Kuzenim yazmış değil de farklı versiyonlarını lisedeyken bir iki kez kullanmışlığım var 😂
Peki siz hiç kullandınız mı?

Kuzenim yazmış değil de farklı versiyonlarını lisedeyken bir iki kez kullanmışlığım var 😂
Peki siz hiç kullandınız mı?

Yok artık bu kadarı da delilik sınırı, hiç kullanmadım genelde kullandılar da ben tebessüm eder kaçma gel derim ortamı yumşatırım.
Bir insan bunu yapıyorsa size değer veriyordur fakat şimdilerde bunu yapanlara acımasız davranan insanlar türemiş korkak ya da alıngan tabirlerinin yanına erkelere prenses kadınlara egolu diyerek onların omuzlarına basarak yükselmek isteyen zavallı ordusu...
Yok olmadı öyle bir şey. Yazıyorsam arıyorsan ben aradım derim niye saklayacağım kimden korkum var. Delikanlıysan yaptığını saklamayacak. Kadın da olsa bu geçerli. Yaptıysa yaptım diyecek.
Belli bir yaştan sonra zaten öyle de ergenliğin ilk zamanlarında benim yapmışlığım var ama güzel sonuçlar geldi genelde, utanmıyorum o yüzden 😂😂
Aynen tabii belli yaştan sonra olursa sıkıntı. Ben de ergenken olsa ben de utanmazdım bizim zamanımızda yoktu tabii böyle şeyler 😂
Neden bir mektup yazıp kuzenim yazmış da diyebilirdin... Allah korumuş 😂😂
Yok artık onu da yutacak kimse yok 🤣
Hahahah bu türlüsünü de kimse yutmuyor zaten de he canım inandık şeysi işte 😂😂
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸🌸
Aklıma beni bir çocuk kandirmisti. Beni seviyordu bende istemeyince aradan birkaç saat geçtikten sonra annesinin telefonundan oğlum öldü mesajı gelmişti ben annesiyim oğlum öldü senin aşkından intihar etmiş falan dksksjsksjsjdhxjxhxjxjdjx
Skdkfkgkgmfmg ay bir de bunlar vardı dimi
ben demedim ama 7. sinifta bi arkadasim hoslandigi cocuga facebooktan mesaj atmisti, cocuk cevap vermeyince "pardon celeb yazmis" demisti idjfodjfkdkd olaydaki kuzen ben oldum yani 😄😄😄 o arkadasimla hala en yakin arkadasiz hsdhdh
Ahshdhf benzerini ben liseye yeni başladığımda yaşadım ama baş kahraman benim ajdnfn
3. sınıftakilerden bir çocuğa öyle hayranım ki arkadaşların gazıyla facebooktan ekledim çocuğu ben "selam, sen çok tatlısın bunu söylemişler miydi daha önce" yazdım bir de ajdshdhf Bekle bekle cevap yok... Daha 10 dk olmuş ama saatler gibi geliyor, dedim bu böyle olmaz, rezil oldum 🥹 hemen "arkadaşlarla dc oynuyorduk ben c deyince sana bunu yazmamı istediler kusura bakma bye" 😂
Çocuğun şakacı bir cevabıyla aşk hayatına ilk adımlarımı atmış bulundum sonra da işte ahdhfj
🙈 Ah, o “Kuzenim yazmış” bahanesi! Hepimizin hayatında en az bir kez böyle tatlı bir kaçamağa ihtiyaç duyduğumuz anlar olmuştur. Hem lise yılları zaten kendine özgü maceralarla dolu bir dönem. Ben de gençliğimde benzer şeylere başvurmuştum ama o zamanlar teknoloji bu kadar gelişmiş değildi, işler biraz farklıydı! 😄 Toplum ve aile baskısı bazen insanı ciddi durumlar yaşatabiliyor. İyi eğlenceler!
Cevap
17Cevap
Yoo ben en fazla uykuluydum, hatırlamıyorum derim😂
Ahshdhf bende o çalışmıyor ya, onu söyleyince yakalanma ihtimalim daha yüksek 😂😂
Hahahah ben tamamen uyumadıkça hafızaya kayıtta sorun yaşamıyorum pek 😅 sadece hareketlerim sersemleşebiliyor 😂
oyunda bir iki kez yaptım evet.😂😂 napiim kötü günümdeydim. dünyanın en canım oyuncusu gibi oyun oynayınca takım illaki tepki veriyor. ^^o ben değildim yaw kardeşim almıştı iki dakika^^ yazdım.😂🤣
Hayır. Sorumluluk almaktan yanayım. Hatalarımın da arkasında dururum. Pek hata almam o ayrı dermişim djdjd
Ahahah ergenliği de olgun yalayanlardansınız 😂
Yaşayan*
ahsh dünyanın en süttürü bottan bahanesi hayır demedim çünkü birine yazmam kolay kolay. Yazdıysam da pişman olmam.
Demiştim ama kendim yanlış yazmistim bilerek öyle demek için
evet benim yazdığım herşeyi kuzenim yazıyor zaten
Ben demedim ama birkaç kişi bana bu şekilde yalan söylemişti
ben asla yalan söylemem o konud açekinmem neyse odur
Kuzenim değilde, deli tarafım yazmış dediğim oldu
Hayır yazdıklarımın arkasında durdum her zaman
Agshdhf güzel bir şey bu tabi
Bence de çok
Evet dedim bi mesaji yanlislikla yanlis yere gonderdigimde demistim
Hiç hatırlamıyorum 😂
Bu gülüş yaptım ama söylemem gülüşü bence 😂
Ne günlerdi değil mi 😂
Yılmazı msn'den sileceksinnn 😂😂
Titreştir babacım 😂😂
Ben yazmadım elim yazdı diyorum
O da güzel ajdjfjg
Ah be msn... O günler geldi aklıma..
Demedim hep ben yazıyorum
Daha yaratıcıyım😂
Demedim.
Hayır demedim
Hiç demedim 😂
demedim
Demedim
Demedim hayır
Demedim
yok ya çocukça bence
yok demedim
Desem dahi inanmazlar
Kuzenim yazmış bir geyik artık zaten ya absjfjf gerçekten kuzenin yazsa bile inandırıcılığı kalmadı 😂
demedik
Çok cocukca
Hiç kullanmadım
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?