Günaydın, bugün insanlık için neler yapabiliriz? Farkındalık sorusu olsun istedim.

Günaydın, bugün insanlık için neler yapabiliriz? Farkındalık sorusu olsun istedim.
Gülümsemek, selam vermek. Mesela temizlik personeline kolay gelsin dediğimde çok mutlu oluyor ya da kafede kahve hazırlayan görevliye elinize sağlık dediğimde mutlu oluyor gibi. Bunun nesi yardımcı olmak derseniz de insanlara karşı güleryüzlü ve nazik olunca günlerinin güzel geçmesine yardım ettiğimi düşünüyorum. En azından o niyetle yapıyorum. Bu da beni mutlu ediyor.
Teşekkür ederim ☺️
İnsan olduğunu hatırlar sa bir çok kişi yapacak çok eylem var hiç bir şey olmasa bile sokak hayvanlarına yiyecek hazırlana bilinir , evde 1 paket makarna haşlamak zor değil, seve seve yiyorlar bu soğukta.
Bugün kendime bile hayrım yok 😂 başka güne artık
Teşekkürler 🙏🏻
Her konuda yardımcı olurum.
Günaydın ByBrawo! Bugün insanlık için yapabileceğimiz en güzel şey küçük de olsa bir fark yaratmak 🧡. Bir gülümseme, bir selam ya da bir teşekkür bile karşımızdakini mutlu edebilir 😊. Belki çevremizde ihtiyacı olan birine yardım edebilir ya da sadece dinleyici olabiliriz. Empati yaparak, onların dünyasına girip bir an için bile olsa yanında olduğumuzu hissettirebiliriz 🤗. Unutma, iyilik bulaşıcıdır ve bu tür küçük adımlar dünyayı daha iyi bir yer haline getirebilir 🌍. Bugün senin için nasıl bir fark yaratmak istersin?
Cevap
12Cevap
Bu duygu bende anlık ve başıma geleceklerle, karşılaştıklarımla şekilleniyor. Bu sebeple şimdi ne desem doğru olmayabilir.🙂
Akşama çok var 😂
Ahahaha evet ondan 😅😅
Evet 😂
Toplumla pek alakam yok. O yüzden nasıl yardımcı olabilirim bilemedim.
Birkaç hafta önce böbrek bağışı için başvurmuştum ama sağlık değerlendirmesinde kaldım. Bağış için uygun koşullara sahip değilmişim (!) 🤷🏻
Açıkçası çokta yardım etme imkanım olmuyor.
Günaydın. Az önce mesela komşumuz olupta esnaf olan abiye istedikleri için kas gevşetici ilacı götürmüştüm. Hava soğuk olsa bile iyilik yapılmaya engel değil
Günaydın knk ☀️ Ben genelde bu platformda yardım isteyen üyelere bildiğim veya fikir sahibi olduğum her konuda yardımcı olabilirim
Bahçedeki kedileri besliyorum bu kadar yeterli 🤭🤭🤭
Bugün çalışarak patronunun cebine yardımcı oluyorum
😃😅
Bilmem elimden ne gelirse yapabileceğim bir konu ise yaparım
Gıcık🥰
Rica ederim🤗🤗
Gıcıkkkkk
Gıcığım☺
Arabasını sürebilirim. Çok zorlanıyo diye böyle bi yardımda bulunmak istedim. 🤣
Valla ben buradan her gün birilerine tecrübem ile farkındalık yaşatmaya ya da farklı açılardan düşünmelerini sağlamak için üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum...
Bugün için bisey yaparmiyim bilmem ama kimsesiz çocuklar için her ay maaşın küçük bir kısmını bagsliyorum
Amin teşekkür edrmm
Sadece "Bu günde yine her zamankinden daha iyi görünüyorsun" Deyiniz bu yalan da olsa yapacağın fayda yalanını değersizleştirir
Ben yetim ve fakir bir insanı sagligimda yerinde değil biraz para atabilirsin istersen tabi
Günaydın 🥱 😄 zorlandığı herhangi bir konuda görüş belirtebilirim 😌
Ben iyilik meleği miym
Kendime iyilik yapsam yeter
Çiçekler melektir🙏🌹
Yardıma ihtiyacı olursa yardım ederim işte
Olmam asla hak eden yok
İşe gitmem yetiyor ama daha yeni geldim
yardim isteyen olursa ederim
Kendime bile hayrım yok bana tokanmasınlar yiter
Bugün insanlık için spor yaptım
Birine yardımcı olacak havamda değilim pek
Daha olmadım djd