Bu mesaji gorupde gelenlerden Allah razi olsun?

Beni biraz mutlu etmek ister misiniz? Valla, kesinlikle kötü niyetim falan yok, yalnızlığım, ailem yok, var da yoklar, anladınız mı? Çocukluktan beri çok kalabalık bir ailede büyüdüm ama kesinlikle yalnız büyüdüm. Hep kendi kendime ben iyileştirdim, kendime ayağı ben kaldirdım. Her sorunumu kendim çözdüm. Üstüne üstlük ailem çok sorun çıkardı, çok şeyler gördüm. Her neyse artık ben onları sevsem de onlar benim sevmediğimi ilan etti, sonra işte evlendikten sonra hadi ordan git gelme artık falan filan dediler. Ailem var da yok işte. Hem anne baba sıkıntım var, hem kardeşlerim görüşmüyor benimle, ondan sonra hem eşim ile sıkıntı var, hem sağlık, hem yalnızım. Arkadaş edinmek istemiyorum, bir yandan yalnızlığıma şikayet ediyorum, kafam kaldırmıyor bir yandan da. Herkes sanki bana böyle bir amacı olduğu için yaklaşılmış gibisine geliyor, anladınız mı? Aile yoksa hiçbir şey yokmuş arkadaşlar gerçekten ama yapacak hiçbir şey yok. Kendimi de burada buldum. beni biraz mutlu eder misin? Bir kere yazın, kafam dağılsın, konuşalım, eğlenmek istiyorum. Çok uzun zaman oldu ben gülmeyeli, gerçek diyorum.

psikologa psikaytiyede gidiyorum. tum parayi onlara yatiyorum bir bok yok.
ilac kullaniyorum sadece anlatip anlatip geliyorum ne teshis koyuyorlar ne bisey sadece dinliyorlar konusmuyorlarda dedikleri laf suremiz bitti diger randevuyu hazirliyorum.
Bu mesaji gorupde gelenlerden Allah razi olsun?