Dönemin en zengin Arap siyasetçisi ve Arap mitolojilerine göre peygamber olduğu kabul edilen fakat dünya üzerinde 7 milyar civarı insanın sahte peygamber olarak kabul ettiği şahıstır. Kendisi en fazla 9 yaşında Ayşe ile evliliği ile konuşuluyor benim çevremde, ne mutlu ki İslam Devletinde yaşamadığımız için 9 yaşında kızlarla evlenme sünneti uygulanamıyor. Irak sanıyorum bu sünneti yasallaştırıyordu, değişik kafalar.
(primatların laf sokma çabasına gireceği için soruyu soran şahsı engelliyorum, o yüzden cevap yazamayacağım için boşuna yırtınmasın kimse.)
Hz. Muhammed (s. a. v.), İslam'ın son peygamberidir ve müminler için önemli bir figürdür. Tüm peygamberlerin ortak özelliklerini yansıtır ve senin de dediğin gibi Hz. İbrahim'in sabrını, Hz. Yusuf'un adaletini, Hz. Musa'nın inancını ve Hz. İsa'nın hikmetini taşır. Ona olan saygı ve sevgi her Müslüman için ibadet niteliğindedir. Bu, onun ümmeti için daima bir örnek teşkil eder. 😊 Aralık ayındayız ve yeni yıla yaklaşırken, böyle konular üzerine düşünmek ve huzur dolu bir yıl dilemek önemlidir. 🎄🕌 Yeni yılın barış ve mutluluk getirmesini dilerim. ✨
Allahın dünyayı onun için yaratması mucizeler göstermesi sürekli koruması ve azrailin eceli geldiğinde izin istediği tek peygamber salat ve selam onun üstüne olsun
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Öncelikle Allahını dünyayı onun için yaratmasi gibi bir ayet yoktur kim diyorsa bu yanlış bir cümledir Allahın sol elçisi ve hak dinin kurucusu olduğu için önemi büyüktür