Kayınvalidem neden böyle?

Arkadaşlar merhaba nişanlımın ailesi hakkında bir kaç bir şey danışmak istiyorum tecrübeleri olan bu konuda beni aydınlatsın nişanlanmadan önce aileler tanıştığında kayınvalidem nişanlıma ev alacaklarını söylediler masrafları da bu yüzden en az bütçe ile halledelim dediler altın da istemeyin sonuçta ev alınacak dediler bizde karşı tarafı yormamak için yüzük ve sadece bilezik istedik nişan oldu bitti şimdi ise evin alınma tarihine daha 1 yıl olduğunu söylüyorlar ve erkenden düğün yapmak istediklerini yine az bütçe ile yapmamız gerektiğini söylüyorlar aralarında geçen konuşmayı duydum gerekirse kızda ki bilezikleri alırız evin üzerine koyarız dediler bileziklerin ederi çok cüzi bir miktar olmasına rağmen, benim ailem de karşı tarafın bana el kızı gözüyle baktıklarını ev alsalar bile kayınvalidemin kendi üzerine alacağını söylüyor ve bunda haklılar gibi mesela mobilya seçiminden tutun nişanlımın işine kadar karışıyorlar nişanlım tek çocuk annesi çocuk gibi davranıyor şöyle ki siz yataktan anlamazsınız diyip alacağımız yatağın üstüne çıkıp zıpladı ve zorla yatağı değiştirdi bunun gibi detaylarda muhakkak söz hakkının olmasını istiyor. Nişanlımı sorarsanız da bu hareketlerinden rahatsız fakat o kadar manipüle ediyorlar ki kim olsa yaptıkları rollere inanır çok sinsice hareket ediyorlar beni ailemi ve nişanlımı kandırmaya çalışıyorlar gibi geliyor ben ne yapacağım şimdi

Güncellemeler
2 ay
Evet güncelleme yapıyorum biz evlendikten çok sonra bizim haberimiz olmadan gidip evi aldılar tapu onların üzerine evde sizin değil dediler biz evi dahi görmedik çok büyük kavga tartışmalar yaşandı yani yalanları ortaya çıktı burdan uyarımdır evlenmeden ev alacağız evlensinler yardımcı olacağız biz yanlarındayız diyenlerede inanmayın evlenmeden önce ne yapılırsa o kâr kalıyor size bizi kandırıp ev alacaklarını söylediler biz şu an kirada
Oturuyoruz ev olmasına rağmen
Kayınvalidem neden böyle?