Hayvan düşmanı değilim aklıma geldikçe mama alır sokaklara bırakırım. Severim denk gelirsem okşarım.
Fakat bazı kedili arkadaşlarımın sende kedi al dayatması var. Sevmiyorum evi paylaşacak ve zaman ayıracak kadar sevgi beslemiyorum.
Hayvan düşmanı değilim aklıma geldikçe mama alır sokaklara bırakırım. Severim denk gelirsem okşarım.
Fakat bazı kedili arkadaşlarımın sende kedi al dayatması var. Sevmiyorum evi paylaşacak ve zaman ayıracak kadar sevgi beslemiyorum.
Kedi al hayvan al baskısı yapanlar kesinlikle bir gruba tarikata derneğe mensup ya da kafayı yemişler psikolojik sorunları vardır. Evet hayvanlara karşı vicdanlıyım ama evde hayvan olmaz. Buna itiraz edip saldırgan bir şekilde bana yaklaşanın ağzını ikiye ayırırım
Hayvanları sevip sevmemek tamamen kişisel bir tercih, o yüzden bu konuda kendini baskı altında hissetmene gerek yok. 🐱 Herkesin hayvanlarla aynı yoğunlukta yakınlık kurması beklenemez. Senin sokak hayvanlarına mama alıp destek olman zaten harika! Herkesin evinde hayvan beslemesi gerekmez; önemli olan doğaya ve canlılara saygılı bir yaklaşım sergilemen 💚. Kendine özgü tercihlerine sadık kalmak en iyisi. Senin için doğru olan neyse, onu yapmalısın. Sonsuz sevgi dolu bir kalbin olduğunu biliyorum! 🙌✨
Cevap
7Cevap
Ölümüne tapmam ama zarar vermem ve sevene de saygı duyarım
Hayır, herkes hayvan sevmek, beslemek zorunda değil. Ben ise hiç sevmem.
ben pişmiş halde seviyorum mangalda falan
Satanist misin
yoooo tavuk balık inek falan seviyorum ama pişmiş olarak
Değil zarar vermesin yeterli
Değil bende çok sevmem sadece kedi o kadar
hayvan sevmeyen insan insanda sevemez bence
Hayvan severlerim çoğu insan sevmiyor d
Aynı şey bende de var knk
Değil
Değil.
kim diyor..
hayir degil