Arkadaslar kayinvalideyle dozunda iyi bi mesafeli iliskim var görustugumde sevgi saygi Hurmet gösteririm ama her hafta gitmem kendisine aramam vs cunku cok mic mic olunuyor Esimin ailesi kalabalik bende o ortamlaedan bunaliyotum ztn calisiyodum. Simdi ilk bebegmi bekliyorum cok yakinda olucak insallah ve fazla ustume dusmedi su son haftalara kadar her hafta ariyor görusmek istiyor falan. Benim annem calisiyor ama her seyime yetiyor daha önceki zamanlar beni kendi annen gibi görmuyosun sacmaliklari duydugum icin ailemle ilgili Hic biseyi anlatmiyorum kendisine sordugunda iyiler calisiyolar vs diyip kisa kesiyorum. Detaylari bilmesine gerek yok götustugmu gidip geldigmi bile demiyorum ona gidiyoda bana gelmiyo demesin sirf diye.
Simdi evlerimiz 10 dk uzaklikta ve bu zamana kadar ayarladigim mesafeyi bebek olduktan sonra bozulsun istemiyorum. Diger torunlarina hep kendi bakmis ama oda dünürleri uzak memlekette oldugu icin. Benim annem calisiyor ama birda yakinimda. Acikcasi alinganlik yapip mudahele edip kendi annemin yanimda olmasindan rahatsizlik duyucak veya yaris gibi bisey yapicagndan eminim. Kimseyide dogum ani ve evde yatili istemiyorum dogum sonrasi, esim yeterli. Annemde gelip gider, kayinvalidede gelip gider.
Dogum sonrasi surekli kayinvalidrule götusmek zorundaymisim gibi hissediyorum evde olucagim icin, bu durumu engelleyip 10 gunde bi Yani ne kadar az görursem okadsr iyi benim icin nasil basa cikarim? Kendisi evde ve inanin eskiden her hafra gitmeyince sorun oluyodu sonra biraktim salladim daha az gitmeye basladim esimin ailesinin dengesizlikleride tuzu Biberi oldu.
Simdiden dusunup dusunup cok bunaliyorum lutfen yardim edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer