Pavyonda çalışmak sizce?

5yıldır evliyim eşim güzel maaş var ama gelin görünki oyunlara para yatırmış bi türlü yakamız bi araya ğelmiyo varlığı olmadı yokluğuna 5 yıldır katlandım eşim asker personel bu arada yani yeri geldi bana çok para vermediği için bulaşık da yıkadım tek başıma hem erkek hem kadın oldum kurslara gittim 30 tane belgem var ehliyetimi aldım silahlı güvenlik belgemi aldım ehliyetimi b den c ye yükseltıcem bu ay yani demem o ki hep savaştım eşimden çok çektim maaşını söylemez di sorduğum zaman şiddet olurdu gezmedik tatil yapmadık çocuğuma dilediğini bu güzel maaş içinde alamadım dilerim Allah'tan bize yaşattığını öder boy deseniz yok kısacık ama özgüven ego o biçim yuvadır dedim sabrettim pişman oldu eğerki Ağustos ayında borcu biter hakkım olan altınlarımıı yaparsa birikim yapar evimizi alırsak devam edecem bu evde yoksa maddi manevi tazminat nafaka alıp ayrılcam senet de var 500 milyarlık ayrıldığımda sizce pavyonda çalışsam num değişip hiç bişekilde bu kişiyle irtibatta olmak istemiyorum iyi para kazanıp düze çıkarmıyım yargılayanın aynısı başına gelsin artık para istiyorum bıktım varlık içinde yokluk yaşamaktan yaşadıklarımı ben bilirim güvenlik olarak çalışssam geçinebilir miyim bide bu var? Bi kızım var bu adama bi da çocuk getirmek istemediğim içinde direkt korundum zaten pavyonda çalışsam arabamı alabilir miyim çocuğumu iyi bi eğitim için kurslara yazdırabilir miyim hiç böyle düşüncem yoktu böyle pislik bi adama hizmet etmekten tiksiniyorum artık beş kuruşsuz bıktım bari para kazanırım diye düşündüm

Güncellemeler
1 yıl
Pavyon düşünmüyodum bu adam psikolojimi halletti ben ehliyeti yükseltip tır söförü bile olmayı göze aldım herşeyin üstesinden gelecek gücü Allah veriyo zaten artık enayi gibi bu adamı beklemekten yoruldum pavyon videoları izledim hazır para biraz aklımı karıştırdı
Pavyonda çalışmak sizce?