Sizce bu kız benim arabamdan mı etkilendi?

Arkadaşlar ben 30 yaşındayım isim gücüm var çalışıyorum ama iş ortamında uygun birisi çıkmadı. Ailem ve akrabalarım görücü usulu bakıyor. görücü usulü tanıştığım bir kız vardı 1 haftadır watsaptan sohbet ediyorduk. O da 28 yaşında. İş çıkışı bir cafede buluştuk buluşma anından beri bir memnuniyetsizlik hissettim telefonuna çok bakıyor ve sohbete katılmıyordu ara sıra sohbet ediyor ve yeni konular açıyordu. Neyse havada soğuktu ayrılma noktasında otobüs bekleme gel bırakayım ya da evine yakın bir yere bırakayım dedim. Yok dedi ama ısrar ettim birazda vicdan yaptım bu soğukta benim için gelmiş akşam otobüs dolmuş az oluyor uğraşmasın diye. Söylemesi ayıptır Allah herkese daha iyisini nasip etsin benim araba 2022 model c200. Kız birazda şaşırdı hissettim neyse 15 dakikalık bir yoldu bıraktım. Açıkçası tanıştığıma memnun oldum vaktini almak istemem kendine iyi bak mutlu ol tarzında klasik bir mesaj atar diye düşünürken eve geldin mi ne yapıyorsun falan diye mesaj attı. Çok karışık. bir durum benim. acimdam
Sizce bu kız benim arabamdan mı etkilendi?