Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba,
Her şeyde olduğu gibi değer vermenin de bir orantısı olmalı ve ilişkide dengelemelisin, şuursuzca göstereceğiniz değer karşı cinste kolay lokma olarak algılanmanıza ve ilgisinin azalarak saygısını yitirmesine sebep olabilir.
Ve daha da kötüsü ilgisi başkalarına bile kayabilir. Dozu ayarlamanızda fayda var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok güzel bir söz tam benim lafım, kime ne yaptıysam hak etmiştir, durduk yere canım sıkıldı gözünün üstünde kaşın var diye gidip satasayim demiyorum, rahat durmayana yamuk yapana hakkını veririm hiç umrumda da olmaz...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Fazla değer vermek, bir ilişkiyi dengeleyebilirken, aşırıya kaçılması durumunda bireyin kendine olan güvenini zedeleyebilir ve bağımlılığa yol açabilir. Bu da, uzun vadede ilişkideki dinamikleri olumsuz etkileyebilir. Dengeli değer vermek, ilişkileri güçlendirir. Aşırı değer vermek, bağımlılığa ve özgüven eksikliğine yol açabilir.
10 YorumlaSöz çok güzel ya sjffffb
Evet aynen öyle, kime değer verdiysem totosu kalktı. Eski modumu gece itibariyle açtım. Sevgi dolu, saygılı olmak yok.111 Yorumla- 1 ay
Senin ismin mi değişti
m
1 ayHesap değiştirdim. Eskisini kapattım
- 1 ay
Sebep
m
1 ayNickim bok gibiydi, daha fazla katlanamadım sjsgf
- 1 ay
Keşke yeni özellik getirseler
m
1 ayBunu bende çok isterim. Çünkü yeni nickimi de sevmemeye başladım skghjh
- 1 ay
Terazi burcu gibisin öyle düşündüm
m
1 ayAy burcum terazi. Güneş Aslan 🤣
- 1 ay
Ciddi misin
m
1 ayYesss
- 1 ay
Nasıl da bildim 😀😀
Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Vermekten korkmakta basitleştiriyor, her zaman bir gruba anasını satim yine çektim filozofluk yapıom susmam lazım saçma sorular sormayın wkfşepföepföwşfmwçdme f
00 Yorumla- 1 ay
Bence değer vermek insanı basitleştirmez, aksine büyütür. Ama karşı taraf bunu hak etmiyorsa, o zaman kendi değerini düşürmüş olabilirsin.
00 Yorumla - 1 ay
Gerektiği kadar verilmeli ki sonraları sorunlar çıkmasın
00 Yorumla - 1 ay
Sanmıyorum ama basitleştiriyorsa da yapacak bir şey yok, karakterimi değiştiremem.
00 Yorumla Şöyle basitleştirir verdiğin değerin karşılığını almiyorsan🤷🏻♀️
00 Yorumla- 1 ay
Kendinden taviz verirsen evet, her şeyin fazlası zarar
00 Yorumla - 1 ay
Evet basitleştiriyor eşek misali mesela eşeğe fazla değer verdiğin zaman kendini yarış atı zanneder
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Karşında verdiğin değeri anlamayacak küçüklükte insanlar varsa o değer de hiçliğe dönüşüyordur.
11 Yorumla- 1 ay
Aynen
- 1 ay
Karşındaki ben neymişim be abi moduna giriyor maalesef. Çok fazla değil yeterince değer vermek daha mantıklı.
00 Yorumla - 1 ay
Basitlik değil ama öyle algılanıyor
00 Yorumla Yok be köpek sanıyorlar yolumu gözlüyor sanıyor
00 Yorumla- 1 ay
Bazen evet karşındaki kişiden kişiye değişir
00 Yorumla - 1 ay
Aynen öyle değer verdikçe değersiz yaşıyorsun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 20,5b cevap paylaştı. Fazla değer başını önüne eğermiş
00 Yorumlaİçinde çok kelimesi olan ne varsa üzer
13 Yorumla- 1 ay
Ne ne
- 1 ay
Aynen öyle kar
- 1 ay
Kardeşim
- 1 ay
Öyle oluyor
00 Yorumla - 1 ay
Evet
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. eveet