Dün 28-30 yas aralığında bir gruba istemeden kulak misafiri oldum. Çocuk 29 yaşında 24 yaşında kız için. Bunun şimdiye kadar kaç tane kırığı olmuştur bana temiz kız lazım evlenmelik dedi

Dün 28-30 yas aralığında bir gruba istemeden kulak misafiri oldum. Çocuk 29 yaşında 24 yaşında kız için. Bunun şimdiye kadar kaç tane kırığı olmuştur bana temiz kız lazım evlenmelik dedi

Kendine güvenmeyen yollular yapıyor bunu, hepsi değil. Kendi önüne gelene davranmışken, karşılarında seçilen değil seçen deneyimli biri olunca zorlarına gidiyor.
Daha hayatı deneyimleyip ne istediğini henüz çözmemiş genç kadınlara olgunlaşma fırsatı vermeden harekete geçiyorlar çünkü kendisinin yetersiz olduklarının farkındalar.
Cevap
4Cevap
Böyle düşünen bir erkeğin çok kırıgı olmuştur
ama kendisi her haltı yiyip sonra temiz kız lazım istemesi de ayrı bir garabet..
bence birisiyle beraber olduğun andan sonrası önemli öncesi değil
Kendini anca onlara kakalayabilceğini düşünüyor çünkü kendi yaş grubunu tavlayacak kapasite yok.
Pdofilinin temelinde böyle ataerkil zihniyet yatıyor işte
12-13 yaşında mi demis abartma bence
Abartmakla ilgisi yok temiz cinsel ilişki yaşamamış ancak çocuklardır bunlar da temiz diye yaşını küçülte küçülte 18 17 16 15 daha da uzar gider o yaştakilerden hoşlanırlar
Kadının olgunu makbuldür napıcakmış ergen kızları
18-22 çok kucuk daha
Aynen
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?