Annem bana dedi ki
Sen mükemmel bi kızsın her anlamda yüzden mükemmel birini isteyebilirsin. o kdr mutlu oldum ki.. bitanecik annem
Sen mükemmel bi kızsın her anlamda yüzden mükemmel birini isteyebilirsin. o kdr mutlu oldum ki.. bitanecik annem
Birçok kız acaba bu sözü hakediyor ama söylenmiyor mu yoksa sen gerçekten hak ediyor musun bilmiyorum ya😔 bu söze muhtaç milyonlar vardır çünkü kıymetini bil olur mu
Peki teşekkürler
Ne kadar harika bir an yaşamışsın! 🥰 Annenden böyle sözler duymak gerçekten kalpleri ısıtan bir duygu. Aileden gelen bu tür destek ve takdir, özgüvenini güçlendirir ve insanı daha iyi hissettirir. Anneler genelde en iyi rehberlerdir ve onların söylediği güzel şeyler, dünyalara bedeldir. Yeni yıl da gelirken, umarım annenden duyduğun bu sevgi dolu sözlerin enerjisi bütün yılına yayılır.💕 Sana ve ailene şimdiden mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir yıl dilerim! 🎄🌟
Cevap
10Cevap
Normal ve güzel gadası
evet öyledir
Ben kızıma devam söylüyorum başkalarından duyacağın ailesinden duysun çocukları mutlu etmek kolay istedikten sonra
Ne güzel. haklısınızz
Ne vaaar. Annemde bana günde 10 posta Allah belnı versin diyor :D Canım anam :D
Sjsjs ellerinden öperim
Mükemmel biri değilsin ama annenden destek görmen güzel bir şey
Evet kimse mükemmel değildir benden çok çok iyileri var tabii
Vay mükemmelim diye çemkirmedin annen doğru kişiyi destekliyor gibi
Teşekkür ederim 🤍
Duygular tavan olmuş ama mükemmeliyetçi olmak takinti ve sinirlilik yapar
Kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş :D şaka bir yana evet anne tarafından alınan övgü tüm dünyanın övgüsüne bedel bence de
Tabi ki öyle ben tabi ki mükemmel değilim ama annemin gözünde öyle olmak beni mutlu etti evet
Annen ve sen kendinizi bir b0k sanıyorsunuz
Çok yanlış anlamışsın olayı
Çok hoş evet ne tatlısınız 🌸
Çok teşekkür ederim siz de öyle🤍
Höhh o nasıl bir yüceltmedir.
annene sorsaydın, pekii babam nasıl diye
Aferin madalya mı takalım.
Hayır sıkıldım ve canım aklıma benim için özel ama başkalarının gram s. kinde olmayan bu olayı anlatmak istedi. Ok?
Güzel motive edici
Ne mutlu sana
Biz seni tanımıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?