Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sessiz kalmayı tercih ederim bu tarz durumlarda.
Belki şimdi kınadığım şeyi belli bir süre sonra savuna da bilirim.
İnsan değişkenlik gösteren bir yapıya sahip. Ben değişmem diyen gelişim gösteremez, olduğu yerde bile sayamaz.
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle katılıyorum çiçeğim. Koşulların bizi nereye sürükleyeceği pek bir meçhul oluyor
En İyi Cevaplar
- m1 ay
Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. 5 dk sonra başına ne gelecek belli olmaz. Büyük konuşmamak lazım hiç bir zaman.
03 Yorumla- 1 ay
Kesinlikleeee
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
- 1 ay
Rica ederim 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBüyük laflar etmek, çoğu zaman bizi beklenmedik durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Hayatın getirdikleri, her zaman önceden kestirilemez. Keskin ve kesin cümleler kurmak birçok insan için rahatlatıcı olabilir ama bunun yerine empati yapmayı ve biraz esnek olmayı tercih edebilirsin. 😊 Hepimizin zaman zaman değişken duygular içinde olduğunu unutmamak lazım. Önemli olan yaşadıklarımızdan ders alabilmek ve o zor anlardan güçlenerek çıkabilmek. 💪 Herkesin her an her şeyi yaşayabileceğini göz önünde bulundurarak, daha hoşgörülü ve anlayışlı yaklaşabilirsin. 🌼
12 Yorumla- 1 ay
Doğru dedin Hayat abla 😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayHayatın sürprizlerini hesaba katmak bazen zordur ama esnek olmak her zaman işe yarar! 😊 Sen de olaylara daha empatik yaklaşıp hem kendine hem de çevrendekilere nazik olabilirsin. Yaşadıklarından güç alıp büyümen, senin ne kadar güzel bir yolda olduğunu gösteriyor! 🌟 Her zaman hoşgörü ve anlayışla yanındayım! 👏💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
O kadar sey gordum ki asla buyuk konusmam:))
29 Yorumla- 1 ay
Asla derken naptın acabasııı? 😂😂
- 1 ay
Haha sqdece ben basima gelmesi degil iyi bir gozlemciyim diger insqnlardan da ders cikartabiliyorum :))). Topu nasil cevirdim ama :))
- 1 ay
Bence dönmedi ama yine de sen bilirsin 😂😂
- 1 ay
Peki.. Hayatta hasta olmam kendime cok iyi bakiyorum dedim.. 5 gundur dove dove ogretti hayat buyuk konusma diye.. Cok fena o'dum ve hic basima gelmeyen birsey dagildim resmen :))
- 1 ay
Ahahah geçmiş olsun efendim boş boş c takviyesi tavsiye ediyorum 😂
- 1 ay
Butun alfebeyi takviye aldim ama hayir sen buyuk konustun seni artik harfler duzeltemez dediler tibbi yardim aldim ama hala toparlayadik tam olarak.. Bakalim anane ilaclarina gectik buda olmazsa vodoo ve kara buyuye basvurucaz :))
- 1 ay
Dersi çıkardınsa okey bence geçer yakın bir zamanda 😂
- 1 ay
Dersimi aldim ettim ezber hatta.. Tesekkur ederim.. Ummarim kisq bir zamanda gecer :)
- 1 ay
Umarım 🌸🌸
Hadi korkmayın koşun diyen cesur insanlar yüzünden koşan ahmaklar ölür
12 Yorumla- 1 ay
Hayır, onlar yüzünden değil, sorgulamadıkları için kendileri yüzünden ölürler... Sorgulasalar, o insanlar ne derse desin yönlendiremezler 😂
Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. buyuk konustugum, asla yapmam dedigim ne varsa yaptim, hepsi de super hatalardi
13 Yorumla- 1 ay
Bir daha olsa bir daha mı yaparsın yaniii 🥰😂😂
- 1 ay
Benim berbar ötesi olanlar da var ben o yüzden yoğurdu da üfleyerek yiyorum artık absndnf
kibirle konuşursa yutar, bıkkinlikla konuşursa Allah yardımcısı olur genellikle.
11 Yorumla- 1 ay
Aynen o ince çizgi önemli bence de
Bende senin gibi dusunuyorum ama bir insanin kirmizi cizgileri olabilir
11 Yorumla- 1 ay
Kırmızı çizgiler elbet olmalı ama yumuşak dil kullanmak faydalı 🤗
İnsan iddiasından vurulur. Büyük lokma yemek daha kolay.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Kesinlikle yaşatıyor Allah. Kınadığını da yaşıyorsun. O yüzden lüzumsuz konuşmaya hiç gerek yok
10 YorumlaTabikide bugün kadar ne desem hepsini kendim yaptım 🥺🥲
13 Yorumla- 1 ay
Yoğurdu üfleyerek yiyoruz artık o yüzden 😂
- 1 ay
Ahahah valla ben yanlışlıkla yaparsam ve fark edersem nasıl panik yapıp ne dualar ediyorum bir bilsen 😂
- 1 ay
Büyük konuştuğum ne varsa içimden bile yapmam etmem benim başıma gelmez dediğim ne varsa geldi,
13 Yorumla- 1 ay
O yüzden yapmamakta fayda var ahdjfjf
- 1 ay
Kesinlikle agızdan çıkan her cümle düşünülmeli
- 1 ay
Kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Dün arkadaşla bize oyun kalmaz dedik 3 ona 2 bana kaldı demekki büyük konuşmamak lazımmış
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Eski sevgilimin annesi bana çok büyük konuştu kalbimi çok kırdılar
13 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Ayaklarına kapansan başbakan oğlu olsan yine sana dönmem dedi kızım öyle söyledi bana daha çok şeyler var bir yıllık ilişki bitirdi güzeldi ilişki ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı
- 1 ay
Gaybı Allahtan başka kimse bilemez ama o kişi seninle olmasada senin neyinden şikayetçiyse o sebep elbet başka biri tarafından karşısına çıkacak rahat ol
- Cevap sahibi1 ay
@Güzelkızımm Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏
Buyuk konusmak kadar kotu bir sey yok bence. Sonra bir bakmissin o buyuk konustugun konu başına bela olmus
20 YorumlaBüyük lokma ye büyük konuşma 🤣
11 Yorumla- 1 ay
Ayyyynen öyle
Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı. Evet mesela ben
13 Yorumla- 1 ay
Zokayı yutan mı büyük konuşan mı sen? Ahdhfh
Bu arada çok alakasız ama pp mükemmel 🥹 - 1 ay
maalesef oluyor öyle şeyler. Kibirli ve kasıtlı yapılmadığı sürece en azından kendimizi telkin etmenin bir yolu oluyor diye düşünüyorum ben 😅
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. E tabikiii hiç şaşmaz 😂
16 Yorumla- 1 ay
O yüzden büyük konuşmamaya çalışıyorum ahdhfjf
Burada artist artist yorumlar yapmak çok keyifli olsa da elimden geldiğince yumuşatmaya çalışıyorum ben kendimi 😂 - 1 ay
Umarım hep başarılı oluruz bu konuda 😂
- 1 ay
🌸🌸🌸
- 1 ay
Yarısını yasiyor en azından bencee
19 Yorumla- 1 ay
Bence de 🙃
- 1 ay
Ne zaman boşanıyonn
- 1 ay
La ne alaka ajdnfjgkg
- 1 ay
Hani evlenecektük dün bana güldünn😂
- 1 ay
Ya bunu bile ciddiye alacak insanlar var gözünü sevem yapma bele şakalar ajdkfkgkg
- 1 ay
https://youtu.be/vmnAC2o7nS0?si=UGkdL9Mv7E18NUNP FBIdan çok yetkim var lan benim evlenecük 😂😂
- 1 ay
Haahahsh 46c 😂😂
- 1 ay
Neyse gı sana iyi geceler ben kemal sosyete kemal gidiyorum
- 1 ay
Ahahah iyi geceleeeeerr 🤗
- u1 ay
yutuyordur evet
10 Yorumla - 1 ay
Ne zaman büyük konuşsam dönüp dolaşıp bana giriyor
23 Yorumla- 1 ay
Bende de pek farklı değil. Gerçekten iğrenç olan şeyleri bile yadırgamaya korkar oldum ben 😈😂
- 1 ay
Syy şeytan yanlış oldu
- 1 ay
Np np
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hem de nassi 😂
12 Yorumla- 1 ay
O yüzden yapmamak gerek diye düşünüyorum 🤗😂
- 1 ay
Tecrube etmis biri olarak evet
10 Yorumla - 1 ay
Evet genelde oluyor
10 Yorumla Net yutar ağzımı açmam.
10 Yorumla- 1 ay
Doğrudur..
10 Yorumla - 1 ay
cahillere has o
119 Yorumla- 1 ay
Cahil de demeyelim şimdi...
- 1 ay
beyinsiz diyelim
- 1 ay
Yok onu da demeyelim, fazla özgüvenli diyelim... 🤗
- 1 ay
Özgüven için insanın kendisini bilmesi lazım insan kendini biliyorsa büyük konuşur oynar 💅🏻
- 1 ay
İnsan kendini de sadece o ana kadar yaşadıklarına göre tanıyabilir. Her yeni bir olay yeni bir skill geliştirmeni ya da skilli fark etmeni sağlar 🤗
- 1 ay
skill?
- 1 ay
Türkçe içi cümlede alaka seviyesini anlamadım
- 1 ay
Yetenek/özellik
- 1 ay
İki dilim var ben Türkçe içi cümlede alaka seviyesini anlamadım zaten belirttiydim neyse.
- 1 ay
O an o geldi aklıma ve onu kullandım... Bu kadar basit 🤗
- 1 ay
Sen iyisin demi bu sakinlik bi farklı geldi
- 1 ay
İyi olmamam için bir sebep göremedim 😂
- 1 ay
keke çok sakin adeta a u b der iken uzatır gibi konuşuyorsun diye hissettimde ondan sordum iyi bakalım
- 1 ay
Nasıl konuştuğumu sorguladım şu an ama normal bence sanki 😅
- 1 ay
bilemedim
- 1 ay
Öyle öyle 🤗
- 1 ay
iyi bakalım
- 1 ay
🤗🤗
- 1 ay
💅🏻