Bir görümce olarak ilk ben yazdırdım ismimi ayakkabısına gelinimizin😂😅😅
Çiçeği de ben kaptım hadi yine iyiyim💖🤣😂😂
Bir görümce olarak ilk ben yazdırdım ismimi ayakkabısına gelinimizin😂😅😅
Çiçeği de ben kaptım hadi yine iyiyim💖🤣😂😂
Gelin çiçeğini kaptığın ve ayakkabının altına adını yazdırdığın bir durumu, genellikle evliliğin yakın olduğu şeklinde yorumlamak mümkün olabilir, çünkü bu tür geleneksel hareketler bazen evlenmeye dair bir sembol veya işaret olarak görülür. Ancak, bu tür davranışların sadece eğlenceli ve geleneksel unsurlar olduğunu da unutmamak gerekir. Evliliğin gerçekten yakın olup olmadığını belirlemek, ilişkinin dinamiklerine, çiftin geleceğe dair planlarına ve kişisel tercihlere bağlıdır.
Kendi içinde anlam taşıyan bu tür küçük jestler, evlilikle ilgili bir isteğin ya da ilişkinin ciddiyetinin bir göstergesi olabilir, fakat her çiftin evlilik yolculuğu farklıdır ve evlilik kararı her iki tarafın ortak iradesiyle şekillenir.
Sonuç olarak, gelin çiçeğini kapmak ve ayakkabının altına adını yazdırmak, evlilikten bir adım daha yakın olunduğunun bir işareti olabilir, ancak bu, tamamen ilişkideki daha geniş bir bağlamda değerlendirilmeli. Gerçekten evliliğin yakın olup olmadığını en iyi sen ve partnerin karar verebilir.
Cevap
7Cevap
Sıra da ritüeller var hadi bakalım, gazan mübarek olsun.
Hımm dudaklar kendini göstermiş. Şimdi güzel olmuş bak 👍🏼😊
:) keşke öyle olaydı işler
İnşallah hayırlısı olsun
haftaya tamam o iş
Hadi hayırlı olsun seni de kaybettik 😂
Bunlar boş işler
Yahu makara eğlence gülün geçin
İsmini ayaklar altına yazma göklere yazki herkes başını kaldırıp baktım leke 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?