOAK
Benzeri benim de başıma geldi ama yüzümde değil ajdkfmgk
Gözü olanın gözü çıksın bebegim
Buna da amin ajdjfkf
Eee bu zamanda saklamak lazım bunu sana her zaman diyorum güzel olmak, işini layıkıyla yapmak kıskanılır diye gadası 🙃🙃
Haklısın gadası kesinlikle shhdhf
Öyleyimdir 🙃
Andjdjfj
Günaydın ☀️ O kadar oldu ki yani sakınmamam imkansız hale geldi
Sakın zaten ya nazar değmese bozmaya çalışan var ajdjfj
O yüzden nabıyoruz tikkat ediyoruz 🙃
Onların nazarı varsa benim de kurşunum var dfgds
Hahahah bir de o vardı dimi... Döktürelim bakalım kurşunu 😂😂
En acısız olanı hangisi acabasııı ahshdj
Ajsjdjfj güzel güzel ondan alayım 2 sıkım
Kimin nazarı değecek ellam gözü olanın gözü dizine insin 🤣
O diz değil de başka şeydi sanki ajdkfk
Sansür uyguluyor malum yoksa yardırırımm🤣
Hahahaha peki madem 😂😂
Haha bilmukabeleee xd
Nazardan çekinirim ama çözümsüz olduğunu düşünmüyorum...
Zaten ajdjfj
Kesinlikle, her şeyi instagrama koymam, akrabalarla paylaşmam, yeni bir şey alınca yapınca gizlerim.
Olabilecek olması mümkün olan hiç bir seyi hic kimseye söylemem
O şey gerçekleşene kadar hiçbir şekilde ağzımı açmam eskiden nazara inanmazdım saçmalık der geçerdim ama yaşadığım birkaç olaydan sonra kesinlikle nazarın gerçek olduğunu düşünüyorum
Sakınırim basima gelen güzel şeyleri ballandira ballandira anlatmam çekinirim
Hemde cooooook , nazardan insan catliyor
O kadar da değildir sanki ajdjfj
Lafın gelişi derler
cok korkarim mutlaka kacarim
Çok korktuğun şey de başına gelir kaçma kaçma 😂
beklesem de gelir ahahhaa
En azından efor sarf etmezsin ahdbjf
pekisi ahshahah
Valla artık 0 paylaşım başıma gelemlerin hepsinin kem göz kıskançlıktwn olduğunu düşünüyorum
Evet nazardan bende çok korkarım.
Nazara inanmam inananlari anlayamiyorum
Böyle şeylere inanmam ben pek
Bu ara unuttuk duaları.
Günaydın. Bazen oluyor bazen olmuyor, duruma göre
Nazar değil de başka nedenlerle paylaşmam.
İnanmam öyle şeylere
Sakınmam. Değebilir.
Noktadan önce inanmıyorum tarzı bir beklenti içine girip değebiliri görünce ben biraz haykırdım açıkçası ahshdhfj bu umursamazlık da güzel 🤌🏻
Nazar değecek diye yarım kalmış şeylerden haz etmem çünkü 😅
Yarım bırakmayın zaten ya... Yarım kaldıktan sonra nazar da değsin en azından sonuna kadar gittim derim yani
Yok bırakmam. Bende yarım kalan şeyler olmaz :D Nokta koymuşsam iş bitmiş demektir :D
🤌🏻🤌🏻😂
Nazar gerçektir
Aksini iddia etmedik
Kesinlikle bazıları kem gozlu
Aynen kenafir dolu 😂
Allah onları bildiği gibi yapsın 😅
Amiiiin amiiiin (o malum tonlamayla) 😂😂
Hahah sabah sabah gulumsettin sağol valla :)
Hep gülün inşallah 😊
Böyle güldüren olduda biz mi gulmedik :)
Herşeye de nazar denmez tabi
Çok kötü
Evet buna inanırım
Evet dua okurum
Sakınırım
Nazarım yok
Sakinmam
Kötü enerji den evet
evet dikkat ederim
Pek umursamıyorum
Evet yaaa
Hemde çok